lab501.ro

Speedlink ULTOR Illuminated Mechanical Gaming Keyboard

Scris de: , in categoria: Periferice, in 21 July, 2017.

Concluzii

 
Speedlink ULTOR este o tastatura solida si compacta, care permite setarea unor optiuni avansate (polling rate, timp de raspuns) si este dotata cu tehnologiile de care gamerii au nevoie (N-key rollover, memorie interna de 64KB pentru stocarea profilelor). Am apreciat calitatea constructiei, insa eu personal nu sunt un mare fan al switch-urilor Red (fie ele Kailh sau Cherry). Cei obisnuiti cu acest tip de switch-uri s-au putea sa gaseasca in Ultor un partener de incredere.

In momentul de fata, Speedlink ULTOR este disponibila in magazinele din Romania pentru ~400 RON, adica un pret similar cu al celorlalte modele echipate cu Kailh Red (Tesoro Excalibur G7NL, de exemplu). Desigur, exista si tastaturi semnificativ mai costisitoare dotate cu switch-uri Kailh, deci am putea spune ca Speedlink ULTOR sta destul de bine la acest capitol.

Adevarata problema insa o reprezinta prezenta unor modele dotate cu switch-uri Cherry MX in aceeasi gama de pret (Tesoro Durandal G1N, Cougar Attack 2, dar mai ales Corsair K63). Despre ultimul model mentionat ati putut citi recent articolul colegului meu Matei, Corsair K63 fiind un model tenkeyless performant.

Ce-i drept, aceasta are dimensiuni semnificativ mai mari decat ULTOR, prin urmare, daca va doriti o tastatura mecanica de dimensiuni cat mai reduse, Speedlink ULTOR poate fi un bun punct de plecare.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Speedlink ULTOR Illuminated Mechanical Gaming Keyboard

Lasa-ne un comentariu: