lab501.ro

Spacer Pulsar Speed, Spacer Alien Light & Spacer Alien Nova

Scris de: , in categoria: Periferice, in 22 June, 2022.

Spacer

 
A trecut ceva vreme de cand am avut ultimul contact cu o serie de mausi, din doua motive cat se poate de simple: 1) Aidan pe care il stiati voi a innebunit si acum foloseste un Microsoft Mouse 2.0 serial cand se joaca sau vorbeste despre sine la persoana a III-a si 2) mouse-ul cu care lucrez acum este legat la un aparat de radiografie Opera. Asa ca lucrurile se mai schimba – singura constanta universala.

Ce nu sufera modificari la fel de haotice, pe de alta parte, este pasiunea pentru hardware si jucariile din orbita, o tranzitie perfecta catre Spacer Pulsar Speed, daca mi se permite una. Asta pentru ca toate cuvintele din denumirea acestui mouse autohton sunt legate de spatiul cosmic. Performantele lui…ei bine, sa zicem ca ar fi bine sa ramanem in atmosfera.

Construit dintr-un plastic mat decent si cu un format gandit pentru palm rest, Pulsar Speed se vrea a fi o “expansiune” pentru Pulsar Pro (sau cel putin asta simt eu). Sigur ca e desemnat drept un produs pentru gaming, dar in cartile mele perspectiva asupra notiunii de periferic gandit sa reziste la joaca s-a transformat dramatic. Vedeti voi, faptul ca un gadget este echipat cu iluminare RGB nu echivaleaza automat cu performanta si durabilitatea pe care o astept – iar in prezenta acestor calitati, as mai vrea macar o inovatie care sa-mi comunice “da, copile, jucaria asta e facuta sa dai click in Quake 3 in timp ce o izbesti cu sete de birou.”

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: