lab501.ro

Review – Corsair HS70 SE Wireless

Scris de: , in categoria: Periferice, in 23 August, 2018.

Constructie si dotari

 
Corsair HS70 Wireless sunt o pereche de casti usoare (330g), fiind comod de purtat pe perioade lungi de timp. Spuma cu memorie din care sunt rconstruite cupele contribuie destul de mult la capitolul comfort, in timp ce mecanismul metalic de sustinere si ajustare pluseaza la capitolul rezistenta in timp. Design-ul este simplu si sobru, bazat pe aceleasi forme curbe ca si HS50, fratele sau cu fir.

Modelul primit de noi la test este cel SE (Special Edition), cu o baza coloristica neagra si accente crem pe headband, precum si pe exterior in jurul cupelor. Corsair HS70 Wireless nu sunt dotate cu elemente de bling-bling, cum ar fi iluminarea RGB, ceea ce este un lucru bun in opinia mea. Lipsa iluminarii ajuta din plin autonomia, care poate ajunge pana la 16 ore.

Pe cupa din partea dreapta gasim butonul pornit / oprit, in timp ce pe cupa din partea stanga avem rotita pentru reglajul volumului, butonul de Mute pentru microfon precum si conectorii de microfon si incarcare. Pentru a fi la curent cu starea castilor (incarcate, descarcate, pornite sau oprite) avem la dispozitie un LED amplasat langa mufa micro-USB pentru incarcare.
 

Comentarii

3 comentarii la: Review – Corsair HS70 SE Wireless

  1. bineintentionat a scris pe:

    Decat astea mai bine un skullcandy crusher la vreo 590 lei …..sau si mai bine Sennheiser 4.40 la vreo 399 lei .

  2. Pentru ca…?

  3. bineintentionat a scris pe:

    pentru ca : calitate sunet , autonomie , pret si nu in ultimu rand design . Si vorbesc din cauza ca le-am in posesie pe toate trei .

Lasa-ne un comentariu: