lab501.ro

Speedlink ULTOR Illuminated Mechanical Gaming Keyboard

Scris de: , in categoria: Periferice, in 21 July, 2017.

Speedlink ULTOR

 
Daca intr-unul dintre articolele recente va povesteam despre un brand din Polonia, care tinteste segmentul mainstream al perifericelor de gaming, astazi a venit momentul sa discutam despre un alt brand care adreseaza, printre altele, acelasi segment de piata. De aceasta data insa, discutam despre o companie germana, care este prezenta pe piata europeana de peste 19 ani de zile, comercializand produse in peste 30 de tari in Europa.

In practica, Speedlink este o filiala a producatorului Jöllenbeck GmbH, care activeaza in Germania din 1974, producand accesorii pentru gaming, accesorii pentru birou, solutii de securitate si supraveghere s.a.m.d. Evident, pe noi ne intereseaza in special perifericele si accesoriile dedicate gamerilor, asa ca am decis ca subiectul primei intalniri cu Speedlink sa fie o tastatura, pe numele ei Speedlink ULTOR.

Si pentru ca in zilele noastre pare a fi un tip de produs care se bucura de un real succes, Speedlink ULTOR este o tastatura tenkeyless de dimensiuni compacte, care ocupa putin spatiu pe birou si poate fi transportata cu usurinta la un lan-party, de exemplu. Sa vedem despre ce este vorba.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Speedlink ULTOR Illuminated Mechanical Gaming Keyboard

Lasa-ne un comentariu: