lab501.ro

Review – Adesso iMouse E30

Scris de: , in categoria: Periferice, in 17 December, 2019.

Teste si concluzii

 
Am folosit Adesso iMouse E30 aproape o saptamana si trebuie sa recunosc ca este greu sa te obisnuiesti cu un mouse vertical. Sau cel putin mie imi este greu. Dupa ce reusesti sa te obisnuiesti, vei observa destul de repede ca pozitia mainii este fireasca si nu mai exista stre asupra incheieturii. Si in marea majoritate a aplicatiilor il poti folosi destul de repede si destul de usor.

Din pacate insa, in jocuri nu am reusit sa ma inteleg prea bine cu mouse-ul… dar cred ca asta nu reprezinta o problema – in fond, nu acesta este scopul lui Adesso iMouse E30. Pe de alta parte, pentru notebook, televizor sau browsing pe PC este numai bun.

In concluzie, daca utilizarea indelungata a PC-ului va da batai de cap in ceea ce priveste oboseala incheieturii, poate nu ar fi o idee rea sa incercati un mouse vertical – exact pentru asta a fost gandit. IAr Adesso iMouse E30, cu exceptia materialului lucios din care este construit, este chiar comod si placut in utilizare.
 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Adesso iMouse E30

  1. Dor a scris pe:

    Nu știu ce e cu aceste suprafețe lucioase la mouși în contact cu palma. Acești mouși verticali mă întrigă. Pentru noul sistem ce sper să îl finalizez anul viitor, s-ar putea să iau astfel de mouse…

Lasa-ne un comentariu: