lab501.ro

Review – Corsair Katar Elite Wireless

Scris de: , in categoria: Periferice, in 23 December, 2022.

Constructie

 
In constructia lui Corsair Katar Elite Wireless predomina finisajul mat, tasta DPI impreuna cu butoanele Forward si Back fiind construite dintr-un plastic negru lucios. Tastele principale sunt odihnitoare pentru cele doua degete, acestea avand o forma concava. Rotita de scroll este imbracata intr-un material cauciucat texturat, miscarea de rotatie a acesteia fiind extrem de precisa, lucru util pentru lecturarea cartilor, articolelor, documentelor, de altfel necesar pentru activitatea de birou. Butoanele Forward si Back sunt amplasate spre limita superioara, fiind usor de accesat in mod controlat. De asemenea, prezenta formelor triunghiulare imprimate in plasticul negru mat de pe laterale ne ajuta in momentul in care utilizam mouse-ul, oferind o priza buna.

Corsair Katar Elite Wireless este echipat cu butoane Corsair Quickstrike ce asigura un timp de raspuns minim intre tastele principale si switch-urile primare Omron, garantate prentru 60 milioane de apasari. Zona de iluminare este subtil reprezentata in forma literei “V” si este amplasata sub butonul DPI. Iluminarea variaza in functie de actiunile pe care le intreprindem: sensibilitatea de la 100 DPI la 26.000 DPI a celor 5 profile presetate va genera o culoare specifica.

Pe langa cele 2 pad-uri din PTFE, pe spatele mouse-ului gasim si zona de control a perifericului, de aici alegem practic cum vrem sa ne conectam la unitate (Bluetooth sau WiFi – folosind dongle-ul ascuns in corpul perifericului) si tot de aici il oprim. Utilitarul iCUE ofera mai multa libertate in ajustarea preferintelor, atat a sensibilitatii preferate, a iluminarii dorite, cat si a functionalitatii tuturor tastelor. Totodata, pentru ca avem un mouse alimentat prin intermediul unei baterii reincarcabile lithium-polymer, in utilitar vom gasi si setari gandite pentru a eficientiza folosirea bateriei.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: