lab501.ro

Pe caiac in Delta Argesului cu Xiaomi Romania

Scris de: , in categoria: Editorial, Featured, in 1 June, 2022.

Workshop

 
Ei bine, unde exista astfel de forme de relief, putem presupune fara teama ca avem de-a face cu o locatie potivita pentru activitati fotografice, drept urmare cei de la Xiaomi Romania l-au avut ca invitat pe fotograful de natura Gheorghe Popa, cunoscut pentru proiectele sale dedicate lacurilor Cuejdel și Geamana, dar si pentru proiectul Frumusete Otravita, in care trateaza dezastrul ecologic de la Geamana, in Muntii Apuseni.

Fotograf publicat in mai multe editii internationale ale revistei National Geographic, Gheorghe Popa este amfitrionul perfect pentru un workshop dedicat fotografiei in natura utilizand smartphone-ul, acesta fiind de altfel si modul in care a debutat aventura noastra pe Arges.

Astfel, am avut ocazia sa discutam despre fotografia de natura si fotografia realizata cu smartphone-ul, am admirat o serie de fotografii recente realizate de artist in Spania cu Xiaomi 12 Pro si am pregatit Xiaomi 12 si Xiaomi 12X pentru plimbarea pe ape. Asa cum stiti, Xiaomi 12 Pro este varful de gama, despre care v-am povestit intr-un articol dedicat, iar Xiaomi 12 si Xiaomi 12X sunt modelele ceva mai accesibile.

Astfel, acestea impart acelasi sasiu, fiind bazate pe acelasi display si aceeasi solutie la capitolul camera, diferenta fiind data de chipset – Xiaomi 12 foloseste acelasi chipset ca si Xiaomi 12 Pro (Snapdragon 8 Gen 1), in timp ce Xiaomi 12X foloseste Snapdragon 870. La capitolul camere, Xiaomi 12 Pro se bazeaza pe o solutie alcatuita din 3 senzori de 50MP. Ei bine, Xiaomi 12 si Xiaomi 12X folosesc o camera principala de 50MP (f/1.9, 26mm, 1/1.56″, 1.0µm, PDAF, OIS), o camera ultra-wide de 13MP (f/2.4, 12mm, 123˚, 1/3.06″, 1.12µm) si o camera telephoto / macro de 5MP (f/2.4, 50mm, AF).

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Pe caiac in Delta Argesului cu Xiaomi Romania

  1. Dor a scris pe:

    Bravo! Multe informații noi și pentru mine citind articolul și savurând pozele :)

Lasa-ne un comentariu: