lab501.ro

Epic Gear Meduza HDST Gaming Mouse & Hybrid Pad

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, Periferice, in 24 August, 2012.

Epic Gear este un nume nou pe piata perifericelor de gaming, insa, daca va spun ca in spatele acestei companii se afla de fapt o alta cu un nume la fel de epic, mai exact, Golden Emperor International Limited, cred ca va dati seama despre cine e vorba. GeIL s-a remarcat in anii de glorie ai memoriilor RAM, avand o prezenta foarte buna chiar si la noi in tara. Ulterior, dupa ce piata memoriilor s-a mai plafonat era logic ca GeIL sa caute o extindere in zone cu potential mare si marja de profit similara. Astfel, prin subsidiarele Epic Gear, GeIL s-a lansat in piata perifericelor de gaming, iar prin Thortech pe cea surselor.

Evident, in acest articol vom discuta despre mouse-ul de gaming Meduza al carui principal punct de interes este tehnologia HDST (Hybrid Dual Sensor Technology) care imbina un senzor optic si unul laser pentru performante optime sau mai bine zis, pentru performante care sa nu sufere de problemele specifice fiecarui senzor in parte. Bineinteles, senzorii optic si laser pot fi folositi si independent, in functie de preferintele fiecaruia.

Vom continua pe paginile urmatoare cu specificatiile complete ale mouse-ului, vom analiza design-ul si constructia acestuia, il vom trece prin cateva teste si vom vedea in concluzie daca pretul pe care il are este destul de competitiv fata de celelalte oferte de pe piata.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: