lab501.ro

Review – Corsair Katar Elite Wireless

Scris de: , in categoria: Periferice, in 23 December, 2022.

Corsair Katar Elite Wireless

 
La sfarsitul lunii octombrie cei de la Corsair au lansat un nou mouse din seria Katar, facand astfel un refresh la batranul Katar Pro Wireless lansat cu mai bine de 2 ani in urma. Astfel a vazut lumina zilei Corsair Katar Elite Wireless, la 69 grame fiind cel mai usor mouse – la egalitate cu Katar Pro – din oferta producatorului American.

Pentru a obtine greutatea dorita, noul Katar Elite Wireless are o baterie LiPo (litium-polymer) integrata, ce poate asigura o autonomie de pana la 110 ore in modul Bluetooth sau 60 ore prin conexiunea cu modului Slipstream Wireless livrat in pachet. Acest mod de conectare foloseste tehnologia proprietara Slipstream Wireless, care beneficieaza de IFS (Intelligent Frequency Shift) pentru transmisia fara intreruperi (sub 1ms), astfel incat mouse-ul beneficiaza de un semnal puternic, dar cu o autonomie ceva mai mica.

Adevarata noutate este insa folosirea pentru prima data pe seria Katar a senzorului ultra performant Corsair Marksman de 26.000 DPI, dezvoltat impreuna cu PixArt (cel mai probabil o varianta custom a PMW3399). Tehnologia Quickstrike implementata minimizeaza timpul de raspuns prin micsorarea spatiului dintre tasta si switch-urile Omron, dar si prin montarea unui arc pe fiecare tasta (pentru revenire mai rapida), precizia si timpul de raspuns in momentele critice din jocuri (click-uri, shot-uri si spell-uri) fiind elemente ce fac diferenta. Corsair Katar Elite Wireless este un mouse wireless care tinteste mult pentru segmental de pret pentru care a fost gandita initial gama Katar.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: