lab501.ro

Review – Huawei FreeBuds Pro 2

Scris de: , in categoria: Periferice, in 8 July, 2022.

Prezentare

 

Huawei FreeBuds Pro 2 continua in mod firesc seria lansata in urma cu doi ani, fiind livrate intr-o cutie ovoidala, in care gasim cele doua casti. Fiecare casca se aseaza perfect in locul ei in carcasa, incarcarea realizandu-se cu ajutorul celor doua contacte pozitionate pe latura inferioara. Fiecare casca este alcatuita dintr-o incinta de plastic, in care sunt dispuse antena, chipset-ul si acumulatorul, precum si o incinta circulara, in care sunt dispuse membranele.

Pentru control putem utiliza apasarea indelungata, pentru activarea sau dezactivarea functiei ANC, respectiv pentru trecerea in modul awareness, pinch, pentru auditie muzicala sau control in convorbiri, respectiv swipe pentru a controla volumul.

Nu in ultimul rand, cutia de incarcare este dotata cu 2 led-uri, care indica nivelul de incarcare al castilor, respectiv al cutiei, precum si trecerea in pairing mode. Daca dorim sa personalizam modul in care putem controla castile, trebuie sa instalam aplicatia Huawei AI Life, insa castile pot fi utilizate fara nici un fel de probleme si fara aplicatie.

De asemenea, fiind vorba despre casti in-ear, putem ajusta cu usurinta dimensiunea garniturii de cauciuc care intra in ureche, in pachet fiind incluse trei dimensiuni – S, M (montate implicit pe casti) si L.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: