lab501.ro

Review – AVM FRITZ!Box 7590

Scris de: , in categoria: Retelistica, in 1 September, 2017.

Interfata

 
Interfata Fritz!OS a fost gandita atat pentru utilizatori mai putin avansati care isi instaleaza router-ul cu ajutorul unui Wizard si apoi nu mai au de ce sa umble in configurari, cat si avansatilor care vor sa poata accesa rapid orice parametru dorit. FRITZ!Box 7590, este livrat impreuna cu FRITZ!OS 6.83, care pastreaza linia de design / ergonomie introdusa odata cu versiunea 6.52, in cazul lui 7490.

Interfata poate fi accesata din browser introducand link-ul fritz.box, instalarea si configurarea realizandu-se simplu si rapid. Personal am intalnit si un motiv de bucurie la acest capitol, legat de setarile port-urilor Gigabit. Asa cum va povesteam in urma cu un an, acestea erau setate automat sa functioneze la o viteza de maxim 100 Mbps (cu exceptia portului WAM). Ei bine, in cazul lui FRITZ!Box 7590, toate porturile Gigabit LAN sunt setate implicit 1Gbps, utilizatorul putand alege modul economic (100 Mbps) daca isi doreste asta. Apreciez faptul ca sugestiile utilizatorilor / editorilor au fost luate in considerare.

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – AVM FRITZ!Box 7590

 1. Cat amperaj scoate routerul pe usb 3? Este cu mult sub standard? Pentru ca daca nu scoate 900 mA nu vat rostul dotarii cu usb 3, considerand puterea limitata a procesorului si faptul ca nu e capabil 10gigabit.

  Pe langa asta, cat de important e DSL-ul in Romania, sincer?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  DSL-ul in Romania nu este important deloc, asta este o functie pentru piata din Germania.

  Iar USB 3 este utilizat ca standard de transfer pentru stocarea externa pentru ca diferenta conteaza.

 3. Bennedict a scris pe:

  Daca nu e cu suparare pe cand ceva review-uri la ceva echipamente Mikrotik gen hAP ac lite MikroTik RB952Ui-5ac2nD sau Ubiquiti WiFi AP ori Ubiquiti routers?

  In alta ordine de idei, e o placere sa va citesc articolele, ca de fiecare data.

 4. Bennedict a scris pe:

  Alt model foarte bun dar subapreciat este hAP ac MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT

 5. Monstru Post author a scris pe:

  Daca producatorul le trimite la teste, le testam cu placere

Lasa-ne un comentariu: