lab501.ro

Review – Corsair HS70 SE Wireless

Scris de: , in categoria: Periferice, in 23 August, 2018.

Specificatii

 

 Corsair HS70 SE Wireless
TipWireless, Stereo
Difuzoare50mm (Neodymium)
Impedanta32 Ohm @ 1kHz
Sensibilitate111dB
Frecventa20 - 20.000 Hz
MicrofonBoom, unidirectional
ConectivitateUSB
ControlMute microfon, Volum, Buton On / Off, LED de stare
Greutate330 g
Pret550 Lei

 

Corsair HS70 Wireless vin in pachet cu o placa de sunet USB 7.1 cu chipset Avnera AV6302, similar cu Logitech G933 si alte headset-uri high-end. Neavand iluminare pe casca, HS70 promite o autonomie generoasa de pana la 16 ore, precum si o distanta maxima intre emitator si receptor de 10m. Difuzoarele de 50mm cu magnet din neodymium au devenit un standard pentru echiparea castilor mainstream si high-end, acestea oferind un raport excelent intre dimensiuni si calitatea sunetului.

Microfonul se poate detasa complet, asadar putem folosi castile independent fara grija ca ne-ar putea activa cineva microfonul in mod intentionat pentru a afla in care pantof tinem cheia de la seiful secret. Eu unul am apreciat faptul ca nu trebuie sa stau cu un apendic permanent atasat de casti, singura problema fiind posibilitatea de a pierde capacelul de cauciuc care acopera mufa de microfon atunci cand nu este folosita.

Comentarii

3 comentarii la: Review – Corsair HS70 SE Wireless

  1. bineintentionat a scris pe:

    Decat astea mai bine un skullcandy crusher la vreo 590 lei …..sau si mai bine Sennheiser 4.40 la vreo 399 lei .

  2. Pentru ca…?

  3. bineintentionat a scris pe:

    pentru ca : calitate sunet , autonomie , pret si nu in ultimu rand design . Si vorbesc din cauza ca le-am in posesie pe toate trei .

Lasa-ne un comentariu: