lab501.ro

Everbuying F60B 4K WiFi Action Camera

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 15 June, 2016.

Camera – Video

 
Lucrurile stau putin mai bine la capitolul video, unde in modurile 720 si 1080p putem discuta despre materiale cu adevarat utilizabile. Calitatea nu este buna decat in situatii ideale, dar pentru o camera de 50 USD putem spune ca senzorul si procesorul de imagine isi fac treaba in cazul rezolutiilor mai sus amintite.

Pe de alta parte, aici si-a dat arama pe fata combinatia camera + XDV, deoarece eu setam una in meniu (de exemplu 4K) iar camera filma in modul in care se simtea ea mai bine. Practic, primele doua filme ar fi trebuit sa fie 1080p @ 30P, conform setarilor aplicate de mine pe smartphone…

Trecand peste aceste minunate experiente, observam cu usurinta ca primele doua filme sunt chiar ok, ba chiar si filmul din interior arata bine, in timp ce in momentul in care am trecut la conditii ceva mai dificile, cum ar fi filmele cu masini cu cer noros, lucrurile nu mai stau chiar la fel iar procesorul de imagine incepe sa dea semne de oboseala.

Totusi, asa cum vedem in ultimele 4 filme, realizate in conditii bune de iluminare, camera se descurca ok, chiar si in rezolutii mai mari. Nu putem vorbi de 4K, deoarece YouTube ne indica faptul ca avem de-a face cu un fisier 1440P im ambele cazuri cand setam rezolutii mai mari decat 1080 (4K si 2.7K), dar camera reuseste sa faca fata iar imaginile produse sunt ok.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: