lab501.ro

Review – AVM FRITZ!Repeater 3000

Scris de: , in categoria: Retelistica, in 19 June, 2019.

Concluzii

 
De cele mai multe ori, in momentul in care ne construim reteaua in locuinta, accentul cade pe router. Iar acest lucru este absolut normal. Iar daca discutam despre o garsoniera, un apartament cu 2 camere sau o casa din caramida cu 3-4 camere, un router este tot ce vom avea nevoie. Insa, asa cum multi dintre noi au observat de-a lungul timpului, in cazul apartamentelor mai mari, materialele de constructie (beton cu structura metalica) reduc semnificativ calitatea semnalului wireless pe masura ce ne indepartam de router.

Pe de alta parte, acelasi lucru este valabil si in cazul caselor cu mai multe camere sau al curtilor mari. Si parca nu ne deranjeaza sa facem streaming audio de calitate la gratar, nu-i asa? Ei bine, problemele de conectivitate dispar aproape complet daca integram in reteaua noastra un repeater de calitate.

Desigur, AVM FRITZ!Repeater 3000 este un repeater high-end, gandit pentru a fi utilizat impreuna cu un router high-end, prin urmare nu ar trebui sa ne mire ca pretul sau este mai mare decat cel al majoritatii router-elor entry-level – ~129 Euro.

Daca bugetul o permite, atunci FRITZ!Repeater 3000 este cu siguranta una dintre cele mai performante solutii pentru extinderea razei de acoperire a retelei noastre wireless, in plus este simplu de utilizat si configurat.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: