lab501.ro

Review – Adesso iMouse E30

Scris de: , in categoria: Periferice, in 17 December, 2019.

Constructie si dotari

 
Adesso iMouse E30 are forma specifica mousilor verticali, degetul mare odihnindu-se pe latura stanga a mouse-ului, in timp ce palma este pozitionata pe latura dreapta. In acest fel, mana sta firesc in continuarea antebratului, fara a aplica stres asupra incheieturii, ceea ce ofera un plus de confort celor care au manifestat astfel de simptome.

Degetul aratator si degetul mijlociu de aseaza firesc pe cele doua butoane principale (click stanga, respectiv click dreapta), rotita de scroll fiind pozitionata in aceeasi zona. Pozitia este chiar comoda, singurele observatii pe care le am de facut fiind legate de textura lucioasa a mouse-ului, respectiv accesul ceva mai greoi la butonul forward. Din punctul meu de vedere, mouse-ul ar fi trebuit acoperit cu o suprafata mata, pentru a oferi o priza optima.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Adesso iMouse E30

  1. Dor a scris pe:

    Nu știu ce e cu aceste suprafețe lucioase la mouși în contact cu palma. Acești mouși verticali mă întrigă. Pentru noul sistem ce sper să îl finalizez anul viitor, s-ar putea să iau astfel de mouse…

Lasa-ne un comentariu: