lab501.ro

AORUS M3 Gaming Mouse & AORUS AMP 900 Extended Mousepad

Scris de: , in categoria: Periferice, in 28 August, 2018.

AORUS M3 Gaming Mouse

 
Gaming… un cuvant care a ajuns in ultimii ani din ce in ce mai des in vocabularul managerilor marilor companii – in fond, industria gaming-ului a depasit ca si incasari industria cinematografica… daca va puteti inchipui asa ceva. Prin urmare, orice companie care are legatura cu IT-ul incearca in ultima vreme sa intre in acest domeniu, sa isi asigure pracic o parte din potentialul castig pe care analistii il intrezaresc din spatele birourilor ticsite cu rapoarte si grafice.

Desigur, asta nu inseamna ca toate companiile care au inceput sa utilizeze sintagma “gaming” in titulatura produselor nu au legatura cu subiectul, din contra – cei de la GIGABYTE cred ca s-au numarat printre primii producatori de placi de baza care au lansat serii de produse dedicate gamerilor, lansand ulterior brand-ul AORUS, sinonim cu produse high-end dedicate pasionatilor.

Brand care s-a bucurat de un real succes, fiind indragit de public, astfel incat cei de la GIGABYTE au decis sa ofere fanilor posibilitatea de a utiliza echipament complet AORUS. Daca la inceput am putut vedea placi de baza si placi grafice, care reprezinta de altfel principalul obiect de activitate al celor de la GIGABYTE in general si AORUS in particular, ulterior accesoriile dedicate fanilor au inceput sa isi faca aparitia pe ici, pe colo. Un cooler, o carcasa, o sursa, benzi RGB dedicate, apoi memorii si SSD-uri, practic putem construi un sistem intreg folosind in proportie de 90% componente AORUS.

Desigur, din aceasta lista nu puteau lipsi perifericele, AORUS producand tastaturi, mousi, headset-uri, mousepads, ba chiar si scaune de gaming. Totusi, din ce imi pot da eu seama, cei de la GIGABYTE au o strategie usor diferita fata de alte brand-uri, incercand sa produca componente si accesorii pentru fanii care doresc sa isi asorteze sistemul. Fata de alte nume binecunoscute care utilizeaza acelsi senzor dintr-un mouse de 150 RON si il comercializeaza cu 400 RON, pentru ca deh… brand, aceasta strategie mi se pare mult mai prietenoasa cu consumatorul.

De exemplu, mouse-ul despre care discutam astazi, mai precis AORUS M3, este disponibil in comert pentru 200 RON, in conditiile in care utilizeaza un senzor de calitate si beneficiaza si de functii extra, mai precis iluminare RGB. Lansat in urma cu aproximativ un an, AORUS M3 incearca sa ofere fanilor atat posibilitatea de a utiliza acelasi brand pentru placa de baza, placa video sau periferice, dar si un foarte bun raport calitate pret. Alaturi de AORUS M3, am primit la teste si nou lansatul AORUS AMP 900 Extended Mousepad, pe care am putut sa il admiram pentru prima data la Computex.

 

Comentarii

Un comentariu la: AORUS M3 Gaming Mouse & AORUS AMP 900 Extended Mousepad

  1. Cristian G a scris pe:

    Ai facut un efort admirabil cu ultimele articole .
    Dar capodopera inca nu a aparut .
    Numar pe degete zilele pana cand vedem articolul cu Note 9?
    Nu uita de modelul de camera foto principala in modelul Exynos .

Lasa-ne un comentariu: