lab501.ro

Review – Creative Sound BlasterX G5

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 12 April, 2017.

Ambalaj si accesorii

 
Pe cutia frumos colorata sunt trecute cele mai importante dotari si caracteristici tehnice. Suportul pentru formate de pana la 24bit/192kHz, raportul semnal-zgomot (SNR) al DAC-ului de 120dB precum si amplificatorul de casti ce suporta impedante de pana la 600 ohm sunt doar cateva dintre acestea. Arhitectura programabila a efectelor precum si modul de gaming Scout Mode ce ajuta la descoperirea mai usoara a adversarilor sunt deja cunoscute fanilor Creative, dar vom vorbi despre acestea in detaliu in cadrul rubricii dedicata software-ului.

Pe langa placa de sunet propriu-zisa, in pachet gasim manualul utilizatorului, un cablu USB -> microUSB rosu cu lungimea de 1m precum si un cablu mini-TOSLINK -> TOSLINK pentru conectarea la o sursa de semnal digitala (de exemplu XBox).

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – Creative Sound BlasterX G5

 1. Cristian Florescu a scris pe:

  Matei , de ce nu ai conectat boxele de podea direct pe iesirea de casti cu amplificare ?
  De ce mai ar mai fi nevoie de amplificator separat ( doar daca vrei sa vibreze geamurile ?

 2. matose Post author a scris pe:

  Iesirea de casti este pentru a amplifica…. casti. Acestea au alta impedanta si sensibilitate fata de niste boxe de podea. Conectate direct boxele s-ar auzi foarte incet, fiind posibil de asemenea ca amplificatorul de casti sa se arda din cauza impedantei prea mici (castile au in mod uzual 16-32 ohmi in timp ce boxele coboara pana la 4 ohmi).

 3. Andrei a scris pe:

  bun,acum intrebarea simpla si precisa este: ajuta cu ceva jucaria asta daca eu de exemplu detin un home-cinema 7.1 Jbl seria Es+ un receiver yamaha rx v673 toate legate de un laptop cu iesire optica prin jack’ul lui? la muzica ma refer mai precis pentru ca in filme iesirea hdmi ofera suficient randament in filme.

Lasa-ne un comentariu: