lab501.ro

CONCURS – Logitech si LAB501 Christmas Give-away

Scris de: , in categoria: Stiri, in 24 December, 2013.

Concurs

 

Ohohohoho!!! Credeati ca Monstrul v-a uitat? Nici vorba dragii mei!!! Daca pe LAB501 se desfasoara monstruosul concurs Intel, unde cele mai puternice procesoare asteapta sa fie castigate de 3 norocosi, ne-am gandit ca nu ar strica si un cadou frumos oferit pe NEXT, iar prietenii care ne ajuta sa facem 3 cititori fericiti sunt colegii de la Logitech!!!

Ce ziceti, suna bine? Normal ca suna bine, cand discutam despre unul dintre cei mai mari producatori de periferice din lume. Si daca spunem Logitech, spunem gaming. Si daca spunem gaming, spunem tastatura mecanica Logitech G710, mouse-ul de gaming wireless Logitec G602 si mousepad-ul pentru gaming “greu”, adica Logitech G440 Hard Gaming Mousepad.

Da, dragii mei, cei de la Logitech ne-au pus la dispozitie unele dintre cele mai solide periferice din lumea gaming-ului si evident unele dintre cele mai performante. Deci, va intrebati voi acum, ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia acestor super premii? Pai nu este deloc complicat…

Pentru a castiga premiul, norocosul cititor trebuie sa posteze un comentariu la acest articol (maxim 500 de cuvinte) in care sa ne impartaseasca prima lui experienta cu un produs Logitech. In cazul in care nu ati utilizat niciodata un produs Logitech, asteptam sa ne spuneti ce produs Logitech va atrage acum si de ce.


Regulament general:

-comentariile vor fi aprobate doar dupa finalizarea concursului, deci nici un participant nu va putea vedea comentariile celorlalti
-concursul se desfasoara in perioada 24 Decembrie 2013 – 4 Ianuarie 2014 (ora 23:59)
-concursul este deschis tuturor cititorilor LAB501, exceptie facand angajatii si rudele de gradul intai ale membrilor LAB501 / Logitech Romania
-se accepta o singura inscriere per participant.
-participantii trebuie sa treaca in campul “nume” numele real si sa ofere o adresa de email valida.
-castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, folosind Random.org
-castigatorii vor fi anuntati pe 6 Ianuarie 2014
-Echipa LAB501 are cuvantul final legat de orice aspect al concursului
-Echipa LAB501 va suporta transportul premiilor catre castigatori pe teritoriul Romaniei

 
CricaiunDraft copy

Comentarii

214 comentarii la: CONCURS – Logitech si LAB501 Christmas Give-away

  1. blitz23ES a scris pe:

    Nu am avut nici un produs din gama Logitech, dar mi-as dori o tastatura mecanica-gamming cum ar fi acel Logitech G710. Crăciun Fericit !

  2. Prima oara am pus pana pe un G300, a fost super, avea leduri pe lateral si le puteam schimba culoarea, aveam o viteza de 2500dpi si imi puteam seta profilul pentru orice joc il aveam! Eu unul sunt foarte multumit de acest produs dar recent am trecut la un G500s care acum e alta joaca de copii. Are greutati, mai multe profile mai multi dpi si foarte usor de utilizat. Deci eu as recomanda pentru orice gamer un G500s cu cel mai mare drag si daca vor ceva mai accesibil atunci un G300 care e la fel de bun pentru un inceput.

  3. Darius a scris pe:

    Buna , as vrea sa va zic ca am avut ocazia sa utilizez un sistem home cinema vreme de vreo 2 ani si ceva era 5.1 mergea foarte bine chiar am si tinut un botez si un Revelion in familie acuma vreo 3 lunii mi-am achizitionat o pereche de castii loghitec …functioneza si in prezent ireprosabil deci am avut ocazia sa folosesc ceva produse loghitec sa nu zic ca am rude care au majoritatea produse logitec de la casti la tastaturi mouse-uri si sisteme fie ele 5.1 3.1 sau 2.1 …functioneaza impecabil chiar si astazi sper sa castig si va multumesc

  4. Albert a scris pe:

    Primul meu contact cu un produs din gama Logitech a fost cu un Volan Logitech Momo Racing Force. Nu stiam prea multe despre perifericele de gaming, dar dupa cateva reviewuri citite am decis sa aleg un astfel de accesoriu si nu am regretat deloc. Precis, excelent construit si poate mai important decat orice, la un pret extrem de atractiv, volanul mi-a adus multe momente placute in simulatoarele auto preferate. In perioada urmatoare vreau sa fac un upgrade catre G25 sau G27. As recomanda oricui sa mearga pe mana celor de la Logitech! Multumesc!

  5. Lucian a scris pe:

    Logitech z506 si un adaptor bluetooth logitech, astfel incat am muzica in toata casa, de la orice dispozitiv :)

  6. Andrei a scris pe:

    Am avut ocazia sa fac cunostinta cu perifericele Logitech in momentul in care am achizitionat un laptop Acer, mouse-ul fiind oferit cadou, insa si in ziele de astazi il consider cadoul perfect. Nu este cel mai promitator mouse al lor, insa am ramas surprins de performanta si calitatea unui produs “de buzunar”. Recomand cu drag gama larga de periferie a celor de la Logitech si sunt convins ca acest mouse nu va ramane singurul detinut din gama acestei firme. Felicitari pentru concurs si pentru toata munca depusa, cat si o urare.. sarbatori fericite alaturi de cei dragi. Multumesc !

  7. Raetchi Rares a scris pe:

    Prima mea experienta cu un produs Logitech a fost cu un volan Logitech Formula Force EX. Nu o sa uit niciodata cum ma simteam, precum un copil care cauta sub brad si gaseste exact ce-si dorea si n-o sa uit nici prima oara cand am conectat volanul la PC si am pus mainile pe cauciul de pe laterale am zis: “Frate trebuie sa-l folosesc chiar acum”. Din momentul ala nu l-am mai lasat din mana 2-3 sapt(zilnic jucandu-ma diferite jocuri gen racing cu el). Ulterior au aparut alte modele dar eu tot pe acela l-am pastrat. Acum devenind mai mare am renuntat la volan dar sunt mandrul posesor al unui kit wireless tastatura+mouse logitech skype edition, ceea ce ma face sa recomand Logitech peste tot pe unde sunt intrebat ! Craciun fericit LAB501 & Logitech !

  8. sas a scris pe:

    Prima mea experienta cu un produs Logitech a fost cand am folosit un webcam de la ei, nu mai retin ce model era. A fost o experienta placuta si utila, si-a facut “treaba”. Mi-as dori sa pot sa testez mouse-ul de la ei G600, cel cu multe butoante destinat jocurilor de tip MMO, pare interesant si solid.

  9. Liliac Andrei Gabriel a scris pe:

    Prima e experienta cu un periferic logitech… hmm… cred ca e vechea tastatura Logitech Internet 350 care m-a servit vreo 5 ani de zile, pare banala dar rezista foarte bine in timp, singura problema cu ea a fost doar vopseaua de pe taste. O am si in ziua de azi si o folosesc ca tastatura de backup .

  10. sadycus a scris pe:

    Primul meu mouse Logitech…B96 …era de vis, pana l-am schimbat cu un MX518 cateva luni mai tarziu pentru ca nu puteam sa fac dodge la oua in Chicken Invaders 2 :D.

  11. Moldovan Cristian a scris pe:

    Nu am avut produse Logitech pana acum, dar tastaturile lor ma intereseaza foarte mult. Mai ales una de gaming, cum e cea oferita ca premiu (G710). E mecanica (deci durabila), multimedia, iluminata si are porturi USB, chestie importanta pentru mine.

  12. prefer steelseries pentru mouse kinzu ca nu am o mana foarte mare, ca si mouse de la logitech am jucat cu mx 512 de la un prieten este foarte bun raspuns rapid precis as prefera o tastatura mai performanta de la logitech
    ★ Merry ★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ • •。★ Christmas ★
    ° 。 ° ˛˚˛ * _Π_____*。*˚*。*˚*。*˚*。*˚*。*˚*。*˚
    ˚ ˛ •˛•˚ */______/~\。˚ ˚ ˛˚ ˛ •˛• ˚˚ ˛ •˛• ˚˚ ˛ •˛• ˚˚ ˛ •˛• ˚
    ˚ ˛ •˛• ˚ | 田田 |門| ˚and A Happy New Year 2014˚ pentru toti Craciun Fericit altceva nu as mai avea ce sa mai spun

    ( ca produs de la logitech as prefera un sitem de muzica z 5500 acela bubuie f tare =)))

  13. dragan a scris pe:

    Nu am asa ceva ,as dori o tastatura Logitech G710

  14. Arghire George a scris pe:

    Din toata gama logitech momentan ma atrage cel mai mult G710+. Cred ca este singura tastatura mecanica optimizata pentru silentiozitate care este disponibila la noi. Faptul ca are un palmrest zdravan si o suita software bine pusa la punct o transforma intr-o achizite chiar unica.

  15. iovanov gabriel roland a scris pe:

    sal , prima mea experienta cu logitech a fost dupa ce m-am apucat de counter strike acum 5 , 6 ani neavand performantele dorite cu un mouse a4tech am achizitionat un logitech mx 518 care pot spune ma surprins foarte tare la cat de precis era si comod in mana de atunci sunt fan logitech pacat ca nu am mai gasit de cumparat ca as mai cumpara unu am fost foarte multumit de acel mouse. Acum am pus ochii pe un g400s am auzit ca sunt foarte bune la cs , thanks logitech and lab501 sarbatorii fericite!

  16. Croitoru Catalin Marius a scris pe:

    Prima mea experienta a fost cu mouse logitech m100. Era primul mouse pe care-l vazusem sa poti sa dai 3 clickuri doar din rotita si avea un soft foarte bun cu care putem sa configurez cele 2 clickuri in plus de la rotita sa faca tot ce vroiam. L-am folosit cu brio cativa ani jucandu-ma dota 1,dar a fost schimbat cu un alt mouse mai puternic si cu mai multe butoane, jocul avansand si el(dota 2).

  17. Muresan Cristian a scris pe:

    Primul meu contact cu produsele Logitech a fost acum mult timp, sincer sa fiu nici nu imi mai amintesc bine. Evident este vorba de tastaturile Logitech. Nu mai tin minte exact modelul dar erau niste tastaturi office excelente mai ales prin prisma ergonomiei.
    Totusi un gust amar mi-au lasat castile wireless G930. Tehnic sunt ok dar plasticul din care sunt facute este extrem de prost. Pur si simplu s-au rupt dupa 6 luni cand incercam sa le pun pe cap.

  18. Prima mea experienta cu un produs logitech a fost cu un sistem audio 2.1 pt PC dar care nu m-a impresionat (la vremea respectiva aveam 2.0 Tehnics). In schimb ceea ce m-a impresionat cu adevarat a fost mouse-ul pt. gaming Logitech g600 care a reusit sa-mi imbunatateasca simtitor DPs-ul in mmorpg-ul f2p Runes of Magic. Respectivul mouse a functionat impecabil timp de 2 ani de zile pana cand a ajuns in falcile catelului (are la activ 4 mousi, 3 tastaturi si nenumarate cabluri vga ) :D

  19. Flavius a scris pe:

    Nu am avut produse din aceasta categorie, insa multimedia da, pentru ca am recomandat si inca voi recomanda acest brand, sper ca ranfom.org sa-mi aloce un premiu, iar daca nu, sa fie cu noroc altcuiva ;) Sarbatori fericite si La Multi Ani tuturor fie cititori, utilizatori, sponsori, vizitatori sau fondatori, ne revedem pe Next/ lab501

  20. Ciprian Rusen a scris pe:

    Logitech a fost una din cele mai longevive si customizabile tastaturi detinute de mine. Pe vremea aceea (la inceputul anilor 2000) nu multi producatori ofereau periferice de o asemenea calitate si nici driveri foarte customizabili. Desi am incercat tastaturi si mausi ai altor producatori, putine astfel de periferice s-au comparat din punct de vedere al calitatii si experientei de utilizare cu modelele Logitech pe care le-am detinut.

  21. Gutulescu Daniel-Marius a scris pe:

    buna ziua pe mine m-ar atrage tastatura deoarece este una de gaming si as vrea sa o inlocuiesc pe cea care o am acum . imi doresc foarte mult sa am o tastatura performanta .

  22. Mazilu Mihai Daniel a scris pe:

    Din cate imi amintesc era vorba de niste casti, dar care mi se pare ca au avut un sfarsit tragic. Nervii de la “joaca” s-au descarcat pe saracele casti care au avut parte de o moarte subita si cruda.

  23. Dragos Sandru a scris pe:

    Salut!

    Prima experienta pe care am avut-o cu un produs Logitech a fost atunci cand am imlpinit minunata varstade 18 ani. Atunci am primit cadou un Web-Cam marca Logitech, ce inca isi are locul pe unul din monitoarele mele. Desigur, 5 ani mai tarziu de acel moment, performantele ei nu mai sunt atat de “high end” pe cum erau atunci, insa o folosesc inca pentru momentele in care ma “revad” cu prietenii plecati din tara sau care desi sunt in tara, nu am avut ocazia sa ii vad. In combinatie cu Skype, a facut intotdeauna o pereche extraordinara. Sunt inca uimit de faptul ca pot gasi drivere pentru camera dupa atata timp(desi am acel mini-disc inca, nu mai am un suport optic pe care sa il pot folosi). Si stiu ca pare poate putin cam “rautacios” din partea mea, insa microfonul atasat acestei camere, a fost si inca este exceptional. Dupa multe conversatii avute cu prietenii, am ajuns la concluzia ca ei ma aud mai bine prin intermediul acestui microfon decat printr-un microfon atasat la o pereche de casti Steelseries.

    Sarbatori fericite staff-ului Lab501 si celor apropriati lor!

    Dragos.

  24. Prisecaru Gabriel a scris pe:

    Prima mea impresie cu un produs logitech a fost in urma cu 5 ani si anume tastatuta logitech g15 v2 o tastatura care inca imi serveste eroic si azi si nu as schimba-o decat tot cu una logitech. Taste iluminate si comenzi macro este unul din punctele ei forte si ajuta enorm in gaming, lcd-ul te ajuta atat la jocuri cat si daca ascult un playlist in timp ce te joci (poti da next/prev la piese, pune pauza etc) cat si la parametri placii video sau cpu (temp, load, mem etc). La final as adauga si materialele foarte de calitate, tastatura merge pe 6 ani si arata la fel ca in prima zi neprezentand nici un fel de probleme sau uzura ! Mi-as dori oricand un produs logitech din gama perifericelor.

  25. Ileana Adrian a scris pe:

    Hmmm…prima mea experienta cu un produs Logitech?
    Mda…cred ca eram la inceputurile mele de operator pe calculator (adica tocmai invatam sa folosesc un PC), cand am intrat prima dat in contact cu un micut mouse ce apartie acestui brand. Imi amintesc ca mouse-ul acela a avut o viata destul de lunga, tinand cont ca trecea prin mii de click-uri zilnice, mai ales ca incepusem sa ma joc CS si diferite RTS-Games. Cu toate ca nu a fost o experienta iesita din comun pot spune ca acel mouse mi-a demonstrat pentru prima data cum e sa te atasezi de un obiect :D. (dupa ce l-am schimbat m-am obisnuit destul de greu cu senzitivitatea noului mouse)

  26. Sergiu Barsan a scris pe:

    Logitech MX518 – un mouse foarte misto pe care il folosesc “de o viata” :)

  27. Nicolae S Alexandru a scris pe:

    Pana in prezent nu am avut ocazia sa pun mana pe un produs Logitech, dar marturisesc ca, tastatura G710 prezentata in acest concurs e clar ceva ce imi doresc. Conform descrierii produsului de pe site-ul Logitech, tastatura asta nu numai ca este foarte silentioasa, dar este si luminta, ceea ce se traduce ca un foarte bun combo. Deasemenea are butoanele programabile plus butoane de acces rapid pt muzica si volum, ceea ce este un al doilea combo foarte bun, e un “must have” clar!

  28. Alin Banc a scris pe:

    Prima experienta cu un produs logitech a fost cu o tastatura Logitech Internet keyboard 250 Deluxe care a fost prima tastatura decenta pe care am avut-o. Tastele se apasau frumos, nu exista rezistenta fara rost a tastaturilor de mai slaba calitate. Era placut de utilizat si avea si butoane multimedia. In aproximativ o luna am varsat cola pe ea si s-a stricat.

  29. Cojocaru Alin a scris pe:

    Primul meu contact cu un produs Logitech, a fost atunci cand am intrat la facultate si in urma unui concurs de orientare din cadrul acesteia am castigat un sistem audio 2.1 Logitech z313. In prima instanta eram sceptic in privinta acestui sistem, dar cand l-am pus in functiune am ramas cu adevarat surprins. Puterea si claritatea sunetului m-au uimit, fapt la care nu ma asteptam de la un sistem 2.1.

  30. Prima experienta cu un produs Logitech… ? E greu de spus,cred ca in momentul in care am cumparat Logitech G15 V1 a fost prima.
    Tastatura a fost super,am avut-o 5 ani insa in cele din urma au cedat 2 butoane si a trebuit sa o schimb,Leduri,taste macro,display…lucruri la care nu ma asteptam sa conteze asa mult la o tastatura dar care s-au dovedit a fi un “must” in cele mai multe cazuri.
    SAunt si o sa raman fan al produselor logitech,ultimele achizitii fiind Z5500 si C310/C270.

  31. alecu cristian a scris pe:

    Prima mea experienta cu un produs Logitech a fost una chiar placuta. “Logitech G5 Refresh” a fost un mouse confortabil si de calitate acesta rezistand ani buni in gaming si utilizarea de zi cu zi.
    Urmatorul produs care ma atrage este tastatura “Logitech G710+” , de ce ? mecanica , iluminata , timp de raspuns mic , taste macro , materiale de calitate.

  32. Merisanu Bogdan a scris pe:

    Salut. Primul produs logitech pe care l-am achizitionat a fost un sistem 2.1 de buget dar care isi face bine treaba. Îl am de doi ani si se aude la fel de clar

  33. Mohora Alexandru a scris pe:

    Prima mea experienta cu un produs Logitech a fost pe vremea liceului, cand eram un avid jucator de CS. Am fost la o competitie cu echipa din care faceam parte si acolo ni s-au pus la dispozitie PC-uri si periferice Logitech. Tastatura nu mai tin minte ce model era, dar am fost foarte multumit de ea. In schimb mouse-ul m-a impresionat imediat si nu mai vroiam sa-l las din mana la sfarsitul competitiei. Cred ca era un MX200 sau 210, pe fir oricum, extraordinar de comfortabil si precis, la vremea respectiva. Ma simteam un alt jucator, parca ma facea sa joc mai bine. In fine, din acel moment am decis sa strang toti banii pe care ii procur si sa-mi iau si eu unul. Si am reusit, am fost foarte mandru. 5 ani m-a tinut, fara nici un fel de problema, doar culoarea la butoane s-a spalacit putin, in rest mergea in continuare perfect in momentul in care l-am donat impreuna cu PC mai vechi unui pustan. :)

  34. Teligradeanu Mihai a scris pe:

    Mouse G9..l-am vazut in urma cu ceva timp la un prieten si de atunci l-am tot cautat sa il cumpar la un pret accesibil insa din pacate n-am gasit nimic..
    Sper ca mosul sa nu ma uite anul acesta

  35. veneror a scris pe:

    Primul meu produs marca logitech a fost Logitech g5 gaming mouse,cumparat S.h. Ce m-a determinat sa cumpar acest produs : 1 aspectul acestuia(cand l-am vazut in magazin am ,neaparat trebuie sa imi cumpar unu) arata destul de futuristic pentru vremea lui, 2 constructia si materialele folosite , nu transpira mana, grip-ul era foarte bun, precizia senzorului pe distante mici,acele led-uri erau destul de interesante, greutate ajustabile ,clickurile si rotita de la mouse dadeau senzatia de rezistenta(a fost scapat jos de cel putin 10 ori). M-ai multe nu prea sunt de zis decat,inca il consider un mouse competitiv si calitativ chiar si in ziau de azi.
    Mici probleme au mai apartu ca la orice produs de acest gen : uzuri click-urilor si a rotiei, si apoi dupa 3 ani a cedat senzorul.
    La final nu am decat cuvinte de laude la adresa acestui produs si a acestei firme,
    P.S Va urez un an nou fericit si cat mai multe realizari, pe plan national si international. Sarbatori fericite

  36. Marin Stefan Cristian a scris pe:

    Prima mea experienta cu Logitech, pai a fost sistemul 2.1 X-210, pe care il mai folosesc si in ziua de azi. Sunt foarte multumit de calitatea pe care o ofera acest sistem, chiar si dupa 4 ani de utilizare, excelent pentru filme, muzica, jocuri. Urmatorul sistem va fi cu siguranta tot un Logitech, posibil z506 sau de ce nu, z906.

  37. Stefan a scris pe:

    Logitech… Prima experienta cu Logitech a fost una in miez de noapte, acum multi ani, intr-un magazin deschis non-stop. Nu cautam nimic anume, dar mergand dupa sunet, am fost atras de un sistem audio. Cand l-am vazut – Logitech Z2300 – ramasesem uimit. Intre toate celelalte, el iesea in evidenta. Sunet, design, si iarasi sunet. De mult voiam un sistem audio nou, insa cand l-am vazut, n-am ezitat! Din pacate era ultimul, era de pe raft, dar mai stiu si faptul ca a incantat multe urechi la viata lui. Si inca o mai face! :)

    N-a fost si nu o sa ramana ultima experienta cu un produs Logitech. Si-au dovedit calitatea si fiabilitatea!

  38. Zăbavă Bogdan Gabriel a scris pe:

    Sunt deţinător de mouse şi tastatură wireless,respectiv şi un sistem 2.1 de la logitech. Perifericele lor sunt de top în general. Prima experienţă cu mouse-ul şi tastatura a fost neobisnuita pentru mine ,fiind adaptat la perifericele cu fir.

  39. Teodorescu Radu a scris pe:

    Prima mea intalnire cu un produs Logitech a fost cu mouse wireless M185.Materialele folosite sunt de calitate foarte buna.Ma impresionat autonomia si locul unde se stocheaza nano receiver-u.Un raport calitate/pret perfect.

  40. Salomiea Marius a scris pe:

    Prin 2006 al meu mouse s-a stricat, un banal mouse, habar nu am ce firma era. Prin urmare am inceput sa caut un mouse si, intamplarea face, ca MX400 ce l-am achizitionat sa imi fie recomandat de un prieten care nu a avut sa imi zica decat:”Laser frate!”. Fiind inca un novice in ale “joacelor”, in special FPS, am privit un pic sceptic acest mouse deoarece pretul era destul de mare la vremea respectiva. Dar pana la urma m-am convins sa incerc si “Frate! Laser!”. Nu numai ca a fost un pas urias in precizia in jocuri, dar fiabilitatea m-a lasat fara cuvinte. Cum fiecare dintre noi protejam mai cu grija un produs nou, dar cu timpul incepem sa il neglijam, asa am facut si eu. Numai ca la mine neglijenta s-a tradus prin tortura, MX400 al meu fiind trantit de birou, perete, abuzat in fel si chip! Abia dupa 7 ani de chin, soc si groaza pentru mouse acesta a fost rapus, clickul stanga fiind afectat, mai da cate un dublu click singurel sau mai da cate un rateu. Nu regret alegerea facuta……

  41. Cosmin Ticleanu a scris pe:

    Buna ziua,

    Primul meu produs Logitech a fost un sistem audioa 5.1 Logitech G51. Acest sistem il am si acum, folosidul zilnic de 4 ani aproxiamtiv. In primele 3-4 luni functiona pe o placa audio integrata, se auzea oribil, parait, incet si incoerent, satelitii din spate nu functionau deloc, am crezut ca este o probleme cu aceste boxe. Le-am trimis la garantie, s-a dovedit sa asa era, erau arsi satelitii 4 si 5, au fost reperata si in 3 zile le-am avut inapoi pe birou. Se auzea la fel de oribil, crezand ca este cea mai prosta invetitie a mea in materie de pc-uri pana cand m-am gandit sa le mai dau o sansa. Am achizitionat o placa audio Asus Xonar D1. Dupa ce am instalat tot ce trebuie si am conectat sistemul pot sa va spun ca am simtit ca am achizitionat si alte boxe. Inca mai folosesc combinatia de placa audio + sistem audio si sunt mai mult decat fericit, este fix ce mi-am dorit. Probabil ca urmatorul upgrade o sa fie un sistem Logitech high-end cu o placa audio Asus high-end. Nu simt inca nevoia de asa ceva. De atunci singura mea recomandare de sisteme audio a fost doar Logitech, niciun om ce a achizitionat un sistem audio logitech la recomandarea mea nu mi-a reprosat ceva. Ultima achizitie la recomandarea mea a fost un Z323 pentru un laptot, evident, tot ASUS :D, boxe 2.1 ce au fost oferite cadou in data de 23.12.2013, persoana ce le foloseste din aceasta seara este foarte fericita!

    O seara placuta, multumesc pentru concurs si sarbatori fericite echipei lab501!

    La multi ani!

  42. Mihai Oarga a scris pe:

    Buna seara,

    Prima imppesie legata de un produs Logitesc a fost WOW, calitate. Finisajul produsului a fost ireprosabil. Este vorba de un mouse G500. Dupa ce am putut sa ma conving personal de cat de bun este mousul nu am putut sa regret cei 400 de ron pe care i-am cheltuit. Jucaria, asa cum ii zic eu, raspunde rapid la comenzi, este ergonomica si bine echilibrata cand vine vorba de greutate. Prezentarea pachetului in care vine este de asemenea de calitate.

  43. emil ghebaur a scris pe:

    Am cumparat un set(tastatura si mouse wireless) K220,l-am gasit la un pret bunicel la domo,110 lei asta vara si pot sa zic ca sunt f multumit de ambele,singurul minus daca pot sa zic asa este receptorul care nu este model nano,este de marimea unui stick de memorie usb dar atata timp cat nu trambalez unitatea de colo colo nu ma deranjeaza si nu risc sa il rup sau altceva!Una peste alta sunt super multumit ce sa mai,functioneaza ireprosabil!

  44. caraianopol sterie a scris pe:

    Nu am avut niciodata un produs Logitech,dar mi-ar place o tastatura mecanica Logitech G710 deoareca este o tastatura iluminata si ai posibilitatea sa reglezi intensitatea luminii fiind usor de folosit chiar si pe intuneric.

  45. Turcu Daniel - Lucian a scris pe:

    Prima mea intalnire cu Logitech a fost una nu tocmai frumoasa. Am primit acum ceva ani un mouse foarte aratos (spre rusinea mea nu mai stiu modelul) care mi-a tinut companie aproximativ 2 saptamani apoi a decis sa ma refuze atunci cand vroiam sa dau click dreapta. M-am chinuit sa il repar (desfacut, curatat etc.) dar fara reusita. Dupa 1 an am zis sa mai dau o sansa producatorului si am cumparat un Logitech LX8. Din acea zi mi-am schimbat total parerea si nu am ezitat sa-i recomand. Acel LX8 inca il mai am si functioneaza si astazi.

  46. GENiEBEN a scris pe:

    -Z5500: mult zgomot, such wow, garantie de 2 ori.
    -X540: decente, dar am fost mai multumit de echivalentul lor de la Microlab.
    -G930: overpriced, constructie foarte foarte ieftina pentru niste casti de 800RON. Drivere decente pentru Win7 au aparut deabia dupa 1 an de la achizitie, iar pe Linux au suport oficial zero barat.
    -Tel. Harmony (nu tin minte modelul, ceva may low-end): foarte tare, dar dezamagit de importatorul (la acea vreme SKIN) care nu aveau modelele superioare si nici nu binevoiau sa aduca la comanda.

  47. Ionita Bogdan a scris pe:

    Primul meu contact cu un produs Logitech a fost acum 3 ani, prin cadoul primit de la un prieten , si anume Casti Logitech pentru PC, casti de care aveam nevoie pe de alta parte. Am fost si sunt foarte multumit de ele. Nu am avut probleme cu detectarea lor via USB, sunetul este impecabil, design-ul simplu si atragator si nu provoaca dureri pavilioanelor urechilor datorita utilizarii intense si pot sa spun ca inca functioneaza foarte bine.

  48. Constantin Oprea a scris pe:

    Tastatura G710 este una dintre tastaturile de top din momentul de fata. Am pus si eu mana pe una chiar la LAN party-ul USL din noiembrie si m-am indragostit la prima tastare :D arata bine, este solida, are iluminare si rubber rings sub tst pentru a mai atenua din sunetul mecanic :) Singurul lucru ce ma desparte de o astfel de tastatura este pretul, care din pacate este prohibitiv, dar cu putin noroc(FOARTE MUUUULT) poate o castig la concurs :D. Craciun Fericit tuturor si La Multi Ani !!! Sa ne auzim si la anul cu multe review-uri de hardware,mobile si mai ales OC.

  49. asinipean a scris pe:

    nu am avut pana acum produse logitech in folosinta, dar stiu din experienta altora ca sunt produse de top!deci sa vina mos craciun!

  50. Leu Daniel a scris pe:

    Ziua buna,

    Produsele Logitech sunt, din punctul meu de vedere unele din cele mai apreciate. De ce spun asta? Pentru ca sunt fiabile, au materiale de calitate, cele mai multe dintre gama de produse.

    Prima mea experienta cu un produs Logitech considerat semi-profi a fost un Mouse Logitec G9 (3200dpi), pe care l-am cumparat la lansare. (am dat destul de mult pe el dar nu regret) si de care ma folosesc si astazi. Are un senzor de calitate. E bine construit, se potriveste perfect in mana si nu e pretentios cu suprafetele.

    Nu am fost foarte multumit de suportul oferit de catre producatori care de cele mai multe ori era implementat prost la lansare. (in special pe partea OS X) eu folosind multiple sisteme de operare.

    Brand-ul in sine are optiuni pentru toate buzunarele si nu aveti de ce sa va faceti griji, iar calitatea nu e deloc de neglijat.

    Merry Christmas!

  51. Cu Logitech am mai interactionat doar prin intermediul unor casti pe care le avea fratele meu (G230 Stereo Gaming Headset pe rosu ca imi amintesc cat am ras ca-s casti de fete, deci, ale mele :D ) – era mort dupa NFS si s-a rugat de mama mult pana sa i le cumpere ca sa auda el nu stiu cum. Eu cant, asa ca i-am tinut partea, stiind ca exista diferente majore si apreciind un sunet de calitate. Casti foarte bune!

    Oricare dintre produsele puse la bataie in acest concurs m-ar ajuta, insa cel mai mult mi-as dori tastatura profi pentru a cunoaste aceasta experienta. Lucrez ca junior programmer de 5 luni si intentionez sa-mi schimb tastatura de la birou, fiind nu greu, ci de-a dreptul enervant sa scrii cod intre doua momente in care apesi de 10 ori pe o litera pentru a se si tipari :D deci mi-ar prinde nu bine, ci foarte bine! Asa ca, daca as castiga tastatura, as duce tastatura actuala(de acasa) la birou si as pastra-o pe aceasta acasa, unde o folosesc mult mai mult. Cred ca diferenta e enorma. M-am uitat pe specificatii si pare aproape SF. :) De asemenea, ar fi un cadou super de Craciun si o motivatie in plus pentru a intra in prima mea sesiune (sunt studenta anul I la Politehnica, fac. de Electronica).

    Craciun fericit, LAB501!

  52. Dragos Rosca a scris pe:

    Salut,

    Am un logitech g3 de aprox 7 ani, si inca merge ca in prima zi. Foarte multumit de el!

    Sarbatori fericite!

  53. Andrei Dragomir a scris pe:

    Ohoooo…prima experienta cu un produs Logitech….se intampla acum mukt timp, cand mi-am cumparat prima data un calculator. Era vorba de un mouse cu bila :) eheee ce vremuri…..Mouse-ul a fost ok ca si calitate/pret, ca toate produsele Logitech in general.

    Craciun Fericit!

  54. Iry a scris pe:

    Prima experienta…am primit cadou acum 8 ani un mouse …si merge si.n ziua de azi,dupa numeroase cazaturi.Maibam si o telecomada universala de la ei fara de care as inebunii :)) Eula controleaza totul din casa.

  55. Berci Paul Alexandru a scris pe:

    Sincer nu am avut niciodata un produs Logitech, dar nu cred ca ar fi tarziu sa am parte si eu de o experienta cu un astfel de produs; iar mouse-ul pe care-l aveti prezentat aici ar putea fi cel mai performant mouse pe care l-am avut pana acum :D

  56. Nicolici Deian a scris pe:

    De cand am folosit un mx510 la un lan de counter-strike (am ramas WOW !), de atunci nu ma mai despart de produsele logitech!
    Am mai folosit si un G1, iar in prezent folosesc batranul G5 + K520.
    Asa cum ati scris si voi, logitech = gaming ;)

  57. Petrariu Alin a scris pe:

    Primul meu contact cu un periferic Logitech a fost un sistem 2.1 X230, care l-am primit cadou. N-am fost prea incantat la inceput, dar cu timpul a inceput sa-mi placa, mai ales ca am gasit un loc strategic pentru subwoffer in dulap, pentru ” efect accentuat” :)).

  58. David Gheorghe a scris pe:

    Prima experienta cu Logitech? A trecut prea mult timp, si nici nu mai imi amintesc exact ce model de mouse era. Imi amintesc doar ca l-am pastrat mult timp, si am apreciat mereu calitatea produselor si fiabilitatea dovedita de-a lungul anilor.

  59. Niculae Andrei a scris pe:

    MX 518 este mouseul celor de la Loghitech care m-a impresionat cand l-am testat de la un prieten.Se misca fin pe mouse pad, si era mult superior mouse-ului pe care il foloseam eu in gaming

  60. Catalin Ancuta a scris pe:

    Prima experienta cu un produs Logitech…de fapt au fost 2 produse, mouse si tastatura impreuna la cutie(KIT.. cum zice americanu’) LX 710 era modelul. As zice ca a fost o experienta unica(pe vremea aia)…design de iti venea sa le pui in rama pe perete sa le admiri toata ziua, si daca mai stai sa socotesti si tehnologia “alien” (laser frate), wireless(stateai in pat si tastai ca un boss). Logitech este si va ramane un deschizator de drumuri! Craciun Fericit!

  61. Suatean Mihai-Gabriel a scris pe:

    Frumos concurs si premii, respect Logitech. Detin tastatura G105 si inca una simpla, rezistente si bine facute. Am folosit 2ani un mouse dublu optic de la logitech, nu mai retin modelul. Sunt convins ca noi “soricei” sunt foarte bine ganditi si sincer as incerca Acel G602 :)…..Mult succes tuturor participantilor si SARBATORI FERICITE LAB :)

  62. Emil Alexandru Barb a scris pe:

    Salutare, nu am folosit niciodata si nu am avut niciodata un produs logitech(mouse,keyboard,casti,webcam), insa ma atrage foarte tare Mouseul Wireless G602. Fiind jucator de Dota 2 si fost jucator de World of Warcraft am nevoie de un mouse cu o precizie cat mai buna(desi nu este ca la counter strike, totusi) pentru a putea savura un meci in totalitate, deasemenea se stie foarte bine ca in jocuri precum Dota 2 sau World of Warcraft sau EVE Online, gameri au nevoie de o multitudine de scurtaturi pentru a putea folosi itemele la timpul potrivit fara a intra in panica atunci cand esti in mijlocul unei batai si nu poti nimeri ori butonul ori este prea greu si pierzi prea mult timp sa muti cursorul pe itemul respectiv iar apoi pe inamicul respectiv. De aceea mouseul G602 ar fi PERFECT din punct de vedere al scurtaturilor, avand 11 controale programabile si fiind wireless nu mai trebuie sa ne lovim de problema firelor, fire care ori se incurca, ori se lovesc ori nu ajung cat trebuie pentru a putea misca liber mouseul.
    Si nu in ultimul rand, durata de viata a bateriei. Cu pana la 250 de ore de gaming fara sa-si piarda din performanta, este cu adevarat un lider pentru mine in lumea mousilor de gaming!

  63. Fron Romica a scris pe:

    Produsele Logitech sant foarte calitative…

  64. ivanus Radu a scris pe:

    Orice experienta cu un periferic Logitech este una desavarsita, abea astept sa castig si sa ma bucur de inca un dispozitiv super de la Logitech

  65. Segarceanu Adrian a scris pe:

    As dori sa incerc Logitech G602 fiindca arata foarte bine plus are multiple butoane iar la momentul actual folosesc un mouse de 10 lei.

  66. Florin a scris pe:

    Prima experienta cu Logitech a fost cu sistemul de boxe Z5500, care au fost mai mult decat ok vreo 2 ani, dupa care am trecut la altceva mai bun. Dar produsul meu favorit de la Logitech este tastatura K800 . Este extrem de silentioasa si este perfecta daca scrii mult si ai o prietena cu urechi fine :)

  67. Galia George a scris pe:

    Prima data cand am avut un produs logitech a fost in momentul cand m-am decis sa cumpar sistemul audio logitech z5500 prin 2007. Era ceva de vis pentru mine la acel moment. Pe urma am continuat cu acest brand inclusiv la tastatura si chiar mouse. Per total am fost mereu multumit de calitatea logitech.

  68. Serban Dumitrescu a scris pe:

    Primul si singurul produs logitech pe care l-am avut au fost renumitele boxe 5.1 X530 , le-am primit de la fratele meu dupa ce el a facut un upgrade. Am trecut de la un sistem no name la acel logitech si a fost ceva de vis la vremea respectiva , aveam senzatia ca sunt in cinema acasa :))(asta fiind acum cativa ani). Am folosit respectivele boxe la nenumarate petreceri cu prietenii si au facut fata cu succes.Intre timp eu am facut upgrade si boxele s au intors la fratele meu (hah ironic).

  69. Stan Alexandru a scris pe:

    In prezent detin o tastatura gaming Logitech G105 cu iluminare led albastra si o tastatura Logitech Ultra Flat. Ambele produse sunt destul de solide, iar cele 3 profile customizabile pe pe tastatura Logitech G105 s-au dovedit a fi foarte utile in activitatile zilnice. In general sunt multumit de produsele Logitech.

  70. Costi a scris pe:

    Prima experiență cu un produs Logitech a fost cu X230, boxe care le am și în ziua de azi.
    Mi-am dorit boxe care să aibă bass puternic și moșu le-a adus:D

  71. Am avut ceva produse Logitech, ultimul dintre ele a fost o tastatura K200, pe care nu puteam juca fifa, nu suporta apasarea a 4 taste simultan :).
    Pace!

  72. GDPR

  73. Valentin Florea a scris pe:

    Primul meu mouse când aveam cam 10 ani a fost acesta http://www.djx.com.au/blog/wp-content/images/mouse/old-logitech-3-button-ball-mouse.jpg. Era un mouse cu bila conectat la postul serial. Ps/2 era un lux pe atunci iar de mousi optici nici nu se punea problema.
    Iar eu am învățat sa folosesc un mouse folosindu-l pe acesta. Mulți mai târziu tot un mouse Logitech folosesc – VX Nano.
    Iar mouse-ul initial încă îl am undeva prin podul casei părinților și sunt convins ca dacă l-aș conecta la un calculator ar funcționa ca în prima zi.

  74. postelnicu alexandra a scris pe:

    merry x-mas. Am un mouse logitech wireless pe care il foosesc la un laptop si funt foarte multumita de design si de ergonomie.nici nu mai stiu cand am schimbat ultima data bateriile.
    Sper sa vina mosul cu unul din premii :)

  75. akexandru lepadatu a scris pe:

    Am un kit wireless logitech si boxe 5.1 x530. La kit-ul cu mouse si tastatura nu aam mai scimbat bateriile de luni bune iar de boxe,ce pot sa zic….rezista si dupa ani grei de folosita la maxim,pastrandu-si aceasi calitate a sunetului.

  76. Cristian Jurubita a scris pe:

    Salut, primul contact cu logitech a fost cu un mouse alb (cu bila, chair) acum multi ani. L-am butonat cu placere in ce jucam la vremea aceea (starcraft, diablo, counter-strike, la internet cafe, unde deseori era o simfonie de clickuri :) ) O f placuta si lunga experienta (cca 5 ani), am avut-o cu z-2300. Exemplele pot continua. Cheers

  77. Balas Gabriel a scris pe:

    Salutare,

    Detin un Logitech G5 din 2008 si acesta rezista eroic chiar si in momentul de fata. S-au tocit pad-urile si rotita de scroll are un mic joc, dar in rest mouse-ul isi face treaba.
    In concluzie as cumpaara cu incredere urmasul acestui model.

  78. Alexandru Muresan a scris pe:

    Primul periferic Logitech cu care am interactionat a fost un volan G25(joc: dirt 1). Va dati seama ce impresionat am fost :)

  79. Mita Bogdan-Kevin a scris pe:

    Buna!

    Primul produs Logitech pe care l-am folosit a fost un gamepad, nu mai stiu exact ce model era, l-am cumparat la un pret acceptabil. Il cumparasem ca sa joc Fifa(da, sunt fan Fifa :)) ). Cred ca il tinusem cam doi ani pana sa il vand. De ce l-am vandut, evident…nu, nu ca sa fac un upgrade, ci ca sa ma las de Fifa. Sunt in clasa a 12a acum si bacul bate la usa… La inceputul anului asta scolar mi-am spus ca ma las de joc cand se strica gamepad-ul, am crezut ca o sa se strice pentru ca avea mai mult de un an si din experienta mea anterioare cu un alt gamepad ma asteptam sa se strice…si am tot astepta si am tot asteptat…pana la urma m-am decis sa il vand, am pus anunt pe un site si in doua zile l-am vandut unui domn mai mare decat mine, da, tot pentru Fifa :)) Sunt sigur ca o sa il mai tina un an ^_^
    In concluzie produsele Logitech sunt de durata :D

    P.S. Am si boxe de la logitech, au cel putin trei ani ^_^ si inca se aud foarte bine (greu de crezut)

  80. PAUL a scris pe:

    prima experienta a fost cu kit tastatura+mouse Logitech cordless desktop EX 100 si am fost uluit, le-am folosit cu succes la jocuri: call of duty multiplayer , pana a “cazut” tastatura

  81. Fotea Constantin a scris pe:

    Salutare si Craciun Fericit in primul rand:
    Prima experienta cu un produs Logitech, daca retin bine se petrecea undeva in 2005 cand am decis sa achizitionez un sistem de boxe 2.1, mai exact un Z2300.Retin ca multa lume critica inversunat acest sistem pentru lipsa mediilor dar si pentru ca sistemul acesta stie doar sa “bubuie”.Plus ca exista acel mit cum ca satelitii se ard daca dai volumul mai sus de 50%.Contrar opiniilor publice am decis sa iau acest sistem si spre surprinderea mea am avut parte de una dintre cele mai placute experiente(pentru aceea vreme) in materie de sunet.Dupa un rodaj facut cu foarte mare simt de raspundere, am observat ca boxele sunau de 10 ori mai bine(exagerare voita) decat atunci cand le-am scos din cutie.Au facut fata cu brio cerintelor mele din aceea vreme ba chiar am reusit sa imi delectez si vecinii cu ceva muzica mai de calitate(m-am gandit ca poate s-au saturat si ei de manelele pe care le ascultau zi de zi – eu stiu sigur ca eram satul pana peste cap).Asadar si prin urmare, un sistem de boxe bun, sunet clar pe inalte datorita bullet plug-urilor si un bass poate prea puternic…Si ca sa intelegeti mai bine…in camera alaturata era un Altec Lansing Mx5021(competitia directa a Logitech-ului).

    Sa auzim numai de bine…si un an nou fericit si plin de sanatate va doresc tuturor!

  82. Stavri Octavian Ionut a scris pe:

    Primul produs Logitech cu care am intrat in contact a fost un mouse simplu USB, cu scroll si senzor optic.
    A costat cu putin mai mult decat cele de rand dar merge si azi dupa mai bine de 7 ani de click-uri zilnice.
    Logitech = calitate.

  83. Alexandru Vladescu a scris pe:

    Prima mea experienta cu un produs Logitech a fost cu o tastatura wireless cu nano receiver. M-au impresionat autonomia (uitai cand ai schimbat ultima data bateriile) si impresia de lucru calitativ lasata de aceasta.

  84. Am utilizat o tastatura Logitech G510s. Nu am fost foarte incantat de ea pentru ca avea ledurile slabe, space bar-ul scartaia iar pe display existau anumiti pixeli care nu faceau chiar ceea ce erau desemnati sa faca.
    In schimb functia de anti-ghosting functiona perfect pentru 4 taste, neavand nicio problema in jocuri.

    Mai utilizez un gamepad Logitech G13 de care sunt foarte incantat. Chiar il recomand pentru : pozitie comoda a mainii, usurinta de a inregistra macrourile si calitate in general.

  85. Lawrence a scris pe:

    Am detinut o tastatura Logitech(nu mai stiu modelul precis) in orice caz un model vechi de prin 2002-2004 . Avea o insusire foarte interesanta! Rezistenta la lichide , tin minte am si spalato de cateva ori fiind alba se vedea murdaria pe ea ….A fost o tastatura durabila care ma tinut in jur de 6 ani!

  86. Bic Emil a scris pe:

    Din pacate pana acum nu am mai folosit un produs Logitech dar as vrea sa am ocazia sa folosesc mouse-ul pus in joc in acest concurs deoarece sunt un gamer inrait si mi-ar prinde bine:)

  87. DeMons a scris pe:

    Nu detin nici un produs Logitech.
    Seria “G” Gamer Series, dedicata pentru gaming.(destinate gaming-ului)
    Tastatura G710 are un design foarte fain.
    Butoanele WASD sunt “marcate”.
    Butoanele sunt semi-clasice.(traditionale-taste calibrate, “anti-ghosting”.)
    Logitech ofera produse de calitate, dar la un pret maricel pe romani.

  88. Claudiu a scris pe:

    Prima experienta cu un produs Logitech a fost cu foarte mult timp in urma si inculpatul a fost un MX500.
    De fapt a fost, este si sper ca va mai fi (se tine bine mosul si azi: un pic decolorat dar merge ca in prima zi). Este moue-ul meu de backup sau de joaca (WOT) si pot spune cu mana pe inima ca a fost un model foarte reusit din puctul meu de vedere. Si tastatura UltraX e fost logeviva (e pe post de backup acum).
    Iar MK710 este un kit excelent pentru cei cu copii mici(ambele componente au buton off). :)

  89. Vasile Daniel a scris pe:

    Acum 5 ani am auzit pentru prima data Logitech z5500 si am ramas uimit de bass…la o saptamana dupa l-am cumparat si merge la fel ca’n prima zi!

  90. nooxy a scris pe:

    Craciun Fericit tuturor!
    Prima experienta cu un produs logitech a ost un mouse mx518 care era divin in counter strike (acum 8 ani)…foarte multumit..cred ca il mai am si acum intr-un sertar….

  91. Tudor Ardeleanu a scris pe:

    Prima experienta a fost cand mi-am luat un sistem Logitech 5.1 X530. Cel mai bun sistem pe care il folosesc si acuma (il detin de vreo 5-6 ani); Consider ca are cel mai bun raport pret/calitatea (atat materialele cat si sunetul de f. buna calitate). Imi place ca nu are zgomot de fond de la electronica, cand volumul e la maxim, bass-ul suficient si la volum minim. Stiu ca sunt sisteme Hi-Fi cu o fidelitate muuult mai mare, dar pt. cat costa sistemul, e cel mai bun. Mai am de asemenea un mouse (Logitech Performance Mouse MX), doua perechi de casti tot de la Logitech. Ma decalr foarte multumit de produsele Logitech si imi doresc in continuare sa am produse Logitech.

  92. Alex Ghinea a scris pe:

    Prima mea experienta cu produsele Logitech? As putea face o intreaga istorie fictionala, dar ma voi rezuma la o scurta povestire despre intalnirea cu un kit wireless Logitech de prin 2007.
    Eram la un prieten la calculator si am observat ca perifericele sale nu aveau fire (un aspect destul de interesat, modelul cred ca era Logitech Cordless MX 5000), dar ce m-a surprins a fost faptul ca unitatea sa era la o distanta destul de mare de tastatura si mouse. Trecem peste, incep si eu sa butonez pe acolo, era altceva cand nu aveai fire care sa te incomodeze pe birou, joc putin CS 1.6 (nu nimeresc mai nimic), dar imi placea ergonomia mouse-ului, nu era un simplu mouse, era precis si aluneca chiar bine pe mousepad. Despre tastatura ce sa mai spun, am vazut pentru prima data un mic ecran la o tastatura care afisa diferite setari si o gramada de butoane multimedia.
    Aceasta a fost prima mea experienta cu un produs Logitech.

  93. ursu a scris pe:

    Prima experienta a fost acum 10 ani , in prezent toate perifericele din dotare plus sunet fiind Loghitech…..asta cam spune ceva .

  94. Salut,

    Nu am avut inca placerea sa detin produse logitech, care sa merite mentionate.
    Am avut produse care se primesc gratuit la cumpararea unui sistem.

    In schimb, am avut placerea sa folosesc o tastatura Logitech G series.
    Am fost surprins cat de mult poate ajuta o astfel de tastatura la gaming, prin tastele configurabile, ergonomia si utilitatea care ti-o ofera.

    Sper, in viitorul apropiat sa fiu detinatorul unui produs din seria Logitech G series.

  95. Ciobanu Mihai Cosmin a scris pe:

    Primul meu produs logitech a fost o tastatura logitech media keyboard apoi o tastatura logitech g105 si un maus logitech m500 (care s-a stricat din nefericire) s un sistem audio logitech x530. Din pacate din ce am observat si la mine si la amici calitatea produselor logitech a inceput sa scada..

  96. alex t a scris pe:

    nu strica o tastatura mecanica si G710 pare o alegere excelenta

  97. alex t a scris pe:

    o tastatura mecanica nu strica si G710 pare o alegere excelenta (la comentariul anterior adresa de email era gresita)

  98. Diaconu Ionel a scris pe:

    Sunt performante si ingrijite produsele Logitech. Cele gaming au inceput sa aiba un design un pic extraterestru, cat sa atraga atentia, dar nu imi par a fi pierdut din ergonomie. Iar cele de birou sunt sobre cu un design elegant exact asa cum trebuie sa dea bine pe un birou curat . Nu a mai ajuns sa testez de multisor ( doi ani ) produsele gaming Logitech si imi este dor sa vad unde au ajuns.

  99. Diaconu Ionel a scris pe:

    Sunt performante si ingrijite produsele Logitech. Cele gaming au un design un pic extraterestru, cat sa atraga atentia, dar nu imi par a fi pierdut din ergonomie. Iar cele de birou sunt sobre cu un design elegant exact asa cum trebuie sa dea bine pe un birou curat . Nu am mai ajuns sa testez de multisor ( doi ani ) produsele gaming Logitech si imi este dor sa vad unde au ajuns.
    Este putin o singura experienta la ce gama de produse are Logitech in portofoliu, nu pot sa ma abrin sa nu le impartasesc pe cele mai relevante.
    Prima experienta cu un soarece Logitech mi-o amintesc bine pentru ca eram exaspreat de toate mizeriile care se prindeau de mouseul cu bila si se infasurau, de mouseul optic Genius care sarea in coltul din stanga sus cand vroiai sa dai o ranga in Half Life. Interentul era un lux scump si se livra la pipeta pe vremea respectiva asa ca ne strageam cinci-sase si incropeam o retea pentru o noapte unde fiecare venea cu ce avea el mai bun in materie de periferice casti, mouse, joystick. Nu imi mai maintesc cum se numea acel mouse oem Logitech imprumutat de la locul de munca de prieten, dar mergea pe foaia alba si pe pad far sa sara avand, pe atunci mirifica rezolutie, 300 dpi, iar ranga ajungea acolo unde puneai tu tinta. M-a impresionat la o petrecere putera sunetului de la Logitech Z-5500 unde nebunia a atins maximul cu un test de bass care a crapat un perete subtire de bloc comunist ( toata lumea a iesit, iar ultimul a avut 10 secunde sa iasa in fuga pe use afara ). Momo Racing inca il mai sterg de praf pentru ca il impresioneaza pe nepotul meu cand vine in vizita, nu zic ca si eu mai cad in pacat si nu ma las pana nu apas o pedala sau mai schimb vitezele din padele la un NFS. Calitatea materialului de pe volan depaseste cu mult ce se gaseste pe masinile adevarate de marca cu pretentii, daca vrei sa simti cu adevarat un volan pe o masina adevarata iti cumperi unul aftermarket si deabia atunci poti rivaliza cu volanul Momo Racing.
    Nu mi-am permis tot ce a produs Logitech, dar am incercat aproape orice produs de ei in “era PC” si am fost impresionat de faptul ca puteau sa mearga mai departe, depasindusi propriile produse. Cel mai greu lucru pentru un boxer este sa se bata cu propria umbra si asta facea Logitech in acele timpuri.

  100. Visan George a scris pe:

    Pana in momentul de fata nu am avut ocazia sa folosesc nici un produs “high-end” Logitech. Doar im mouse cu bila, unul optic, o tastatura si o pereche de boxe.
    Produse solide care mi-au satisfacut nevoile.

  101. stefan popoiu a scris pe:

    Am folosit tastatura Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800.O tastatura foarte buna, realizata din materiale de calitate, “feeling” bun la atingerea butoanelor.Faptul ca este iluminata este extraordinar,deoarece poti lucra seara cu lumina stinsa in camera, eliminand astfel reflexiile nedorite pe ecranul monitorului.

  102. dediu dumitru a scris pe:

    Mi-as dori foarte mult un Kit Logitech Wireless Desktop MK710 deoarece tastele concave cu margini rotunjite ofera un grad sporit de confort,mouseul ergonomic pozitioneaza degetele si mana confortabil si natural.

  103. Puscasu Nicolae-Vlad a scris pe:

    Primul meu device de la logitech a fost un gamepad si anume modelul F510.Luna asta a implinit un an de cand l-am cumparat si nu are nicio problema,decat urme normale de uzura, in conditiile in care l-am folosit cate 5-6 ore pe saptamana.
    Imi place foarte mult design-ul ergonomic si calitatea constructiei.Primele jocuri pe care le-am jucat au fost seriile NFS,Burnout,Grid, Dirt3 si am fost foarte multumit de rezultatele obtinute cu acest gamepad.

  104. Berce Alin a scris pe:

    Primul produs Logitech a fost M235 care il am de vre-un an si ceva si m-a servit ca un adevarat rob. As fi vrut sa iau si o tastatura ergonomica de la Logitech insa din pacate in portofoliul lor nu gasesc nimic tentant. Cat despre mouse: merge brici, am schimbat bateria de vreo 2 ori. Chiar merge sa ma joc cate un FPS desi se stie ca nu se impaca bine wireless-ul cu input lag-ul. Il folosesc alaturi de un MS Arc keyboard si nu interfereaza unul cu altul. Una peste alta ma declar foarte multumit de produs.

  105. Vlad Nicula a scris pe:

    Primul produs Logitech cu care am interactionat a fost un headset G930, primit din strainatate de la un tovaras bun, si am ramas impresionat de calitatea sunetului, si cat de comfortabile erau. Apoi am achizitionat un mouse G400, cel mai bun mouse pe care am pus mana, extrem de simplu, perfect construit, si foarte precis.

  106. Ionut R a scris pe:

    Prima mea intalnire cu un produs Logitech a fost in iarna lui 2007 cand am achizitionat un sistem audio 5.1 produs de Logitech si anume modelul X530. Am fost foarte incantat de sistem si inca mai functioneaza si in ziua de azi, cu toate ca nu mai are acelasi sunet clar si acelasi bass profund ca in urma cu 6 ani. Ca dovada ca am apreciat sistemul respectiv atata de mult si am fost multumit cu el, toamna asta am achizitionat inca un sistem de la Logitech, de data asta 2.1 si anume Z323. In acesti 6 ani a mai trecut pe la mine si un Logitech MX300 si MX510.

  107. Petru-Valentin Dragne a scris pe:

    Folosesc produsele Logitech de foarte mult timp. Mereu au fost produse de calitate care au rezistat foarte bine in timp. Logitech Z5500 este un exemplu foarte bun. Este destul de vechi insa se mentine foarte bine. Volanul G25 a fost iarasi extrem de abuzat si este in perfecta stare.
    Sarbatori fericite si mult noroc tuturor!

  108. dediu florica a scris pe:

    Imi place foarte mult Mouse Logitech Laser MX Performance,are o forma ergonomica excelenta,indicator baterie in 4 trepte,incarcare lejera in timp ce lucrezi cu el prin cablu USB

  109. stefan iulian a scris pe:

    Boxe Logitech 5.1 Z506, 75W RMS. Senzatia creata daca stai in centrul satelitilor este una foarte placuta, sunetul e foarte clar.

  110. genoveva popoiu a scris pe:

    Imi place foarte mult o tastatura Bluetooth Logitech Ultrathin Cover pentru iPad pt ca ajuta la protejarea ecranului iPad-ului, imbinandu-se foarte bine cu tableta.

  111. Ion a scris pe:

    Pentru prima data am vazut un produs Logitech la o statie grafica din laboratoarele de electrotehnica de la Politehnica. Era un ciudat mouse cu bila-n sus, despre care am aflat de la seful HP Romania(sic!) ca se numeste trackpad si este produs de o firma renumita – LOGITECH.
    Am fost atat de curiosi ca stateam cu randul de paza sa nu ne vada vreun profesor cum incercam sa experimentam la modul cel mai haios sa punem in miscare cursorul pe ecran :(

  112. lina popoiu a scris pe:

    Mi-as dori foarte mult un Kit Logitech Wireless Desktop MK710 tastatura e minunata tastele concave cu margini rotunjite ofera un grad sporit de confort iar mouseul ergonomic pozitioneaza degetele si mana confortabil si natural.

  113. Claudiu Colesnicencu a scris pe:

    Salutare tuturor,
    Prima mea intalnire cu cei de la Logitech a fost cu un sistem audio acum vreo 10 ani un 5+1 care facea inima sa tresara in mine, sangele sa pompeze precum un Vulcan active gata de eruptive din cauza jocurilor pe care le jucam ca disperatul, in speta genul FPS Horror. Asta era pe vremea cand Call of Duty si Medal of Honor erau la inceput si cand petreceai 2 zile fara sa mananci, bei, dormi, lipit de monitor.
    A doua intalnire a fost cu un mouse din seria G400 care a fost dezvirginarea mainii in materie de mousi de gamming, lucru nemaivazut pana atunci de mine. Simteam ca mouse-ul face parte din corpul meu, este o prelungire a mainii, eu si el reprezentam fiinta androgina, reunita dupa prea mult timp de stati despartiti. Eram in periodata in care inghiteam orice FPS fara sa mestec, si inca nu pusesem botul pe RPG-uri si MOBA care din pacare au reusit sa ma tina aproape de ele de prea mult timp. Din pacate pentru mine a urmat o perioada de preacurvire unde am fost sedus nesimtit de catre cei de la Gigabyte, intrucat mouse-ul avuse ceva probleme datorate misiunilor foarte grele si temperamentului meu infantile, acum stiu ca am gresit violenta nu este raspunsul. Stiu ca ma voi reintalni cu acest G602, ce are curbe perfecte, sexi, alunecos dar si mare, greu si fara fir, este scris in stele, doar un Monstru s-ar putea pune intre mine si dragostea vietii mele.
    Revenind la partea technica: seria G de la Logitech ramane printre cele mai bune periferice dedicate gamming-ului, ele fiind prezente la mai toti jucatorii de performanta din cadru disciplinei eSports. Atractia personala fata de perifericele de la Logitech provine de la greutatea, marimea si calitatea cu care ne fac sa revenim de fiecare data, acestea sunt create astfel inca te fac sa crezi ca esti special in secunda cand le manevrezi. Personal prefer mousii grei si mari, intrucat dispun de un membru superior dezvoltat poate din pricina ca ma joc de mai mult de 14 ani … sau ca sunt politehnist inca nu m-am decis. Precizie si mobilitate ridicata, aluneca extraodinar de usor pe orice pad, incredibil de confortabil pentru stilul de tinere palm agreat de mine. Stiu ca avea undeva pe la 4000 dpi dar sunt 100% sigur ca nu am trecut niciodata la mai mult de 2400, intrucat nivelul acesta il consideram perfect.

  114. Sebastian Potolinca a scris pe:

    De mult voiam o tastatura iluminata si am cumparat in sfarsit un Logitech K740. Sunt incantat de cum arata si cum se simte. Produs de mare calitate!

  115. Saracu Niculae a scris pe:

    Folosesc un webcam c525 de 3 ani pentru convorbiri pe skype.Si pot spune ca e o camera buna,isi face datoria bine,si nu am avut probleme cu ea de soft,sau de hardwear.Microfonul intregat e unul foarte bun,elimina zgomote din fundal astfel imi permite sa fiu auzit de catre interlocutori foarte clar.

  116. Saracu Aurica a scris pe:

    Am un sistem z5500, si chiar e un produs de top,calitatea de radare e foarte buna si nu distorsioneaza deloc,nu am avut probleme cu el.Decodoare dolby digital si dts fac viata frumoasa.Functia overboost e bine primita de catre toti .Trebuie sa vina din fabrica cu un anunt de genul:Nu treceti cu volumul de 30%,risc de amenda din partea politiei.

  117. mirela popoiu a scris pe:

    Imi place foarte mult o Tastatura Logitech G710 Plus Gaming, USB( sper ca in viitor o sa am posibilitatea sa o achizitionez) pentru ca dispune de Iluminare ajustabila dual-zone.Localizeaza usor tastele – chiar si in medii cu luminozitate redusa. Intreaga tastaura este lumina in fundal cu LED alb si ajustabila la un nivel din cele patru de luminozitate. Pentru o mai buna vizibilitate a tastelor WASD si a sagetilor, luminozitatea acestora poate fi ajustata independent de restul tastelor de pe tastatura.Tastele mecanice de pe tastatura G710+ ofera timp de raspuns rapid si raspuns tactil superior catre tastele create din cauciuc.

  118. Gheorghe a scris pe:

    Nu prea am fost preocupat de calitatea mousilor pana cand am observat ca eu mereu schimbam mouse-ul optic de 2 lei cu un altul iar un prieten il avea mereu, fara sa se planga vreodata de el. Cand l-am intrebat ce naiba are mouseul lui de nu se strica mi-a zis ca e Logitech. Uite-asa am ajuns sa am si eu un mouse Logitech simplu dar care pare ca n-are moarte.

  119. ion popoiu a scris pe:

    Imi place si imi doresc foarte mult o Tastatura Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 pentru ca dispune de Sistemul de tasta PerfectStroke.
    Acest sistem de tast PerfectStroke iti permite tastarea mai facila fata de tastatura tipica a notebook-urilor, ca fiecare apasare a tastei sa fie comfortabila, fluida si silentioasa.

  120. Telea Marius a scris pe:

    Nu am utilizat niciodata un produs Logitech. Ma atrage tastatura G710? De ce? Pentru mine reprezinta perfectiunea la superlativ. Am avut ocazia sa o vad intr-un magazin. Doar asa “pipaita” acolo pe raft mi-a intrecut asteptarile. Taste perfecte, design superb, totul intr-un pachet gata de actiune pentru o experienta unica. Tastatura asta nu e doar tehnologie, e pasiune, viziune. E tot ceea ce mi-as putea dori de la o tastatura, excelenta pentru sesiunile mele de gaming – taste rapide, tastele macro, silentioase; comoda si foarte buna pentru ceea ce am nevoie sa lucrez de la calculator – tastele luminate, perfecte pentru lucrul meu in timpul noptii. Chiar si sotia poate dormi cu lumina stinsa in timp ce eu pot lucra intr-un mod mai mult decat placut. M-ar face sa pretuiesc fiecare clipa petrecuta la calculator. Tastatura perfecta pentru mine, pentru cei care pot, dar vor mai mult. Asa o tastatura, din punctul meu de vedere, rezulta cand tehnologia si pasiunea coexista. Eu nu vreau sa astept performanta. Eu as vrea s-o traiesc. Acum. Cu aceasta tastatura.

  121. radu ninel a scris pe:

    Detin o tastatura folosita intensiv la gaming si nu numai,Logitech y-sz49 alba de 7ani,evident ca a suferit si mici accidente, involuntar …serioase si violente, gen scapat tastatura pe jos, bruscat cablul, scurs lichide in interior( fapt ce m-a obligat sa o deschid observand cat bine inchegata este in interior), am spalat-o de cateva ori si chiar as vrea sa o schimb da nu vrea ea sa ma lase, functioneaza impecabil, efectiv n-are moarte cum s-ar spune. Categoric ca mi-as cumpara tot o tastatura (preferabil Logitech) mai pro, pe viitor, odata ce ai vazut un standard ridicat normal ca ignori restul.

  122. sandu tudorita a scris pe:

    din pacate nu detin deocamdata nici un produs logitech dar imi doresc foarte mult o Tastatura Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 in primul rand ca beneficiaza de un sistem de ilumunare foarte deosebit (Luminare de fundal ajustabila , Detectie de proximitate a mainii)+ ca e subtire si are un design foarte fin

  123. Ungureanu Vergica a scris pe:

    Am cumparat zilele astea o tastatura Logitech G103 pentru gaming,de care sunt multumit,fiind entry level binenteles a lasat sa se inteleaga ca este loc de si mai bine,dar la un buget mai mare.
    Logitech=calitate !

  124. iulian popoiu a scris pe:

    Inca nu am un produs logitech dar imi doresc un mouse wireless Logitech G700s Gaming,e un mouse ideal pt gaming,are 13 controale programabile,imi place butonul rotita Dual-Mode,spre deosebire de butonul rotita a mouse-ilor, G700s dispune de scrolling hyper-rapid si dual-mode

  125. Smatoc Mihail a scris pe:

    Amintiri ce inca ma chinuiesc…
    Memoria de lunga durata imi pune in fata ochilor mintii faptul ca momentele special petrecute un mouse Logitech inca nu s-au evaporat. Micut, anatomic pentru mine cel putin, gri si cu multe butoane, G 500, vine si sopteste usor ia-ma in mana ta si fa ce vrei cu mine. In fine, nu va ganditi la cel de-al doilea sens, mai intim, ci la cel care exprima emotiile folosirii unui mouse de calitate. A fost prima mea dragoste Logitech, dupa care a mai urmat cateva mouseuri, de parca imi revenea datoria sa ii zic celui gri, iarta-ma ca te-am tradat.

  126. Prima experienta cu un produs Logitech a fost prin anii 2000 cu o simpla tastatura pe atunci ( nu mai retin exact modelul) dar am fost incantat de simplitate, pret, gradul de confort al pozitiei palmelor, usurinta in folosire si nu in ultimul rand durabilitate. De-a lungul timpului cei de la Logitech m-au castigat ca si client si nu numai in materie de periferice ( am si un super sitem de sunet de care sun foarte incantat Z-523). La birou folosesc celebra k120 :)) . Numai de bine va respect pentru toata treaba si munca depusa.

  127. Sergiu a scris pe:

    Primul produs Logitech pe care l-am folosit a fost un sistem de boze Z2300. Imi aduc si acum aminte impactul volumului prima data cand l-am bagat in priza. Cel mai important lucru insa, au trecut 7 ani si inca folosesc sistemul respectiv. Calitatea audio foarte buna pentru un sistem cu destinatia lui, bass impresionant, volum uneori exagerat. Singurul lucru negativ este ca sistemele ulterioare 2.1 produse de Logitech nu s-au ridicat la intaltimea acestuia, cel putin in opinia mea.

  128. Eric Victor a scris pe:

    Din pacate, nu am avut posibilitatea sa folosesc produsele Logitech, dar nu se stie. Orice e posibil. Din toate produsele care le-am vazut pe site-ul oficial Logitech, cel mai mult m-a impresionat a fost tastatura Logitech G19s Gaming Keyboard din cauza iluminatoarelor color customizabile si din cauza ca este facuta dintr-un material durabil perfect pentru confortul personal. De asemenea, are un LCD GamePanel integrat ce imi arata diverse informatii. Tastatura Logitech G19s Gaming Keyboard este una moderna si complexa ce m-ar ajuta la formarea diverselor actiuni pe care le ai in minte. Este tastatura pe care orice gamer ar dorio la el lipita de calculator.

  129. gabridian a scris pe:

    Logitech impresioneaza prin calitatea produselor.Am avut pana acuma tastatura k 200 si mouse+tastaura wireless k 260 si am fost foarte multumit.

  130. m1k a scris pe:

    Salut, ce pot sa spun despre produsele Logitech ? In general sunt OK.
    Am 2 soricei model M185 care se misca bine (unul pentru laptop iar celalalt instalat pe un SMART TV).
    Am fost placut surprins sa constat ca raza de actiune este mai mare de 3m la accesarea TV-ului.

    La multi ani !

  131. Dragos a scris pe:

    Prima contact cu un produs Logitech recunosc ca se pierde in timp… Cred ca era un mouse cu bila dar zau ca nu mai tin minte. Asa ca o sa revin in anii 2000, mai exact pe 6 Mai 2007 cand am pus in cosul de cumparaturi al unui magazin online una bucata G15. De atunci, va spun sincer, totul s-a schimbat. Atat in jocuri (ca deh, zice-se ca e de gaming, nu?) dar mai ales pe partea de editare texte (pentru ca o parte importanta a job-urilor avute in timp a fost editare de text, traducere samd). Are sens sa va spun ca la data postarii (30-12-2013, deci dupa mai bine de 6 ani) tastez tot de pe aceasi tastatura G15? S-au mai dus din lumini, s-au mai tocit unele zone, dar inca rezista (si a fost si desfacuta de cateva ori si curatata ca la carte).

    Scriind randurile de mai sus am realizat ca ma lasa memoria (la cei 4x ani, nu se pune, nu? :D) De fapt primul produs important a fost un G25, achizitionat in decembrie 2006. A fost printre primele intrate in tara, adus cu greu si cu multe insistente. Dar despre el povestim altadata ;)

  132. Emil Gherman a scris pe:

    detin un sistem de sunet 5.1 de la Logitech, modelul G5.1, sunt multumit de produs mai ales ca in apartament nu prea il pot folosi la maxim din cauza sunetului destul de puternic si mai ales din cauza vecinilor…l-am dus si la munte la o cabana si a facut fata cu brio in livingul unde am dat petrecerea de anul nou acum vreo 2 ani…nici de 1 mai nu m-a lasat sufletul sa-l las acasa singurel asa ca l-am ambalat frumos in cutiuta si l-am dus din nou sa-si faca treaba asa cum stie el mai bine.

  133. Ioana Baciu a scris pe:

    premiul pe care il puneti voi la bataie acum imi face cu ochiul chiar daca nu sunt o gamer-ita prea mare(in afara de angry birds nu prea ma omor cu jocurile)…dar prietenului meu cu siguranta ii vor fi de mare folos si va fi foarte incantat daca as castiga acest premiu pentru el, ar fi cadoul ideal pentru anul 2014 ! La multi ani si multa sanatate pentru anul ce tocmai vine !

  134. Bordei Alexandru-Ionut a scris pe:

    Logitech este o companlie care ofera performanta si articole de calitate. Folosesc o tastatura si un mouse de la ei de vreo 2 ani si sunt tare multumit. Fiabilitatea si dexteritatea pe care le simti de la prima atingere iti confera o senzatie deosebita. Felicitari celor de la Logitech pentru produsele lor!

  135. paul a scris pe:

    primul produs logitech pe care l-am avut a fost o camera web ieftina,nici nu cred ca am stiut vreodata ce model era;aveam vreo 10 ani pe atunci si va inchipuiti mirarea mea cand imi vedeam chipul pe o “chestie din care iesea lumina”

  136. Dinu Tiberiu George a scris pe:

    Am avut un sistem audio logitech z5500. Un sistem audio pt calculator care face de ras multe sisteme audio semiprofesionale. L-am avut 3 ani, nu am avut nici o problema, deci nota 10 logitech pt calitate

  137. Mihai Luntraru a scris pe:

    Detin un kit de tastatura si mouse wireless de mai bine de 2 ani si sunt extrem de multumit de ele, mai ales datorita rezistentei de care au dat dovada avand doi copii mici (<3 ani) cu care impart uneori timpul petrecut in fata desktopului :)
    In momentul de fata imi doresc o tastatura luminata iar Logitech G710 pare a fi o alegere foarte buna.

    Sarbatori fericite!

  138. BOGDAN DAN AUREL a scris pe:

    Ei bine pana acuma nu am avut nici o experienta cu produse Logitech.
    In mare parte datorita faptulului ca nu prea acord buget mult perifericelor.
    Ce m-ar atrage insa si mai mult ca sigur cu prima ocazie o sa-mi cumpar una, ar fi o tastatura mecanica, de ce nu Logitech G710.
    Pentru ca e fara indoiala o placere sa folosesti o tastatura mecanica, fata de una normala, mai ales cand ai de scris documente, frecvent.
    Iar Logitech G710 im place pentru ca are o configuratia clasica, simpla iar fiabilitate produselor Logitech este bine cunoscuta.

  139. Liviu a scris pe:

    Salut baieti – La multi ani anticipat pentru noul an ! Am avut produse Logitech de cand ma stiu , dupa ce am depasit momentul perifericelor Microsoft de care am trecut repede (chiar si A4Tech sau Genius mi-au parut mai bune raportate la pretul platit), insa cea mai buna experienta este ca undeva prin 2008 sau 2009 , prietena (actuala sotie) a strans ceva bani si mi-a cumparat o superba Logitech Wave Keyboard pentru Gaming Rig-ul meu de atunci pe care a dat o suma rezonabila (vreo 200 ron (pentru studentie erau bani , dar in 2 luni pretul aproape se dublase dar asta e alta poveste) . Am desfacut-o , am mangaiat-o , am studiat-o , m-am jucat ceva Counter si eram chiar foarte bun , iar seara fiind ziua mea trebuia sa ud tastatura , ceea ce s-a si intamplat la propriu (o cana cu bere a baut saraca) am scurs-o , am sters-o , uscat bla bla , si tastatura functioneaza impecabil si ireprosabil si acum dupa atata timp (va scriu de pe ea). Imi place ca s-a pastrat senzatia de solid si calitativ chiar in atata timp.
    Viitorul produs Logitech care ma atrage este Z905 – fiind piatra pretioasa pe care momentan nu o pot avea . Dar cine stie ce aduce anul care vine ! Va salut – stima !

  140. Tucu Mihail a scris pe:

    Good Luck!

  141. Bucur Cristian a scris pe:

    Primul produs a fost o camera web care inca mai functioneaza dupa 7 ani.Nu am ce sa reprosez Logitech, calitatea produselor lor este mai mult decat satisfacatoare. Ei chiar merge catre un alt nivel. Noul Logitech G602 ma impresioneaza de altfel. Reviewul o arata, este top notch. Nu pot decat sa va urez atat Logitech cat si Lab501 un an AN NOU Binecuvantat, ca realizari si profit!

  142. Dan Valentin a scris pe:

    Logitech Internet 350 keyboard… hei, inca mai tastez de pe ea! Au trecut anii, au aparut si alte jocuri si inca ma impresioneaza. Da stiu, nu este o tastatura mecanica, dar este tastatura mea preferata. Si mai important, este inca intreaga. Deci calitatea este calitate. Nu o sa scriu poezii, nu vreau sa impresionez pe nimeni. Sincer, Logitech este brandul meu preferat.
    Un AN NOU FERICIT!

  143. tantareanu mircea a scris pe:

    Nu stiu daca aces tastatura pusa aici ca premiu are taste iluminate ..sint de parere ca price tastatura SI mouse ar trebui Sa die iluminate.sper Sa die luminate.

  144. tantareanu mircea a scris pe:

    Nu stiu daca aceasta tastatura pusa aici ca premiu are taste iluminate ..sint de parere ca orice tastatura SI mouse ar trebui Sa fie iluminate.sper Sa fie iluminate.

  145. darco_2 a scris pe:

    Logitech G15. Primul meu contact cu Logitech a fost in 2009, contact care exista si rezista si in ziua de azi (:P). Mi-am petrecut sarbatorile de iarna in Germania unde sora si prietena s-au gandit sa-mi faca un cadou care are de-a face cu pasiunea mea pentru gaming. Ce altceva decat o tastatura cu display si pe deasupra si iluminata (lucruri rar vazute pe acea vreme). Ok, m-am ales cu o tastatura in format German (y si z au locurile schimbate) dar nederanjant. E o tastatura grozava de care inca ma pot bucura dupa mai bine de 4 ani si mii de ore de gaming.

  146. Razvan Haciu a scris pe:

    Prima mea experienta cu un produs Logitech a fost cand mi-am luat un mouse pentru laptop acum 4 ani.Ceea ce m-a impresionat cel mai mult la mouseul Logitech a fost rezistenta foarte mare in timp dar si performanta buna.L-am scapat de multe ori jos si nu s-a stricat deloc.Inca functioneaza si acum.

  147. Avram Petru a scris pe:

    Primul produs Logitech pe care l-am folosit este o pereche de casti Logitech G35 pe care le-am primit cadou. Ca impresie generala castile sunt “bine facute” constructie nota 10, insa nu sunt cele mai comode casti pe care le-am avut. Sunetul este bunicel insa nu se compara cu niste casti deschise mai rasarite.
    In jocuri efectul spatial ajuta foarte mult insa nefiind prea comode nu pot juca mult timp cu ele, deci prefer sunetul pe boxe pentru sesiunile lungi de gaming.

  148. Alexandra Buruiana a scris pe:

    Nu am mai avut un produs Logitech, dar imi doresc de mult timp o tastatura iluminata Logitech si mi-ar placea ca Mosul Lab501 sa imi aduca una :)

  149. Andro Florin-Catalin a scris pe:

    Prima mea experienta cu Logitech a avut loc printr-o camera web, pe care am cumparat-o cam in urma cu 8 ani. Aveam un computer desktop, iar nevoia de a comunica cu cei de peste hotare m-a impins catre un Logitech QuickCam Communicate STX. Era destul de scumpa la vremea aceea, am dat peste 200 lei (desi erau, fireste, si altele mai performante), insa pot sa spun ca a meritat fiecare banut. In primul rand, camera inca functioneaza la fel ca in prima zi, iar microfonul de asemenea. Experienta cu acest produs a fost una foarte placuta, intrucat numai eu stiu cate urale am primit de la rude cum ca „se vede ataaat de bine”. Pentru un webcam, a oferit o calitate de exceptie, m-am putut lauda in toate conversatiile online cu imaginile pe care le furniza si calitatea audio. Si, mai mult, atat in 2012, cat si 2013, am tinut cu ajutorul acestei camere doua conferinte online cu profesori universitari de renume din SUA, pentru colegii mei de facultate. Daca nici aceste fapte nu dovedesc fiabilitatea Logitech, eu nu stiu ce altceva ar putea.

  150. Flavius a scris pe:

    Sunt convins, ca voi castiga experienta si cu acest concurs, insa intrand in el se vor gasi stspani corecyi ai premiilor oferite, multumiri pentru seansa acordata, felicitari organizatorilor, sponsorilor, user’lor si in fine al castogatorilor!!!

  151. PISCU CONSTANTIN a scris pe:

    Dupa utilizarea unor tastaturi si mousi (No Name) ,am trecut la utilizarea unor produse Logitech ,de atunci nu mai folosesc alte produse pentru ca acestea isi merita fiecare banut platit pentru ele.

    LA MULTI ANI,UN AN 2014 NUMAI CU LUCRURI BUNE!

  152. Vasile Daniel a scris pe:

    Experienta mea cu primul produs Logitech a inceput in urma cu aproximativ 6 ani, cand am primit cadou jocul FIFA 2005. Toate bune si frumoase, jucam in fiecare zi cu ajutorul gamepad-ului celui care mi-a oferit jocul, dar dupa o samtamana a trebuit sa plece inapoi in Spania si eu nu mai puteam juca FIFA, deoarece cu tastatura mi se parea un chin, nu ma descurcam deloc. Dupa cateva zile am pus mana pe telefon, mi-am sunat varul din bucuresti si i-am zis sa-mi cumpere un gamepad cu pretul pana in 150lei si mi-a cumparat gamepad-ul Logitech RumblePad 2 care, daca imi aduc bine aminte, avea pretul pana in 130lei. Si pot sa spun ca acest produs este singurul care m-a tinut atata timp si in momentul acesta, joc FIFA 14 cu acest gamepad! Calitatea este extraordinara, in toti acesti ani de butonare intense, scrisul de pe butoane este intact, nici urma de stergere sau ceva de genul asta plus ca l-am scapat de multe ori pe jos de pe birou care are cam 1 metru inaltime si nu a patit nimic…Cu acest produs am ajuns la concluzia ca Logitech face produse excelente si in primul rand rezistente, asa cum ar trebui sa fie toate produsele destinate gaming-ului.

  153. vlad roman a scris pe:

    primul produs marca logitech au fost o pereche de casti cu microfon pe care le mai folosesc si in momentul de fata chiar daca in casca dreapta se mai aud din cand in cand paraituri.
    Mi-ar place sa am o tastatura G15 si un sistem audio Z5500

  154. Pupaza Cosmin a scris pe:

    Primul meu produs Logitech a fost chitul de mouse si tastatura, Cordless Desktop® Wave, achizitionat acum vreo 4 ani. Inca folosesc acest produs si sunt foarte multumit de el, pentru ca, in acesti 4 ani i-am schimbat bateriile doar de 3 ori. Se comporta bine si in jocuri, pentru o tastatura fara fir. Dar as vrea sa vad cum se comporta in jocuri Logitech G710. Va multumesc pentru aceasta sansa.

  155. la primul meu pc
    am avut un mouse zdravan, tastatura identica
    si la fel de robusta o camer web care si-a facut pe deplin datoria
    in rest numai de bine
    si sa nu uit
    LA MULTI ANI!!

  156. Mihai Stroe a scris pe:

    Salut,

    Inca nu am avut produse de la Logitech ca sa pot comenta despre ele, dar am citit destule review-uri pe net, ca sa-mi pot face o parere. Intra in categoria marilor producatori de periferice, cum ar fi: Razer, Roccat, Mad Caz. Mi-ar placea sa castig si sa pot comenta mai mult la obiect.

  157. Alida Pop a scris pe:

    Mouse Logitech M185
    Precis, usor, solid,design de bun gust.

  158. Mihai Paul-Cristian a scris pe:

    Salut – si la multi ani !
    Cu siguranta nu imi aduc aminte de primul produs Logitech folosit…dar pot vorbi despre tastaturile pe care, din cauza lipsei banilor, le vedeam doar in vitrine sau reclame; fie ca era vorba de afisajul in plus, de backlight sau de design, aveau sex-appeal.
    Acum folosesc o tastatura Logitech K120 si un mouse Logitech RX250 (mouse-ul este mai bun decat vechiul Microsoft Intellimouse Explorer 1.1) si sunt multumit de ele, dar as vrea mai mult ; visez la un mouse de gaming (poate un G602, pentru ca e fara fir si are o autonomie IMENSA), dar nu ma indur sa imi incerc norocul cu ceva care ar putea sa ma dezamageasca – iar acest concurs imi ofera sansa sa castig un periferic mult dorit.
    Va multumesc, LAB501, pentru oportunitate. E foarte putin probabil sa castig, dar macar mi-ati oferit sansa sa incesc si sa sper. Castigatorii sa le foloseasca fericiti si sa avem parte de cat mai multe astfel de initiative !

  159. theBrain a scris pe:

    Ok, here we go…
    Primul meu Logitech a fost o tastatura, nu mai tin minte denumirea, dar era una din asta mai entry-level. Tin minte ca am dat pe ea, parca 800.000 la vremea aia, adica 80 lei in zilele noastre. Nu era de gaming, ci o tastatura normala cu membrane de silicon, nu mecanica sau alte figuri. :)
    Asta se intampla acum 9 ani, am luat-o din fostul Best Computers, recomandata de un prieten care le vindea. Long story short, am inlocuit-o abia acum cateva luni dupa atata timp pt ca multe taste erau sterse, cine nu cunostea tastatura nu putea sa scrie nimic. Mai merge si acum la fel de bine, o tin de rezerva, nu se stie niciodata. :D

  160. mocanu andreea a scris pe:

    chiar de craciun am primit o tastatura si un mouse logitech, e prima oara cand am produse marca logitech. Materialele sunt calitative si sunt destul de ergonomice pentru mine

  161. Buzia George-Daniel a scris pe:

    Logitech G330

    Nu le am eu ca altii in a compune povesti de zeci de randuri in care sa vorbesc despre experienta cu un anumit produs, deci voi fi scurt si voi expune parerea mea sincera despre aceste casti:

    Sunt destul de comfortabile( pe urechile mele ) si nu se simt grele pe cap, sunetul e chiar bun, bass-ul poate un pic peste masura.
    In jocuri m-au uimit cel mai mult, cate sunete pot auzi in plus fata de alte casti mai ieftine, dar cu numele de GAMING in descriere.

    Despre microfon nu pot zice prea multe, nu l-am folosit mult, dar in scurta perioada de proba, a dat impresia ca isi face treaba fara probleme in task-uri obisnuite gen chat etc.

    Bun, atatea plusuri, acum si oleaca de negative:
    Cablul nitel cam scurt( pentru mine ) si o mica problema la o casca ( difuzorul s-a defectat ) care s-a rezolvat usor la garantie.

    Casti bune la cat am platit pe ele (asta tine locul de incheiere…deh, lipsa acuta de inspiratie).

  162. Ramona a scris pe:

    Am utilizat mai multi mousi optici de la Logitech de uz comun si am fost multumita de ei, mai ales ca la casieria unde lucram erau forjati la maximum.

  163. Slavik Andrei a scris pe:

    Prima mea experienta cu un produs Logitech a fost cu un set de boxe 2.1 de o calitate foarte buna, au trecut cativa ani de la cumpararea lor si inca se tin foarte bine pe “picioare”.

  164. Liviu Popescu a scris pe:

    Era in primavara anului de gratie 2003,asociat anului 3 de facultate. Eram pe atunci posesorul unui calculator asamblat de subsemnatul, fara mari pretentii (un Duron@700 MHz si vreo 192 MB RAM). Cum printre activitatile primordiale la acea vreme se numarau jucatul de Counter-Strike respectiv Starcraft in retea, era esential sa dispui de un periferic (a se citi mouse) care sa-ti permita obtinerea de locuri fruntase in clasamentul cu vecinii de palier. Intrucat pana atunci folosisem doar un mouse clasic, cu bila de cauciuc, imi doream ca sa schimb ceva in acest sens. Astfel, tot intreband in stanga si in dreapta, un amic m-a directionat catre un mouse optic Logitech, caracterizandu-l drept “beliciune de maus” (citat original). Zis si facut, am cautat putin pe net si m-am indreptat voios catre raposatul Best Computers, de unde am achizitionat un mouse optic Logitech de culoare alba. Long story short, mouse-ul respectiv m-a propulsat brusc catre primul sfert al clasamentului aferent jocurilor sus-menționate, asta fara a pune in discutie faptul ca eram printre elita celor care detineau un mouse optic. Nu cred ca mai are rost sa mentionez faptul ca device-ul de referință funcționează perfect si in ziua de azi, alaturi de o tastatura Logitech, cumparata nu la mult timp dupa achizitia rozatorului cel performant, sau ca detin un kit Logitech MX710 de prin 2007,fara a simti nevoia stringenta de a-l inlocui cu altceva. Mulțumesc

  165. Urcan Daniel a scris pe:

    Sincer nu detin niciun produs logitech,dar intotdeauna mi-a placut cum suna sistemele lor de sunet in special un Z906.

  166. La Mulţi Ani tuturor!
    În 2008 am achiziţionat un kit cordless LOGITEC LX 710 preţ f.mare.În jocuri tastatură cam lentă.După un an mouse-ul s-a stricat,La service(firmă Standard Business ProCA filiala C-TA)mi s-a spus să revin din lipsă de piese .Peste o saptamana ŢEAPĂ firma nu mai exista,urmare mouse stricat de 4ani, în schimb tastatură o folosesc şi acum..
    Nu mă las cumpăr alt mouse Logitec Cordless care se defectează şi el după alt an.
    Acum vă las pe voi să decideţi care a fost expierenta mea.

  167. Marius a scris pe:

    Logitech G710,o tastatura foarte reusita,mateiale si imbinarile de calitate,iluminarea diferentiata pe doua zone,o tastatura mecanica ideala pentru mine.

  168. Eduard a scris pe:

    Ah si acum imi aduc aminte de MX310, dupa ce ma jucam FPSuri cu alte branduri fara pic de fiabilitate, MX310 a schimba total experienta in jocuri de tip FPS.
    Si acum cred ca este unul dintre cele mai bune mausuri vreodata.

  169. Adrian Stoica a scris pe:

    De 1 an folosesc un kit logitech wireless MK260. Foarte multumit de kit in special de adaptorul usb logitech unify.

  170. Novicov Mihai a scris pe:

    Buna ziua

    FOLOSESC DE peate 5 ani un sistem z5500 care este excelent pe un ps3 si filme blu ray .. am.mai folosit de a lungul timpului mouse logitech g9x si tastatura g15 .. la tastatura am avut mici probleme tastele s au sters in timp

    Per total am fost multumit de produsele Logitech!

  171. Alexxx a scris pe:

    Mi-ar placea un webcam Logitech.. Am vazut la o cunostinta si se vede extraordinar..

  172. Chiar ma uitam zilele astea dupa un mouse wireless pentru laptop; bineinteles dupa unul mai ieftin. :))
    Dar nu m-as supara sa primesc acest Logitech G602.

  173. Velica Lucian Mirel a scris pe:

    Sper sa castig unu din cele 3 produse, am participat la cateva concursuri dar la niciunul nu am avut ocazia sa castig ceva, le urez bafta si la ceilalti!

  174. serban alexandru a scris pe:

    Cred ca primul meu periferic de la logitech a fost rumblepad 2.Am fost placut surprins de designul acestuia ,pentru ca semana foarte mult cu alt gamepad care imi placea foarte mult si cu care eram acomodat , este vorba despre gamepadul de playstation.Rumblepadul s-a ridicat la asteptarile mele , drept urmare am fost mai mult decat multumit de produs.De atunci am luat numai periferice logitech am trecut prin:tastatura logitech ultraflat, mouse rx250, gamepad f510 si nu in ultimul rand logitech g300

  175. Bone Zoltan a scris pe:

    G430 Surround Sound Gaming Headset – imi place foarte tare cum arata. Are un sunet de 7.1 care se suna foarte bine.

  176. Ștefan Hindli a scris pe:

    Salutare,

    Prima mea experiență cu un produs Logitech a fost împreună cu o tastatură Logitech G105 pe care am primit-o cadou de la pritena mea cu ocazia Crăciunului. Am fost foarte mulțumit de tastatură, per total, însă și-a găsit sfârșitul după ce a înghițit un pahar de apă. :)

    Sărbători Fericite! :)

  177. La inceputul lui 2000 am facut rost de un mouse Logitech Dual Optical Mouseman. La fix pentru ca intrasem intr-un clan de Couter, iar vechiul mouse chinezesc cu bila era cam depasit. Diferenta a fost ca de la caruta la masina. Partea cea mai buna, 4 ani mai tarziu am schimbat mouseul tot cu un Logitech, dar cu mai multi DPI. Dual Optical a ajuns la o ruda.

  178. Toader Stefan Daniel a scris pe:

    Primul meu produs Logitech a fost un sistem 5.1 x530 despre care credeam ca este unic si ca eu am un sistem “dala bun” iar cei care au luat Genius 5000 sunt manelisti.
    Dupa o perioada am trecut la G51 dar nu a mai avut acelasi impact pentru ca asteptarile erau deja foarte sus.In continuare este sistemul pe care ascult muziva si pot sa zic sincer ca este

  179. Lucian Petrescu a scris pe:

    La inceputul lui 2000 am facut rost de un mouse Logitech Dual Optical Mouseman. La fix pentru ca intrasem intr-un clan de Couter, iar vechiul mouse chinezesc cu bila era cam depasit. Diferenta a fost ca de la caruta la masina. Partea cea mai buna, 4 ani mai tarziu am schimbat mouseul tot cu un Logitech, dar cu mai multi DPI. Dual Optical-ul a ajuns la o ruda si a functionat inca o perioada destul de mare.

  180. Uscatu Ionut Bogdan a scris pe:

    Primul meu contact cu Logitech l-am avut prin intermediul unui sistem audio Z623. Pot spune ca sunt mai mult decat multumit de el. Muzica, jocurile si filmele se aud excelent, lucru ce il pot confirma si vecinii.

  181. Mircea Ion a scris pe:

    Singurul lucru care l-am avut pana acum de la Logitech este un mouse M90 care il folosesc de vro 3 ani de zile si sunt super multumit de el,descurcandu-se foarte bine atat in gaming cat si in chesti normale.

  182. Toader Stefan Daniel a scris pe:

    Suficient pentru un apartament. Mai detin si un G15 de vreo 3 ani de care sunt foarte multumit.

  183. Tudoran Madalin a scris pe:

    Mouse gaming Logitech G700s Rechargeable

    Este un mouse care s-a asezat foarte bine in palma mea si s-a comportat exemplar in tot ce i-am dat de lucru. De la gaming-ul care a tocit senzorul si pana la programele de editare video unde am avut nevoie de o precizie cat mai buna nu am fost dezamagit. L-am folosit pe un mousepad QPAD CT White Medium 1.5mm, deci nimic profesional si nu am avut probleme. Parca eram cu patinele pe gheata. A mers la fel de bine si pe biroul lucios, dar nu este recomandat. Este alta senzatie cand lucrezi cu un mousepad. Accesul la butoane este foarte usor si comod, singura problema minora este ca butoanele de langa rotita de scroll sunt parca fragile si tind sa ramana apasate. Parca ar fi cel mai ieftin mouse, dar evident ca nu este . Si ca vorbim de scroll acesta poate fi configurat in 2 moduri prin simpla apasare a butonului de sub el. Ai modul normal si modul hyper-fast pentru un scol rapid. Rotita devine parca uleioasa si degetul aluneca pe ea.
    O chestie interesanta este ca oricat de transpirata sau unsuroasa ai avea mana mouse-ul are suprafete speciale care impiedica murdarirea lui. Oricat de mult l-ai folosi parca este ca nou dupa o lunga perioada de gaming cand constati ca ai mana umeda. Si cu toate astea i-am gasit si un minus. Acest model nu dispune de greutati atasabile…ceea ce nu este tocmai pe placul tuturor. Este un mouse destul de greu datorita acumulatorului, iar singura solutie ca sa il faci mai usor este sa scoti bateria si sa il folosesti prin cablu.

  184. Sorin Micaciu a scris pe:

    Logitech momentan nu am decat un kit wireless MK250 si un webcam C520 de care sunt multumit , dar primul meu produs logitech a fost un sistem 5.1 Z5500 de care am fost mai mult decat multumit, stiam dinainte sa il cumpar ca satelitii nu sunt cei mai fideli dar ce nu stiam e cat de mult bass poate sa scoata acel sistem…mi l-am luat pentru cat am stat la camin deoarece simteam ca Geniusu SW-HF 6000 dinainte nu face fata cerintelor unui camin. De cand i-am dat drumu la z5500 am realizat ca a fost buna investitia(la momentul ala m-a costat 14 mil si am cam ezitat inainte sa il cumpar). In toti 3 anii de stat in camin am nimerit numai la etajul 2 (din 4) si fara sa exagerez oriunde ma duceam in camin in orice camera daca puneam mana pe zid se simtea bassul iar daca deschideam geamul deja se auzea si in celelalte camine ( de 2 ori am avut reclamatii de la camine vecine iar din caminul in care am stat am pierdut numarul de cate ori a venit politia). In final cand m-am mutat in apartament a trebuit sa il vand pentru ca trebuia sa il tin numai la 15-20% max altfel deranjam vecinii (in camin era acceptabil sa ii deranjez :)) ). Pe scurt tot ce am avut logitech am fost multumit , mai ales de sistemul ala care a fost forjat atatia ani si tot a mers. Nu mi-ar strica chiar deloc unul din acele premii mai ales tastatura , mereu am vrut sa imi iau o tastatura mecanica dar niciodata nu am reusit sa strang bani, mai ales ca recent mi-am facut upgrade la placa video si am cam ramas fara fonduri:P.

  185. vasilescu carolina a scris pe:

    am primit de craciun de la prietenul meu o pereche de boxe Logitech negre (nu stiu modelul) de care sunt foarte multumita

  186. Ciprian Oancea a scris pe:

    Hmm prima experienta daca imi aduc bine aminte a fost cu un mouse LX7, la aceea vreme eram mandru de achizitie, mergea foarte ok si in gamming cat si in aplicatiile uzuale. Daca stau bine si ma gandesc este posibil sa il mai am si acum printr-o cutie. Cutie? pai da, ca l-am scos la pensie. De mult timp folosesc un G5 care si-a cam trait si el viata.
    Logitech raport/calitate imbatabil.

  187. Primul produs Logitech mai “serios” a fost un mouse de gaming, MX 310.
    Pentru vremea respectiva a fost fenomenal, din cauza lui fiind acuzat ca joc cu AIM hack in CS sau Quake 3…

  188. Nedelcu Alexandru a scris pe:

    Prima mea experienta cu un produs logitech a fost una placuta,am ramas placut impresionat de calitatea produselor.

  189. Caldare Robert a scris pe:

    Prima mea experienta cu produsele logitech a fost cu urmatorul produs :
    Volan Logitech formula force ex.
    Un produs ieftin la data achizitie si foarte durabil; il detin inca si astazi si ese afla in perfecta stare de functionare. Multumesc Logitech! Continuati sa faceti produse fiabile!

  190. Rares Stoica a scris pe:

    Primul meu produs de la Logitech a fost un mouse cu bila, nu mai stiu exact modelul, pot spune ca m-a tinut ani buni fara sa am vreo problema cu el. L-am schimbat pentru ca a avansat tehnologia si aparusera cele optice. Si acum tot un Logitech folosesc dar este laser.

  191. Vitanescu Stefan a scris pe:

    Un sistem audio 5+1 logitech pe care nu il detin dar l-am vazut in actiune , ma impresionat placut din mai multe motive unul din ele este aspectul negru elegant .. dar mai important un sunet de foarte buna calitate nu are cel mai mare volum dar basul este foarte profund iar inaltele nu iti tipa in cap se aud perfect. Alt aspect important este acela ca nu se incinge aproape deloc dupa multe ore de funcionare medii spre intens. Logitech este o frima cu produse de calitate in functie si de banii investiti in produse au o gama bogata de produse de la Low end catre High end.

  192. Popovici Andrei a scris pe:

    Acum ceva vreme m-am gandit sa schimb tastatura cu una mai performanta in sensul ca mai ergonomica si mai silentioasa cum ar fi G510s

  193. Olaru Olivian-Corneliu a scris pe:

    Mi-as dori o tastatura Logitech G710 datorita reputatiei pe care o au produsele acestei firme. Nu am folosit nici un produs al firmei, insa am citit pana acum numai lucruri bune despre companie. Stiu ca boxele produse de firma, in special Z5500 sunt de legenda. Asta inseamna ca si acest produs se ridica la aceasi masura. :)

  194. I like monstru!

  195. Balasa-Dan Cristian a scris pe:

    Primul produs Logitech achizitionat a fost o tastatura de gaming G11, urmat de un mouse MX518 (s-ar putea sa le fi achizitionat in aceeasi zi, nu mai tin minte). In primul rand am achizitionat-o pentru backlighting, in acel moment pe piata mai gasisem doar no name-uri in zona, asa ca alegerea a fost destul de usor de facut. Am platit sensibil mai mult fata de alte modele, dar nu regret, intrucat aceasta tastatura o folosesc si in prezent, deci costul in continuare se “amortizeaza” :). Ceea ce mi-a atras atentia in primele secunde a fost masa ei, sensibil mai mare fata de tastaturile pe care le detinusem anterior; constructia solida s-a simtit imediat, alaturi de design-ul foarte bun pentru acea vreme. Mi-au placut canalele pentru wire management, interesanta si functia de hub USB, desi nu prea am folosit-o.
    Desi am citit despre oameni care erau ingrijorati de stergerea vopselei de pe taste, exemplarul meu arata ca in prima zi.
    Un singur minus ar fi de mentionat, cursa tastelor in continuare mi se pare un pic cam mare, dar cred este doar o chestie de gust.
    Cam atat…

  196. Pindaru George a scris pe:

    Salutare,

    Foarte tare concursul asta.

    Prima mea experienta cu un produs Logitech a venit odata cu primul calculator. Era un mouse imens, 2 butoane si un scroll + o bila imensa inauntru. Pe atunci era cea mai tare configuratie :)), iar batranul mouse a rezistat eroic abuzurilor.

  197. Daniel Ionescu a scris pe:

    Prima mea experienta cu un produs Logitech a fost sistemul 5.1 X530 pe care si acum il detin. Are peste 5 ani de zile si merge la fel de bine ca in prima zi. Pot spune ca la cati bani am dat la vremea aia ( ~250 de lei ) si-au facut banii cu varf si indesat deoarece nu am avut nici macar o problema cu el si sunetul este impecabil pentru gama in care se afla

  198. Plugaru Mihai a scris pe:

    Produsele Logitech sunt cele mai bune, chiar in raport pret/calitate,
    personal am Boxe logitech 5.1, si sunt foarte multumit de ele.
    Succes participantilor la concurs.

  199. valeria Breahna a scris pe:

    Nu am cumparat niciun produs de la logitech pana acum nici nu am ceva scump ,toate ieftine pentru k nu ni s- a dat buzunarul,dar la cat ne chinuim cu acest mouse ,il mai trantim uneork pt ca nu prea mai mere.dar o ne gandim de acum inainte sa cumparam ceva de calitate si sa ne tina .

  200. Monstru Post author a scris pe:

    Ok copii, inscrierile in concurs s-au incheiat. Pe 6 Ianuarie vom anunta cei 3 fericiti castigatori. Succes!!!

  201. Slavik Adrian a scris pe:

    Prima mea experienta cu un produs Logitech a fost cu o camera web, am cumparat aceasta camera pt ca avea un pret bun si pt ca un prieten care avea o camera asemanatoare tot de la Logitech ma batut la cap sa o iau, si ma bucur ca am luat-o a fost mai greu la inceput cu driverele am descarcat cateva pana am reusit sa o fac sa mearga dar dupa am fost multumit si ma tinut destul de mult ~3 ani (Pana a luat un pahar de suc…)

  202. Monstru Post author a scris pe:

    Adrian – din pacate inscrierile in concurs s-au incheiat, asa cum poti vedea si in comment-ul meu de mai sus…

  203. Ciupearca a scris pe:

    La multi ani echipei Lab501 si multa putere de munca !!!

  204. Berci Paul Alexandru a scris pe:

    Sarbatori Fericite echipei Lab501 !

  205. Bogdan Andrei a scris pe:

    Hmmm , prima mea experienta , a fost prin 2005 – 2006 , tin minte ca imi cumparasem un mouse Logitech MX510 , pe vremea aia era un trend , jucai Counter-Strike trebuia sa ai un mouse de calitate , pot sa spun ca am fost foarte multumit de el , la vremea aceea era unul dintre cele mai bune.

  206. Folosesc Logitech de 10 ani si nu am fost dezamagit inca. de la mouse, tastatura pana la sistem audio.

  207. Cojocaru Ciprian a scris pe:

    cred ca as incerca http://gaming.logitech.com/en-roeu/product/g502-proteus-core-tunable-gaming-mouse pt.multe jocuri

  208. Popescu Iulian Petrisor a scris pe:

    Buna ziua,
    Eu folosesc un sistem audio la Pc Logitech 2.1 Z313 si dupa lungi cautari l-am ales pe acesta. Am cumparat acum 2 ani un sistem 2.1 Philips, dupa 6 luni s-a stricat si l-am dus la garantie, mi l-au inlocuit cu altul nou acelasi model dupa 3 luni s-a stricat si acela, mi l-au dat de inlocuit iar si nu am mai vrut philip am ales Logitech pentru ca avem unul 5.1 la servici si merge de 6 ani tot la fel de bine si acum merg cu acest logitech 2.1 de 2 ani si sunt foarte multumit de el. In viitor vreau un Logitech 5.1 dar nu ma grabesc pentru ca vecinii mei nu-mi permit sa ascult muzica prea tare, suna politia :)))).
    O zi buna!

  209. Mavromatis Stylianos a scris pe:

    Hello everyone!
    Cand am avut 12 ani vorbeam cu o fata din america prin skype dar eu nu aveam webcam. Deci am cerut de la mama mea sa-mi cumpere un webcam de craciun.
    Am primit o camera logitec ( nu mai stiu ce model ) si un gameboy back then.
    Dimineata cand m-am trezit, cablu de la camera a fost mancat de catre cainele meu iubit si eu eram ff suparat. Dar mama mea mi a cumparat una noua ( atunci noi Greci aveam bani de cheltuit hahahaha *sheds a tear* )
    Ma scuzati pentru greselile de exprimare :)) sper ca m-ati inteles
    bafta tuturor :D

  210. Apostol Valy Andrei a scris pe:

    Folosesc un mouse Logitech M325 Wireless si se comporta bine sunt foarte multumit de el, are un design care imi place, autonomia bateriei e foarte buna.Il recomand si mouse-ul si produsele Logitech.

  211. Apostol Valentin a scris pe:

    Ma intereseaza sistemul de boxe Logitech 5.1 Z506, am facut acasa la cineva revelionul anul acesta, si muzica a fost data de acest sistem si pur m-a impresionat cat de bine se auzea.Au Sunet perfect iar bass-ul este suficient de tare. In curand cred ca o sa-l achizitionez.

  212. Catalin Goleanu a scris pe:

    Prima mea experienta cu un produs logitech a fost direct cu un mouae g700. Dupa multe zile de research pe net in care am citit fel si fel de review-uri, m-am hotarat sa-l cumpar. M-a tinut bine mersi aproape 2 ani dupa care i-a cedat switchul de la click stanga si sta pe bara si acum. Poate o sa-mi fac timp sa cumpar alt microswitch si sa-l inlocuiesc.

  213. Monstru Post author a scris pe:

    Catalin – puteti posta in continuare experientele voastre cu Logitech aici, dar concursul s-a incheiat in urma cu ~3ani :)

  214. Padureanu Andreas a scris pe:

    Fie ca am avut un mouse, o tastatura sau un set deboxe de la Logitech, mereu am ramas in cap cu ideea ca Logitech sunt cei mai buni, de ceva ani folosesc numai produsele lor si sunt foarte multumit.

Lasa-ne un comentariu: