lab501.ro

Review – Huawei FreeBuds Pro 2

Scris de: , in categoria: Periferice, in 8 July, 2022.

Huawei FreeBuds Pro 2

 
Huawei au facut furori in ultimii ani cu seriile de casti FreeBuds, indiferent daca discutam despre… ei bine, seria omonima, despre seria FreeBuds Pro sau despre FreeBuds Studio. Practic, nu exista tip de utilizator care sa nu fi primit un model de casti pe gustul lui de la Huawei, iar distributia modelelor pe paliere de pret este destul de extinsa, Huawei acoperind o gama vasta de utilizatori si prin prisma bugetului.

Ei bine, daca anul trecut v-am povestit despre FreeBuds Studio, FreeBuds 4i, FreeBuds 4 si FreeBuds Lipstick, anul acesta am primit la teste un model din gama superioara de pret, mai precis urmasul faimoaselor Huawei FreeBuds Pro, lansate la sfarsitul anului 2020, adica Huawei FreeBuds Pro 2.

Acestea incearca sa ne atraga prin arhitectura dual-driver, o autonomie ridicata si functii avansate de anulare a zgomotului de fond, ambalate intr-un pachet elegant, disponibil in trei variante de culoare. Astfel, Huawei FreeBuds Pro 2 Ceramic White, Silver Frost sau Silver Blue, pot fi achizitionate pentru 899 RON, fiind disponibile in momentul de fata in majoritatea magazinelor din Romania, inclusiv magazinul oficial Huawei.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: