lab501.ro

TT Premium X1 RGB – Cherry MX Silver

Scris de: , in categoria: Periferice, in 1 October, 2019.

Software

 
Cei de la Thermaltake au un portal dedicat intregului ecosistem iar utilitarul acestora se numeste TT RGB PLUS. Practic, acest software ofera nenumarate posibilitati atunci cand vine vorba de iluminare, sincronizarea acesteia cu jocul/muzica care ruleaza sau chiar redarea temperaturii procesorului prin intermediul culorilor. Fiind vorba despre un intreg ecosistem, acesta suporta atat periferice de gaming (dupa cum este si cazul nostru), cat si alte produse, incluzand ventilatoare, waterblock-uri de procesor/placa video, cooler-e de procesor, surse de alimentare, benzi LED si chiar mouse pad-uri.

Mai mult decat atat, software-ul TT RGB PLUS ofera utilizatorilor posibilitatea de a schimba sau ajusta modurile de iluminare, culorile in sine, viteza, gradul de luminozitate cat si viteza ventilatoarelor prin comenzi vocale via TT AI Voice Control si Amazon Alexa Voice. Ba chiar putem afla cum este vremea oriunde in lume daca incepem propozitia/fraza cu “Alexa, tell Thermaltake” iar iluminarea va reflecta conditiile metereologice.

In ceea ce priveste ergonomia si usurinta in utilizare, software-ul este destul de simplu comparativ cu alte utilitare aflate pe piata, insa tastatura poate fi adaptata nevoilor si preferintelor proprii in limitele de rigoare. Asadar putem alege din cele 12 moduri de iluminare, dintre care unele pot fi customizate, iluminarea per tasta fiind si ea o optiune. Bineinteles ca utilitarul permite si inregistra functii macro.

Tastatura are si o aplicatie pentru smartphone compatibila cu cele doua sisteme de operare principale – App Store si Google Play – unde putem folosi atat comezi vocale, putem customiza iluminarea, macro-urile, putem folosi tastatura virtuala dar si activa controller-ul virtual (Video Game Controller).

 

 

 

 

 

Iluminare

Corpul translucid al switch-urilor permite iluminarii LED-urilor sa aiba o deschidere mai mare, iar iluminarea este placuta.

 

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: