lab501.ro

Review – AVM FRITZ!Repeater 2400

Scris de: , in categoria: Retelistica, in 19 March, 2020.

Concluzii

 
Asa cum va povesteam si in cazul modelului 3000, de cele mai multe ori, in momentul in care ne construim reteaua in locuinta, accentul cade pe router. Daca discutam despre o garsoniera, un apartament cu 2 camere sau o casa din caramida cu 3-4 camere, un router este tot ce vom avea nevoie. Insa, asa cum multi dintre noi au observat de-a lungul timpului, in cazul apartamentelor mai mari, materialele de constructie (beton cu structura metalica) reduc semnificativ calitatea semnalului wireless pe masura ce ne indepartam de router.

Pe de alta parte, acelasi lucru este valabil si in cazul caselor cu mai multe camere sau al curtilor mari. Si parca nu ne deranjeaza sa facem streaming audio de calitate la gratar, nu-i asa? Ei bine, problemele de conectivitate dispar aproape complet daca integram in reteaua noastra un repeater de calitate.

Iar AVM FRITZ!Repeater 2400 se incadreaza perfect in aceasta categorie, fiind o solutie excelenta pentru extinderea razei de acoperire a retelei noastre wireless si in plus… este simplu de utilizat si configurat, interfata fiind aceeasi ca si in cazul modelului testat anterior.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: