lab501.ro

Review – Corsair HS70 SE Wireless

Scris de: , in categoria: Periferice, in 23 August, 2018.

Teste si concluzii

 
Am testat Corsair HS70 SE Wireless conectate la un sistem de ultima generatie (Coffee Lake) direct la un port USB 3.0, avand cea mai recenta versiune iCUE instalata, impreuna cu ultimul firmware existent la momentul testarii (0.64). Ca si HS50 testate acum cateva luni, HS70 Wireless uimesc prin calitatea audio peste segmentul de pret in care se afla. Sunetul deschis, plin si destul de detaliat, m-a facut sa uit pentru moment ca ascult o pereche de casti cu un pret specificat de 99.99$, ceea ce se traduce in 550lei daca le cautam in magazinele din tara. Bass-ul nu este exagerat, fiind prezent insa in cantitate mai mult decat suficienta, iar inaltele sunt placute daca si sursa este una de calitate. Chiar si folosind profilul Pure Direct se poate simti un usor profil V al egalizatorului, lucru specific tuturor castilor de gaming de pe piata.

Constructia solida din metal si plastic face ca HS70 Wireless sa nu zornaie sau sa distorsiuneze pe portiunile de bass puternic, ceea ce este imbucurator pentru jocuri / filme sau muzica house / trap / hip-hop. Ca si minusuri as putea mentiona ceva probleme de liniaritate in zona de frecvente medii, insa majoritatea vocilor si instrumentelor cu corzi suna excelent. Am stiut ca HS70 Wireless sunt niste casti excelente atunci cand am petrecut cateva ore cu ele pe urechi incercand diverse melodii, pur si simplu sunt atat de bune. Si da… sunt wireless!

Cei 10 metri specificati de Corsair se respecta si in practica daca nu avem obstacole in calea semnalului, altfel distanta se reduce la 4-5 metri dar si aici trebuie sa fim atentila materialul din care sunt fabricate obstacolele (prin beton armat am avut parte de intreruperi chiar si la 3m distanta. Microfonul certificat Discord este la fel ca si cel de pe HS50, fara probleme sau calitati deosebite.

Corsair HS70 Wireless reusesc in segmentul de sub 100$ sa faca ceea ce HS50 au reusit in segmentul de sub 50$, adica sa stabileasca un punct de referinta. Sunt cele mai performante casti wireless pe care am avut ocazia sa le testez, punct. Abordarea pe care au adoptat-o Corsair cu noua seria HS este una de bun augur, noile modele venind cu calitati audio deosebite in timp ce preturi raman accesibile. Sa vedem ce urmeaza, poate un flagship? Personal sunt curios ce pot reusi Corsair in segmentul de pret 150-200$, voi nu?
 

Comentarii

3 comentarii la: Review – Corsair HS70 SE Wireless

  1. bineintentionat a scris pe:

    Decat astea mai bine un skullcandy crusher la vreo 590 lei …..sau si mai bine Sennheiser 4.40 la vreo 399 lei .

  2. Pentru ca…?

  3. bineintentionat a scris pe:

    pentru ca : calitate sunet , autonomie , pret si nu in ultimu rand design . Si vorbesc din cauza ca le-am in posesie pe toate trei .

Lasa-ne un comentariu: