lab501.ro

TT eSports Neptune Elite RGB

Scris de: , in categoria: Periferice, in 19 November, 2020.

Concluzii

 

Tt eSports Neptune Elite RGB a fost folosita timp de cateva saptamani pe post de tastatura principala, atat pentru redactarea articolelor, utilizare normala dar si gaming ocazional. Switch-urile TTC Brown sunt perfecte pentru cei care isi doresc silentiozitate de la o tastatura mecanica si chiar daca specificatiile sunt identice cu cele ale Cherry MX Brown, in utilizare TTC Brown opun o rezistenta mai mica la tastare, ceea ce se traduce intr-un confort sporit. Sunt certificate pentru 50 milioane de apasari, insa nu am avut timp sa testam acest lucru, probabil ca testul timpului va confirma sau infirma afirmatiile producatorului.

Desi nu se mai gaseste momentan in magazinele din tara noastra, TT eSports Neptune Elite RGB este comercializata intre 400 – 450 lei, un pret bun pentru ceea ce ofera Tt eSports prin acest produs. Desi nu pot spune ca sunt 100% multumit de calitatea keycaps-urilor, aceasta este simtitor mai buna decat ceea ce am vazut la Meka Pro, iar tastele multimedia si suportul software au fost preluate de la modelele high-end.

Una peste alta, Tt eSports Neptune Elite RGB este o tastatura de buna calitate buna am apreciat constructia solida, switch-urile confortabile TTC Brown dar si tastele multimedia comode si bine organizate. La capitolul “lucruri care ar putea fi imbunatatile” pot adauga software-ul Tt eSports precum si calitatea keycaps-urilor, important este ca fiecare model este mai bun ca precedentul, asadar astept cu nerabdare succesorul lui Neptune Elite RGB.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: