lab501.ro

Logitech Touch Mouse M600 & Touch Lapdesk N600

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 27 May, 2012.

Logitech este o companie care nu cred ca mai are nevoie de nici o prezentare. Compania elvetiana activeaza in industria perifericelor de la inceputul anilor ‘80 astfel ca este putin probabil ca cineva sa nu fi folosit sau vazut cel putin un mouse sau o tastatura produsa de Logitech. Fiind unul dintre cei mai importanti concurenti pe aceasta piata a perifericelor, Logitech a produs mousi si tastaturi pentru companii cum ar fi Apple, HP sau Dell.

Nu s-a limitat totusi doar la piata destinata PC-urilor ci a produs periferice si pentru PlayStation iar recent, dupa boom-ul inregistrat de tablete, a inceput sa produca periferice si pentru aceasta piata. Insa, Logitech continua sa fie recunoscuta pentru produsele sale destinate PC-urilor si laptop-urilor.

In ultima perioada, odata cu avantul luat de piata tabletelor, implementarea si utilizarea interfetelor touch sau multi-touch a inceput sa devina o practica tot mai populara. Astfel, in acest articol vom prezenta si testa mouse-ul cu tehnologie multi-touch M600 – varful de gama si in acelasi timp unicul astfel de mouse produs de Logitech – si un lapdesk touch N600 care are rolul de a oferi un suport pentru laptop si a imbunatatii experienta utilizatorului prin touchpad-ul generos de care beneficiaza.

Voi incepe cu prezentarea lui M600, specificatiile acestuia fiind destul de uzuale: mouse wireless (2.4GHz) cu receiver nano Unifying (pot fi conectate maxim 6 periferice la un singur receiver), distanta de functionare wireless maxima de 10 metri si senzor optic cu DPI maxim de 1000.

Comentarii

3 comentarii la: Logitech Touch Mouse M600 & Touch Lapdesk N600

  1. George Grigorita Post author a scris pe:

    Raspunsul la intrebarea din concurs trebuie scris pe pagina concursului, nu aici!

  2. iancu andreea a scris pe:

    laptop-uri de maxim 16″, insa nici cele de 17″ nu aduc inconveniente in folosire

  3. Laurentiu a scris pe:

    mare pacat ca nu e si un cooling pad

Lasa-ne un comentariu: