lab501.ro

Review – FRITZ!Box 4020 – baby Fritz! router

Scris de: , in categoria: Gadget, Retelistica, in 16 September, 2015.

FRITZ!Box 4020

 
In urma cu aproape doi ani, colegul George va facea cunostinta pentru prima data cu produsele FRITZ!, testand ce aveau acestia mai bun de oferit in acel moment. Brand-ul era atunci necunoscut cititorilor din Romania si nu putem spune ca s-a extins foarte mult intre timp, datorita faptului ca FRITZ! comercializeaza deobicei produse premium, cu un pret pe masura.

Cu toate acestea, exista cel putin un utilizator pe deplin multumit de produsele acestora in Romania, mai precis eu. Da, recunosc, de aproape doi ani de zile sunt fericitul utilizator al unui FRITZ!Box 7390 si sincer sa fiu nu am avut de ce sa ma plang pana acum. Motiv pentru care, in momentul in care cei de la FRITZ! mi-au spus ca au lansat un “Baby FRITZ!”, adica un router mic si accesibil, am fost curios sa vad despre ce este vorba asa ca l-am montat in laborator.

De ce mi-a atras atentia FRITZ!Box 4020? Pai este destul de simplu – cei de la FRITZ! si-au demonstrat atuu-urile in gama high-end, modelele Gigabit de >1000 RON functionand impecabil. Totusi, trebuie vazut si cum se comporta un router accesibil produs de FRITZ! si aici intra in ecuatie FRITZ!Box 4020, al carui pret este ~59 Euro in vest (~270 RON in Romania). Haideti sa vedem ce are de oferit…

 

Intro

Comentarii

2 comentarii la: Review – FRITZ!Box 4020 – baby Fritz! router

  1. Nu prea cred ca poate concura daca nu se apropie vertiginos de 40-45 E-uri.
    Si arata prea mult ca un prop Disney sau o masina de acum 3 sferturi de veac.

  2. Bogdan a scris pe:

    La 270 de lei fara gigabit. Este no buy. De cand cu noile abonamente RDS/UPC gigabit este un must.

Lasa-ne un comentariu: