lab501.ro

TT eSports Neptune Elite RGB

Scris de: , in categoria: Periferice, in 19 November, 2020.

TT eSports Neptune Elite RGB

 
Cum pandemia si vremea de afara ne indeamna la stat in casa, mi se pare normal sa ne dotam cu periferice de gaming pentru a supravietui cat mai usor acestei perioade. In acest scop astazi ne vom delecta cu Neptune Elite RGB, o tastatura de gaming de la prietenii de la Tt eSports – divizia de gaming a taiwanezilor de la Thermaltake. Partea superioara din aluminiu, iluminare RGB configurabila, wrist-pad detasabil, cablu USB passthrough sunt dotari demne de luat in considerare pentru o tastatura cu un pret de aproximativ 400 lei.

Tt eSports Neptune Elite RGB este compatibila cu soft-ul de configurare Tt eSports Gaming Software, insa noutatea vine din folosirea switch-urilor mecanice RGB de la TTC, echivalente Cherry MX. Trecerea la TTC ar trebui sa ofere o disponibilitate mai buna a produselor pe piata, dar si o usoara scadere a pretului, ramane insa de vazut cum se comporta acestea in timp.

Ca si variante de echipare, Neptune Elite RGB vine cu optiunea TTC Brown si TTC Blue, pentru cei care prefera tastele cu feedback tactil. Versiunea pe care am primit-o la test este bazata pe cele mai populare switch-uri mecanice de pe piata, mai precis versiunea Brown (specificatii identice cu Cheery MX Brown) – preferatele mele atunci cand vine vorba despre scris sau activitati zilnice.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: