lab501.ro

Optoma UHD550X 4K DLP Projector

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 4 September, 2017.

Constructie si dotari

 
La o dimensiune de 498 x 331 x 141 (mm), UHD550X este semnificativ mai mare decat modelele 1080p in schimb nu se compara cu modele dotate cu matrice nativa 4K, cum sunt cele de la Sony. Desi este mare, greutatea de doar 7.8 kg il face destul de usor de manevrat. Pe partea din fata putem vedea inelul de focus amplasat in fata blocului optic, precum si capacul de protectie.

Design-ul este reusit, butoanele de pe partea dreapta fiind integrate in liniile carcasei, acestea fiind utile in cazul in care nu vrem sa folosim telecomanda livrata in pachet. Aceasta din urma este portata de la alte modele, asadar unele functii nu vor functiona (3D, keystone, etc). In rest, dimensiunea ei impreuna cu butoanele iluminate o fac ergonomica si usor de folosit. In cazul in care nu aveti un sistem de sunet dedicat, UHD550X vine cu doua difuzoare de 4W ce ofera o calitate audio chiar buna (spre deosebire de HD142X ce oferea un sunet distorsionat si fara frecvente joase).

Ridicand capacul superior avem acces la reglajele de zoom precum si ajustarea lentilei pe verticala, maxim 15% in sus. Sistemul de inchidere (push to open) este destul de fragil si nu stiu cat de mult va rezista in utilizare practica. Pe partea din spate gasim toate conexiunile de care avem nevoie: 2 porturi HDMI dintre care unul versiunea 2.0, VGA, Audio-In (3.5mm), Audio-Out (3.5mm), Audio-Out (digital, SPDIF), RJ45, RS232, USB (alimentare maxim 1.5A), USB service, trigger 12V. Portul USB poate fi folosit pentru alimentare unui dispozitiv de streaming cu conectare pe HDMI, cum ar fi Chromecast, Fire TV sau Apple TV.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: