lab501.ro

Castigatorul concursului TP-Link NR3 este…

Scris de: , in categoria: Stiri, in 25 October, 2013.

Dupa cum bine stiti, pe 2 Octombrie am demarat o serie de 4 concursuri organizate impreuna cu prietenii de la TP-Link. Primul concurs a avut ca premiu un set TP-Link AV200 Nano – Powerline Adaptor. In acest concurs s-au inscris nu mai putin de 110 participanti, iar castigatorul a fost domnul Baghi.

Cel de-al doilea concurs a avut ca premiu un TP-Link TL-WR710N – Mini Wireless Router, iar participantii au fost 92 la numar. De aceasta data, majoritatea comentariilor au fost corecte, prin urmare cei de la TP-Link au extras castigatorul folosind Random.org. Emil Alexandru Barb, autorul comentariului cu numarul 20, este fericitul castigator al celui de-a doilea concurs LAB501 & TP-Link !!!

Astazi a venit momentul sa anuntam castigatorul concursului cu numarul 3, in cadrul caruia am oferit un TP-Link N600 TL-WDR3600 Wireless Router. Si de aceasta data cei de la TP-Link au extras castigatorul folosind Random.org, dintr-un total de 157 de inscrisi. Sansa i-a suras de aceasta data autorului comentariului cu numarul 102, adica alex. Felicitari alex!!!

Nu uitati ca ultimul concurs din seria celor 4 se desfasoara in aceasta perioada, unde puteti castiga un router portabil TP-Link TL-MR3040 – 3G/4G WiFi !!! La finalul acestui concurs vom extrage castigatorul folosind Random.org, dintre toate comentariile postate pana acum la concursurile 1, 2, 3 si evident din comentariile inscrise in cadrul concursului cu numarul 4. Va invit asadar sa va inscrieti si sa castigati ultimul premiu TP-Link oferit in luna Octombrie de NEXT LAB501!!!

Comentarii

2 comentarii la: Castigatorul concursului TP-Link NR3 este…

  1. Costi a scris pe:

    Felicitări norocosului!

  2. alex a scris pe:

    Vreau sa va multumesc pentru premiu si sa va uraz la cat mai multe concursuri.
    Multumesc Lab501.ro si multumesc TP-link.

Lasa-ne un comentariu: