lab501.ro

Castigatorul smartphone-ului Allview Viper S 4G este…

Scris de: , in categoria: Stiri, in 27 February, 2015.

Castigatorul

 
Ehehei, dragi baieti si fete, astazi a venit momentul sa vedem cine este castigatorul concursului Allview Viper S 4G ! Peste 800 de comentarii au asteptat sa fie aprobate acum doua zile si dupa ce am aliminat duplicatele (bad, bad kitty) am ramas cu 750 de inscrieri in concurs!

De aceasta data insa avem si un mic bucluc de explicat. Nu ni s-a intamplat niciodata pana acum dar mai devreme sau mai tarziu trebuia sa se intample, tinand cont de cate articole am scris si cate concursuri am organizat. Ei bine dragilor… pentru prima oara in istoria LAB501 am gresit. Da, ati citit bine, in articol s-a strecurat o greseala. Mai precis, capacitatea acumulatorului nu este 2200 mAh, asa cum am raportat noi ci 1950 mAh. Ei bine, este evident ca cititorii nostrii nu au nici o vina, asa ca daca ati raspuns 2200 mAh, din punctul meu de vedere ati raspuns corect! Pe de alta parte si cei mai curiosi dintre voi, care au cautat raspunsul pe site-ul Allview si au raspuns 1950 mAh nu au gresit cu nimic, asa ca si acest raspuns este corect.

Multumim cititorilor care ne-au semnalat greseala inca din prima zi si ne cerem scuze pentru ca v-am indus in eroare. Acumulatorul lui Allview Viper S 4G are o capacitate de 1950 mAh. Totusi, asa cum spuneam si mai sus, deoarece voi nu aveti nici o vina indiferent ca ati citit LAB501 sau site-ul Allview, in acest concurs sunt acceptate ambele variante (2200 mAh si 1950 mAh). Prin urmare, haideti sa vedem cui i-au zambit zeii Random.org!

Castigatorul nostru de astazi se numeste Firan Claudiu si este autorul comentariului cu numarul 226! Felicitari Claudiu, te vom contacta pe email pentru a stabili detaliile necesare intrarii in posesia premiului!

 

Comentarii

5 comentarii la: Castigatorul smartphone-ului Allview Viper S 4G este…

  1. Dani a scris pe:

    Te imbolnavesti de suparare ca nu ai un Viper S4G, eu sunt nebun dupa el. Mi-l doresc maxim. poate la urmatorul concurs voi avea mai mult noroc.

  2. Antoaneta a scris pe:

    Felicitari Claudiu FIran.Sa-l stapinesti cu placere si sa te tina 100 de ani daca se poate.Eu am achizitionat recent(mi l-am facut cadou de Dragobete) acest smartphone si pina una alta sunt super multumita de el.E superb si am crezut la inceput ca o sa ma incomodeze marimea sa,dar la cat de fin si subtire si usor,chiar e nemaipomenit.Bravo Allview si felicitari LAB501 pentru ca datorita articolului d-voastra m-am hotarat sa mi-l fac cadou .

  3. popa george a scris pe:

    As vrea si eu ca nu am deloc va pup mult

  4. marius Sorin a scris pe:

    felicitari

  5. Sorina a scris pe:

    Foarte misto telefonul, este unul foarte performant si foarte profi :)

Lasa-ne un comentariu: