lab501.ro

Spacer Pulsar Speed, Spacer Alien Light & Spacer Alien Nova

Scris de: , in categoria: Periferice, in 22 June, 2022.

Spacer Alien Light

 
Mai departe lucrurile iau o intorsatura spook-taculara, fiindca Spacer Alien Light este un schelet ce protejeaza senzorul Sunplus 6651B. Usor, cantarind doar 69g (sic!) si cu rezolutii ajustabile din butonul dedicat ce variaza de la 800 la 6400 DPI. Forma clasica ambidextra, de mouse fara pretentii, este tradata de carcasa perforata, insa ramane cu picioarele pe pamant.

Mi-a placut atat de mult gauritul, incat am hotarat sa ii dau o sansa pe PC-ul meu retro. Am profitat de faptul ca nu necesita un driver special si cateva ore mai tarziu, inca il foloseam cu zambetul pe buze. In palma mea sta perfect – de parca l-au masurat niste ingeri palmari – si se descurca demential in orice joc. L-am asezat intentionat pe un pad care respingea dramatic un Mionix Castor, insa Alien Light aluneca cu usurinta si nu manifesta vreun comportament bizar.

Nici macar atunci cand e ridicat brusc. Secretul meu consta in dualismul rezolutiei de pe CRT – low DPI, unde nu e nevoie de cine stie ce viteze, dar precizia senzorului ajuta. Ce mai, extraterestrul e cat se poate de cool, in special cu functia RGB oprita din butonul asezat pe suprafata inferioara (de unde pot fi alese multiple moduri de iluminare).

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: