lab501.ro

AORUS M3 Gaming Mouse & AORUS AMP 900 Extended Mousepad

Scris de: , in categoria: Periferice, in 28 August, 2018.

Concluzii

 
Daca la inceput AORUS a fost un brand dedicat notebook-urilor high-end, ajungand ulterior si in portofoliul de placi video si placi de baza GIGABYTE, astazi putem discuta despre un brand binecunoscut, care ofera fanilor posibilitatea de a utiliza un intreg arsenal de produse, de la placi de baza, placi grafice, carcase, surse, cooler-e, memorii si SSD-uri si pana la periferice. Practic, cu exceptia procesorului si a monitorului (cel putin momentan), puteti construi un sistem AORUS complet, echipat cu un set complet de periferice, inclusiv scaun de gaming.

Putini producatori se pot lauda cu asa ceva si chiar si mai putini producatori consacrati ofera periferice de calitate pentru un pret rezonabil fanilor brand-ului de varf din portofoliu, ceea ce, trebuie sa recunoastem, este un lucru pentru care GIGABYTE merita admiratia noastra.

Desigur, intr-un domeniu cum ar fi cel al perifericelor de gaming, nu putem avea pretentia ca un producator de placi de baza sa reinventeze roata, AORUS M3 si AORUS AMP 900 fiind produse clasice, care nu aduc cine stie ce inovatie unica in domeniu.

Totusi, discutam despre doua produse clasice de calitate, care pot fi utilizate fara probleme alaturi de un sistem high-end, in conditiile in care ofera dotari absolut suficiente pentru marea majoritate a gamerilor. Mai mult decat atat, datorita pretului prietenos cu buzunarele gamerului roman, pot fi utilizate cu incredere chiar si in cazul in care nu utilizati o placa de baza sau o placa video AORUS in sistem, strict prin prisma raportului calitate / pret oferit.
 

Comentarii

Un comentariu la: AORUS M3 Gaming Mouse & AORUS AMP 900 Extended Mousepad

  1. Cristian G a scris pe:

    Ai facut un efort admirabil cu ultimele articole .
    Dar capodopera inca nu a aparut .
    Numar pe degete zilele pana cand vedem articolul cu Note 9?
    Nu uita de modelul de camera foto principala in modelul Exynos .

Lasa-ne un comentariu: