lab501.ro

Prezentare – Xiaomi Mi Body Composition Scale 2

Scris de: , in categoria: Gadget, in 30 October, 2020.

Xiaomi Mi Body Composition Scale 2

 
Avand in vedere ca in cea mai mare parte a acestui an am fost nevoiti sa stam mai mult in casa si sa reducem semnificativ activitatile fizice pe care le aveam inainte de pandemie, ne-am gandit sa va prezentam un altfel de produs, care nu si-a mai facut loc pana acum in paginile noastre, mai precis un cantar inteligent, pe numele sau Xiaomi Mi Body Composition Scale 2.

Acesta face parte dintr-o serie de dispozitive care ne ajuta sa mentinem un nivel optim al sanatatii noastre, cum ar fi Xiaomi Mi Smart Band 5, integrandu-se, la fel ca si acesta, cu aplicatia Mi Fit. Iar pentru cei care practica diverse sporturi, este mai mult decat un cantar, incercand sa ne ofere o serie intreaga de date legate de starea noastra fizica.

Haideti sa vedem cum ne poate ajuta un dispozitiv accesibil sa analizam starea noastra de sanatate, prin statistici legate de de compozitia corporala, monitorizarand de asemenea progresul pe care il facem in urma antrenamentului, indiferent daca discutam despre fitness sau antrenament aerobic.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: