lab501.ro

Review – Keenetic Speedster & Keenetic Titan

Scris de: , in categoria: Retelistica, in 23 November, 2021.

Concluzii

 
Desi ne aflam la primul contact cu produsele celor de la Keenetic, acestia au reusit sa ne impresioneze, datorita combinatiei intre performanta, securitate si usurinta in utilizare oferite. Practic, Keenetic Titan este cel mai performant router pe care l-am testat pana acum, iar pretul de comercializare este unul corect, mai precis 99 Euro.

De asemenea, Keenetic Speedster este potrivit pentru cei care au nevoie de un router accesibil si performant, oferind viteze AC1200 pentru 37 Euro. Desigur, cel mai impresionat aspect este usurinta in configurarea unei retele mesh si performanta pe care aceasta o aduce.

De altfel, acesta cred ca este unul dintre principalele avantaje ale produselor Keenetic, iar piata din Romania este foarte potrivita pentru a evidentia acest lucru. Pentru ca suntem tara cu unele dintre cele mai rapide si accesibile abonamente de internet, dar, de multe ori, viteza de transfer scade drastic in momentul in care ne indepartam de router, datorita materialelor din care sunt construite majoritatea apartamentelor de bloc.

Motiv pentru care, o solutie de tip mesh alcatuita dintr-un Keenetic Titan si unul sau mai multe modele Speedster mi se pare ideala pentru cei care isi doresc o acoperire cat mai ridicata a retelei wireless in apartament, indiferent in ce colt al casei utilizam smartphone-ul sau laptop-ul.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: