lab501.ro

Review – Corsair Katar Elite Wireless

Scris de: , in categoria: Periferice, in 23 December, 2022.

Specificatii

Interfata WiFi, Bluetooth, Fir
Dimensiuni (LxWxH)115.8 x 64.2 x 37.8 mm / 69 g
SenzorCorsair Marksman 26K, 26.000 DPI
Butoane6
Switch-uriOmron / 60 mil L/R clicks
Polling rate2000 Hz
IluminareDa
SoftwareiCUE
Memorie internaDa
Tip baterieReincarcabila Lithium-Polymer
Durata baterie 2.4GHz Slipstream: pana la 60 ore de functionare continua
Bluetooth: pana la 110 ore de functionare continua
Pret445 RON

 

Corsair Katar Elite Wireless este echipat cu senzorul Corsair Marksman, acesta fiind capabil de o sensibilitate de pana la 26,000 DPI si un polling rate de pana la 2000Hz, cu un timp de raspuns sub 1ms. Switch-urile folosite sunt produse de Omron, garantate sa reziste pana la 60 de milioane de apasari.

Conectarea la PC se face fie prin intermediul firului USB C – USB A, fie wireless (tehnologie Slipstream, folosind dongle-ul inclus in pachet), fie prin Bluetooth. Acest lucru va influenta durata de functionare a perifericului, asadar putem sa ne bucuram de o autonomie cuprinsa intre 60 si 110 ore de functionare continua conform producatorului. Indiferent de modul de conectare ales, o baterie reincarcabila Lithium-Polymer fiind responsabila pentru alimentarea lui Corsair Katar Elite Wireless..

Cele 6 butoane pot fi programate cu usurinta prin intermediul software-ului proprietar iCUE (Corsair Utility Engine). Tot prin intermediul utilitarului putem defini mai multe profile, insa memoria interna a mouse-ului retine doar 1 profil on-board.  Lungimea firului de alimentare este cea standard, 1.8m, iluminarea soarecului este extrem de fina iar in cele din urma va fi acoperita de propria mana atunci cand este utilizat (butonul DPI si logo-ul Corsair ).

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: