lab501.ro

Speedlink ULTOR Illuminated Mechanical Gaming Keyboard

Scris de: , in categoria: Periferice, in 21 July, 2017.

Constructie

 
Asa cum mentionam si la inceputul articolului, avem de-a face cu o tastatura tenkeyless compacta, singura tasta extra fata de o tastatura normala fiind tasta Fn. Combinatia aleasa (rosu cu negru) este destul de aratoasa, iar placa de aluminiu pe care sunt montate switch-urile intareste aceasta senzatie.

Tastele sunt marcate clar, iar iluminarea ajuta in acest sens, desi avem la dispozitie o singura culoare. Latura inferioara este construita din plastic, fiind dotata cu doua picioruse rabatabile si cu trei insertii de cauciuc care stabilizeaza tastatura pe orice suprafata (eu testez pe sticla, de exemplu).

Switch-urile Kailh Red sunt prea moi dupa gustul meu, parca si mai mult decat Cherry MX Red, al carui fan nu am fost niciodata. Desigur, este vorba despre o preferinta personala, prin urmare, daca v-ati obisnuit cu Cherry MX Red nu veti avea mari probleme in a va acomoda cu versiunea produsa de Kailh. Pe hartie, specificatiile sunt similare, forta necesara apasarii fiind de 50g pentru Kailh Red (45g pentru Cherry MX Red), in timp ce actuarea si lungimea totala a cursei au aceleasi valori (2mm, respectiv 4mm). Ambele switch-uri sunt gandite pentru a rezista 50 de milioane de apasari.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Speedlink ULTOR Illuminated Mechanical Gaming Keyboard

Lasa-ne un comentariu: