lab501.ro

Everbuying F60B 4K WiFi Action Camera

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 15 June, 2016.

Concluzii

 
Bun, am ajuns la finalul povestii noastre de astazi si a venit momentul sa vedem ce poate face F60B 4K, ce nu poate face si pentru ce situatii merita achizitionata. Cred ca este destul de clar pentru toata lumea ca nu avem de-a face cu o camera 4K, asa cum specifica producatorul iar fotografiile la 16MP arata bine doar in lista de specificatii, nu si in realitate. La capitolul foto, F60B sta destul de slab, doar fotografiile realizate la 8MP in conditii bune de iluminare fiind utilizabile. La capitolul filmare performanta este slaba doar in conditii dificile de iluminare. Practic, in conditii bune de iluminare putem filma 1080p fara probleme si probabil ca majoritatea utilizatorilor unei astfel de camere exact pentru acest lucru o vor folosi.

Tot la capitolul minusuri as trece constructia destul de fragila a camerei – carcasa exterioara este solida, dar camera pare pur si simplu fragila si usoara. Nici utilizarea aplicatiei XDV nu este tocmai un vis, aceasta aplicand alte setari pe camera decat cele setate in aplicatie. Un alt aspect negativ ar fi si faptul ca daca nu utilizam camera 2-3 zile trebuie sa o punem la incarcar, iar uneori este nevoie chiar sa scoatem bateria pentru a putea porni camera.

Mai mult decat atat, datorita sezonului in care am testat camera nu am avut cum sa ne dam seama de cateva aspecte importante. Da, vara camera rezista la 1-2 ore de filmat, dar ce se intampla insa pe partie la -10 oC? De asemenea, ce se intampla in momentul in care o montam pe placa si vibratiile sunt exagerate? Acestor intrebari nu avem cum sa le raspundem acum si va trebui sa asteptam iarna pentru asta. Cert este ca eu nu as avea incredere in F60B pe post de camera principala, adica singurul action cam din bagaj.

Pe de alta parte, exista totusi si situatii unde F60B se poate dovedi o alegere utila. Daca o achizitionam de pe Everbuying, platim transportul si taxele, pretul ar trebui sa ajunga undeva in jurul sumei de 250 RON. In momentul de fata, GoPro Hero, varianta care filmeaza 1080p si fotografiaza la 5MP costa ~ 600 RON in magazinele noastre. In conditiile in care in pachetul lui F60B gasim si accesorii compatibile cu GoPro, cum ar fi adaptorul pentru trepied sau sistemul de montare pe ghidonul bicicletei, este clar ca pretul este foarte bun. Singura problema este ca pe Hero te poti baza oricand, pe cand F60B trebuie testata in practica mai mult timp pentru a putea face aceeasi afirmatie.

Prin urmare, daca va intereseaza o camera accesibila, compatibila cu accesoriile GoPro, pe care sa o utilizati pe post de camera secundara pe partie sau in cadrul altor activitati, F60B reprezinta una dintre cele mai accesibile solutii de pe piata. Si pentru pretul cerut as spune ca performanta in 1080p este chiar acceptabila. Mi-ar fi placut totusi sa vad un acumulator ceva mai capabil inclus in pachet si as fi preferat o camera care pentru acest pret se concentreaza pe oferirea unei performante cat mai bune in 1080p, nu pe bifarea unor casute in prospect doar de dragul de a o face. Pasionatii pot achizitiona camera de aici, iar daca folositi cuponul de discount EBF60B pretul camerei va fi 39.99 USD, adica ~200 RON dupa ce achitati taxele.

 
Outro

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: