lab501.ro

Review – Edifier G7000

Scris de: , in categoria: Periferice, in 3 August, 2020.

Specificatii

 

 Edifier G7000
TipSoundbar, 2.1, Wireless
Putere86W RMS
Difuzoare4 x 4" (10.1cm)
1 x 7" (18cm) - Subwoofer
Conectivitate1 x Jack 3.5mm Aux in
1 x dual RCA-in (PC)
1 x Optical in
1 x USB
Blutetooth 5.0 cu aptX
Moduri redareBluetooth (aptX)
Digital Input (optical)
Analog input (PC, Aux)
CompatibilitateTV, Smartphone, PC, Consola (Playstation, XBox, etc)
Pret1200 RON

 

Un soundbar este un sistem de sunet in care toti satelitii sunt montati intr-o singura incinta, iar modul in care sunt orientati ofera senzatia de spatialitate de care avem nevoie in timpul vizionarii filmelor. La capitolul avantaje putem trece dimensiunea compacta si aspectul care se potriveste de minune sub un TV sau un monitor generos.

In acest scop, Edifier au dotat modelul G7000 cu 4 difuzoare cu dimensiunea de 4″ (10.1cm) si calota din titan (Titanium Dome) pentru a suplini deficienta pe frecvente inalte a unui difuzor de medii cu membrana clasica. Subwoofer-ul este dotat cu un difuzor de 18cm amplasat in jos, incinta in sine fiind una cu structura bass-reflex, materialul folosit fiind lemnul.

In interior avem un DAC pentru prelucrarea semnalelor digitale venite din intrarea optica TOSLink, sau direct de pe Bluetooth, dar si un DSP pentru prelucrarea DTS TruSurround si cele 3 moduri ale sale: Game, Music si Movie.

Fiind vorba despre un sistem de sunet modern, putem conecta un smartphone prin Bluetooth, fiind suportat chiar si standardul aptX de la Qualcomm pentru transmisia lossless, sau putem conecta soundbar-ul la o consola de ultima generatie pentru a ne bucura de o calitate audio ridicata in timpul sesiunilor de gaming. Da, avem si iluminare RGB, insa aceasta este discreta, doar logo-ul Edifier de pe soundbar si doua linii de pe subwoofer fiind iluminate.

Comentarii

Un comentariu la: Review – Edifier G7000

  1. Mi-ar fi plăcut ca în rubrica de Teste și concluzii să găsesc ceva referitor și la comportamentul sistemului în cazul în care e conectat prin USB la PC vs sunet analog/TOSLink din Sound Blaster etc. Altfel, o recenzie bună, mulțumesc frumos

Lasa-ne un comentariu: