lab501.ro

TT Premium X1 RGB – Cherry MX Silver

Scris de: , in categoria: Periferice, in 1 October, 2019.

TT Premium X1 RGB – Cherry MX Silver

 
Astazi a venit randul unei tastaturi de gaming sa fie analizata in laboratorul nostru, periferic produs de prietenii de la Thermaltake. Cu siguranta acestia nu mai au nevoie de prezentare, fiind recunoscuti atat pentru vechimea pe care o au in domeniul IT, pentru produsele dezvoltate in acest timp, cat si pentru concursurile de modding organizate de-a lungul timpului – ultimul avand loc chiar de curand si in cadrul caruia am participat si noi.

Desi Tt eSports este subdivizia lor specializata in dezvoltarea de periferice de gaming, tastatura de astazi se afla sub umbrela companiei mama Thermaltake, mai exact a noului brand pentru produse high-end: TT Premium. TT Premium X1 RGB ofera doua optiuni de switch-uri astfel incat cei care prefera un feedback tactil si sonor se pot indrepta spre Cherry MX Blue in timp ce versiunea Cherry MX Silver se adreseaza celor care prefera o actuare cat mai rapida si lipsita de zgomot.

In ceea ce priveste iluminarea RGB, tastatura este compatibila cu nenumarate produse Thermaltake. Astfel daca se intampla sa aveti in posesie cooler de procesor, ventilatoare, memorii sau chiar una dintre sursele producatorului, TT Premium X1 RGB se poate sincroniza cu acestea prin intermediul software-ului proprietar.

Mai mult decat atat, exista o aplicatie compatibila atat cu iOS cat si cu Android care permite controlul iluminarii, activarea macro-urilor si a tastaturii virtuale, precum si folosirea comenzilor vocale. X1 RGB vine cu wrist-pad magnetic, porturi passthrough pentru USB si casti (3.5mm) precum si posibilitati infinite de configurare a iluminarii si a macro-urilor.

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: