lab501.ro

TT Premium X1 RGB – Cherry MX Silver

Scris de: , in categoria: Periferice, in 1 October, 2019.

Specificatii

 

Interfata / Dimensiune cabluUSB / 1.8m
Dimensiuni (LxWxH)464.98 x 170.52 x 40.39 mm
TasteCherry MX Speed Silver RGB
Durata de viata taste50 milioane de apasari
Taste macroNu
Taste multimedia 5 + rotita volum
IluminareDa, customizabila (16.8 milioane culori)
PorturiUSB 2.0 +Jack Pass-through + USB Pass-through
Anti ghostingFull key rollover/ 100% anti-ghosting
SoftwareDa
Memorie On-Board4M bit
Pret650 RON
AlteleWrist pad magnetic inclus
8 keycaps si kepcap puller inclus

 

TT Premium X1 RGB este o tastatura gandita in mod special pentru segmentul de gaming, unde timpul de raspuns este un criteriu direct proportional cu performanta. Switch-urile Cherry MX Silver ofera cea mai mica distanta necesara actuarii, iar cei 1.2mm ofera cel mai rapid timp de raspuns, in timp ce corpul translucid al switch-ului permite o mai buna dispersie a luminii LED-ului.

Reglarea intensitatii iluminarii si utilizarea tastelor multimedia se poate face atat software, cat si hardware, prin simpla apasare a butoanelor dedicate dar si prin butonul de volum rotativ usor de folosit. Cablul USB al tastaturii este matisat si se termina cu doi conectori USB 2.0 Type-A si o mufa jack de 3.5mm, ramanand la alegerea fiecaruia ce va conecta in portul USB Passthrough si in cel de 3.5mm.

Memoria de 512kb destinata stocarii setarilor si a profilelor ce pot fi definite prin software-ul TT RGB PLUS, permite customizarea actiunilor si iluminarii per tasta. Mai mult, functia anti-ghosting este prezenta prin implementarea full key rollover ce poate inregistra chiar si apasarea simultana a tuturor tastelor. Pretul de comercializare in Romania este de aproximativ 650 lei pentru aceasta versiune, in timp ce versiunea cu Cherry MX Blue este ceva mai ieftina.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: