lab501.ro

MWC 2014 – Allview X1 Xtreme si Allview V1 Viper S

Scris de: , in categoria: Stiri, in 25 February, 2014.

Allview

 
La fel ca si in ultimii ani, cei de la Visual Fan au fost prezenti la MWC, brand-ul Allview fiind prezent in stand-ul Romaniei la acest eveniment. Evident, marea atractie a fost smartphone-ul Allview X1 Xtreme, anuntat cu cateva zile in urma.

Varful de gama al celor de la Allview integreaza un chipset Snapdragon 800, 3GB RAM, un display IPS Full HD de 5.5″ precum si un acumulator de 2500 mAh. Allview X1 Xtreme este dotat cu o camera principala de 16MP (OV16825) precum si o camera frontala de 8MP (OV8835). Produsul este deja disponibil pentru precomanda pe site-ul Allview pentru un pret de 1999 RON.

 
Allview - 01

Allview - 02

Allview - 03

 
O alta surpriza a fost lansarea modelului Allview V1 Viper S, chiar astazi. Acesta este noul varf de gama dual SIM al brasovenilor si se lauda cu un chipset Snapdragon 400 (MSM8228), 2GB RAM, 16GB stocare si un acumulator de 2500 mAh. Alte noutati pe care Allview V1 Viper S le aduce ar fi conectivitatea NFC si sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean.

Si in acest caz avem de-a face cu o combinatie de camere performante, V1 Viper S fiind dotat cu o camera principala de 13MP (12830) si o camera secundara de 5MP (OV5648). Allview V1 Viper S este disponibil pentru precomanda la pretul la care a fost lansat primul Viper, adica 1299 RON.

 
Allview - 04

Allview - 05

Allview - 06

Allview - 07

Allview - 08
 
La capitolul accesorii interesante, am putut vedea in stand-ul Allview o veioza care se sincroniza cu telefonul prin NFC, astfel incat utilizatorul de V1 Viper S putea sa seteze culoarea luminii sau sa sincronizeze oprirea si pornirea acesteia cu ritmul muzicii redate de catre telefon, prin boxa Allview S-Bass.
 
Allview - 09

Allview - 10

Comentarii

11 comentarii la: MWC 2014 – Allview X1 Xtreme si Allview V1 Viper S

  1. ovidiu a scris pe:

    Hardware poate ca e ok, însă în orice moment prefer Nexus ca și brand de telefon în detrimentul lui allview.
    Review-ul de nota 10.

  2. Iry a scris pe:

    Uitindu-ma la poze observ ca s-a modificat total Viper S.Ma refer la faptul ca MB este 100 altul,deoarece si mufa de incarcare acum este pozitionata jos,iar camere este pozitionata central.Interesant pasul lor…acum voi incerca sa-mi vand Viperul :)))

    Oricum astept si un rewiev By Monstru ca sa-mi confirme ca totul este Ales Gutte !

  3. Lucian a scris pe:

    Treci la noul Viper Monstrule? Sau inca e ok cel vechi?

  4. Laur333 a scris pe:

    Nu esti singurul care vrea viper s si review de la Monstru.:)

  5. Dnx a scris pe:

    Si totusi gasesti telefoane mai bune de banii astia. Procesorul este un Qualcomm S400 bazat tot pe arhitectura A7 dar mai eficient decat cele Mediatek utilizate pana acum de Allview. Android 4.3 e si el vechi de-a binelea deja.

    SI X1 Xtreme are o piata si mai competitiva in zona high (deja depasit de cele lansate acum la MWC). Singurul dezavantaj pe hartie ar fi bateria considerabil mica fata de concurenta care a inceput sa puna intre 3000-aproape 4000 in aceasi carcasa ca si dimensiune (grosimea -discutabil dar din nou ~1.5 mm in plus ar fi avut loc pt baterie mai mare) si versiunea de Android.. de data asta cu mai bine de 1 an in urma- care probabil va fi updatat. E un factor dat fiind ca la banii aceia poti gasi un LG G2 de 32 GB cu 4.4.2(proaspat lansat) si baterie mare- un telefon recunoscut ca fiind bun.

  6. Alex. B a scris pe:

    Astazi la pro tv a fost emisiunea I like IT, ediție speciala cu ocazia MWC 2014. De ieri mi-am propus sa o urmăresc pentru ca eram curios sa vad ce ne mai prezinta Buhnici și vroiam sa vad în special cele 2 terminale Allview. Spre uimirea mea, nu a fost spus nici un cuvânt despre Allview, rușine Pro Tv, probabil cei de la VisualFan nu au cotizat indeajuns de mult pentru a fi amintiti și încurajați, desi, sunt sigur ca ar fi meritat!

  7. Monstru Post author a scris pe:

    Dnx – de ce ar fi neaparat mai eficient decat cele Mediatek utilizate pe Allview? Sunt exact 4 nuclee Cortex A7 tactate la 1.2GHz…nimic mai mult. Daca le fac Mediatek sunt rele dar daca scrie Qualcomm pe ele sunt mai bune? A, grafica Adreno 305 fata de PowerVr, acolo da, poate vedem o imbunatatire.

    In alta ordine de idei, iata cu Mediatek au ajuns vizionari, din moment ce au produs chipset-uri quad-core Cortex A7 cu un an inainte sa le lanseze Qualcomm pe piata…

    X1 Xtreme este depasit de foarte putine terminale in momentul asta, chiar si dintre cele lansate la MWC…

  8. Promite multe acest telefon! Am avut un Samsung Galaxy S4 pe care l-am vandut – se aseamana f mult + ca are 2 simuri. nu ma deranjeaza ca are un porcesor mai slabut si un disply cu o rezolutie “mai mica” – desi este arhisuficienta. De abia astept sa vina pe stoc sa il pot cumpara! Felicitari celor de la Allview!

  9. mie sincer mi se pare a fi x1 soul doar ca e cu dual sim ….

  10. andrada a scris pe:

    buna, vreau sa imi iau un allview, dar nu ma decid intre viper v1s si P7 xtreme. Ce imi recomandati. Ms

  11. Opez pentru Viper S, arata foarte bine si ca specificatii si din punct de vedere estetic. Raportul calitate pret mi se pare de asemenea, unul foarte bun.

Lasa-ne un comentariu: