lab501.ro

Gamdias Hermes Keyboard & Zeus Mouse

Scris de: , in categoria: Gadget, Periferice, in 5 November, 2013.

In urma cu ceva vreme am primit de la Gamdias un kit de gaming format dintr-o tastatura mecanica Hermes si un mouse laser Zeus. Daca va intrebati cine sunt acesti Gamdias, sa stiti ca este o intrebare legitima, compania fiind fondata in 2012 iar scopul lor declarat este de a deveni in cel mai scurt timp una dintre cele mai importante companii din domeniul perifericelor de gaming. Atingerea acestui obiectiv se va face prin “punerea accentului pe nevoile gamerilor, pe creativitate si aspect placut”, daca este sa ne luam dupa echipa de productie si design Gamdias.

Inspiratia celor de la Gamdias este evidenta, iar mitologia greceasca poate sa acomodeze o gama intreaga de produse. Chiar daca denumirea produselor nu este originala prefer oricand un nume concret, usor de pronuntat si de adus aminte decat un cod de produs abscons. Corelarea produselor cu zeii greci este destul de evidenta, Hermes era mesagerul zeilor avand ca atribute viteza, eficienta si precizia, exact cum trebuie sa fie o tastatura mecanica de gaming. Mouse-ul Zeus, acest tata al zeilor, daca-mi permiteti exprimarea, este varful de gama Gamdias si totodata cel mai important produs din portofoliul acestora.

Voi incepe cu prezentarea tastaturii, dupa care vom trece la mouse. Portofoliul de produse Gamdias include doua modele de tastaturi, Hermes Essential si Hermes Ultimate Black, diferenta dintre cele doua fiind data de prezenta wrist-pad-ului pe modelul Ultimate. Astfel, ambele tastaturi au urmatoarele specificatii:

Interfata / Dimensiune cabluUSB / 2.2m
Polling rate1000 MHz
Memorie onboard512 KB
Dimensiuni (LxWxH)474.85 x 310.83 x 39 mm(w/ Wrist Rest)
TasteCherry MX Blue
Durata de viata taste50 milioane de apasari
Taste macro13
Taste multimedia 6
IluminareDa, pe sase nivele
Porturi1xUSB 2.0, Audio In, Audio Out
N-Key RolloverDa, N-Key / 6-taste

Gamdias-Hermes-6

Comentarii

Niciun comentariu la: Gamdias Hermes Keyboard & Zeus Mouse

Lasa-ne un comentariu: