lab501.ro

Castigatorul concursului GSmart Maya M1 este…

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 October, 2013.

…o castigatoare !!! Nu va mirati, din ce am vazut eu in momentul in care am centralizat rezultatele, concursul acesta a fost cat se poate de popular si in randul doamnelor si domnisoarelor, nu numai in randul baietilor pasionati de tehnologie.

In caz ca ati uitat despre ce era vorba, pe data de 30 Septembrie am demarat pe Facebook un concurs unde ofeream ca premiu un smartphone dual-SIM GSmart Maya M1 pus la dispozitie de Asbis Romania. Dupa aproape doua saptamani in care ati avut ocazia sa dati like & share imaginii postate pentru concurs, precum si paginilor de facebook LAB501 si GSmart, a venit momentul sa centralizam inscrierile si sa organizam tragerea la sorti.

Filmul extragerii il puteti vedea mai jos. De aceasta data, norocul i-a suras domnisoarei Moldovan Dana-Alexandra, careia ii spunem de pe acum felicitari!!! Castigatoarea va fi contactata pe Facebook pentru a intra in posesia premiului.

Felicitari tuturor celorlalti participanti la acest concurs, si nu fiti tristi daca nu ati castigat de aceasta data. Noi organizam concursuri mereu si chiar acum avem un alt concurs in desfasurare daca sunteti interesati.

Felicitarile noastre pentru castigatoare si mult succes tuturor in urmatoarele concursuri LAB501!!!

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: