lab501.ro

Review – Huawei FreeBuds Pro 2

Scris de: , in categoria: Periferice, in 8 July, 2022.

Specificatii

 

 Huawei FreeBuds Pro 2
TipWireless, Stereo
Difuzoare1 x driver 11mm
1 x micro driver planar
Acumulator55 mAh (casti)
580 mAh (docking)
ProtocolBluetooth 5.2

ConectivitateBluetooth
Incarcare prin USB-C (docking)
Qi wireless charging
ControlTactil - volum, pauza, play, convorbire, ANC
Greutate2 x 6.1g
Greutate carcasa52 g
Timp incarcare40 min (casti)

60 min (cutie)
Autonomie4/6.5h

18/30h
Dimensiuni29.1 x 21.8 x 23,7 mm
Dimensiuni carcasa67.9 x 24.5 x 47.5 mm
ExtraANC

Rezistenta intemperiiIP54
Pret899 RON

 

Huawei FreeBuds Pro 2 este un headset bluetooth in-ear, echipat cu 1 driver dinamic de 11mm diametru si un driver planar per casca. Producatorul specifica suportul pentru Bluetooth 5.2, precum si prezenta tehnologiei ANC, bazata pe trei microfoane externe, prezente pe fiecare casca.

Cutia pentru transport este echipata cu un acumulator de 580 mAh, fiecare casca fiind echipata cu un acumulator de 55mAh. Autonomia masurata pentru redare audio este de 6.5 ore cu functia ANC dezactivata, respectiv 4 ore cu functia ANC activa, in timp ce cutia de incarcare si transport asigura aproximativ 5 incarcari.

Castile sunt compatibile atat cu HarmonyOS, cat si cu Android si iOS, controlul principalelor functii (ANC, Play/Pause, Answer/End, Volum) fiind realizat in mod tactil, cu ajutorul senzorilor capacitivi dispusi pe fiecare casca. Desigur, pentru a personaliza in detaliu fiecare aspect, sau pentru a actualiza firmware-ul, putem instala aplicatia AI Life, insa acest lucru nu este neaparat necesar, daca nu ne dorim asta.

Huawei FreeBuds Pro 2 sunt rezistente la intemperii, fiind certificate IP54, ceea ce inseamna ca le puteti purta in timpul activitatilor sportive intense fara sa va faceti griji pentru integritatea lor fizica. De asemenea, avem de-a face cu o pereche de casti speciale, reglate impreuna cu cei de la Devialent, certificate Hi-res, datorita suportului pentru codecul LDAC.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: