lab501.ro

HyperX Pulsefire Haste

Scris de: , in categoria: Periferice, in 9 March, 2021.

Concluzii

 
Controlul iluminarii si personalizarea aspectelor functionale (DPI, alocare de butoane, etc) este realizata cu ajutorul utilitarului Ngenuity, inse ne putem descurca fara probleme si in lipsa acestuia. In fond, singura zona iluminata este rotita de scroll.

Personal, nu am simtit nevoia sa modific in nici un fel mouse-ul, priza fiind ferma chiar si fara aplicarea benzii adezive din pachet. HyperX Pulsefire Haste este echipat cu un senzor performant si asta se simte, iar experienta in utilizare este interesanta, cel putin pentru mine, care utilizez in fiecare zi un mouse de aproape doua ori mai greu (Pulsefire Dart).

Pentru cei care se afla in cautarea unui mouse ultra usor, HyperX Pulsefire Haste este cu siguranta o solutie demna de luat in seama, fiind unul dintre cei mai usori mousi prezenti pe piata, cu un raport calitate / pret apetisant, mouse-ul fiind disponibil in momentul de fata in Romania pentru ~ 259 RON.

Personal, nu as putea spune ca m-am obisnuit cu el. Toata viata am utilizat mousi asimetrici grei si acest lucru nu o sa se schimbe prea curand. Pentru mine este pur si simplu mult prea usor. Pe de alta parte, pentru cei care sunt obisnuiti cu mousii cu o greutate foarte redusa, cred ca HyperX Pulsefire Haste este una dintre cele mai interesante optiuni disponibile pe piata in momentul de fata, cu conditia ca utilizatorii sa caute performanta, nu bling bling.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: