lab501.ro

Review – Corsair HS70 SE Wireless

Scris de: , in categoria: Periferice, in 23 August, 2018.

Software

 
Pentru reglaj si control se poate folosi noul iCUE, care, din pacate, functioneaza doar pe Windows, desi HS70 Wireless functioneaza fara probleme atat pe Mac cat si pe PS4. Prin intermediul iCUE putem face update la firmware-ul dispozitivelor suportate, asadar am profitat de aceasta ocazie pentru a instala cea mai recenta versiune (0.64) pe castile de test. Tot de aici putem seta timpul la care castile se opresc pentru a salva energie (setare hardware care functioneaza indiferent de sistemul de operare sau platforma), putem verifica incarcarea bateriei si putem porni / opri atentionarile vocale.

La capitolul setari putem activa modul Surround pe 7.1 canale emulate, interesant pentru jocuri si filme, dar personal nu sunt un mare fan al lucrurilor artificiale – totusi avem 2 difuzoare care sunt limitate constructiv in a reproduce mai multe surse de sunet simultan. Personal prefer folosirea castilor in modul stereo si egalizatorul in modul Pure Direct, fara nici un fel de filtre. Pentru cei care insa vor sa-si customizeze sunetul avem la dispozitie 4 profile si un egalizator cu 10 benzi ce poate fi configurat dupa bunul plac.
 

Comentarii

3 comentarii la: Review – Corsair HS70 SE Wireless

  1. bineintentionat a scris pe:

    Decat astea mai bine un skullcandy crusher la vreo 590 lei …..sau si mai bine Sennheiser 4.40 la vreo 399 lei .

  2. Pentru ca…?

  3. bineintentionat a scris pe:

    pentru ca : calitate sunet , autonomie , pret si nu in ultimu rand design . Si vorbesc din cauza ca le-am in posesie pe toate trei .

Lasa-ne un comentariu: