lab501.ro

Motorola Moto G – Review

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 3 March, 2014.

Motorola Moto G

 

In sfarsit a venit momentul asteptat de multi, mai precis analiza promitatorului Motorola Moto G! Stiu, stiu, v-am facut sa asteptati cam mult, insa trebuie sa recunoasteti ca si stirile de la MWC au fost destul de suculente si prin urmare intarzierea este oarecum justificata. Gata insa, am terminat cu stirile si cu lansarile de la Barcelona, ne-am intors acasa si a venit momentul sa ne apucam de treaba. Si ce mod mai bun de a face asta decat prin a testa unul dintre cei mai seriosi candidati la titlul de best-buy pentru prima jumatate a anului 2014?

Care este treaba cu acest Moto G, se vor intreba cei care nu sunt neaparat la curent cu subiectul. Ei bine, cat timp Google a detinut compania Motorola nu au fost lansate pe piata foarte multe modele. Am putea spune chiar ca Motorola a intrat intr-un con de umbra ca producator de telefoane mobile din momentul preluarii de catre Google. Chiar si asa, inainte ca Google sa vanda compania mai departe celor de la Lenovo, au fost lansate cateva telefoane foarte interesante, printre care Motorola Moto X si Motorola Moto G.

Cel din urma este cel mai interesant pentru piata din Romania, deoarece promite o configuratie solida la un pret foarte bun. In fond, Snapdragon 400 la 869 RON ne aduce aminte de o alta vedeta a vremurilor sale, mai precis Acer CloudMobile S500, cu al sau Krait oferit la vremea aceea la un pret apropiat de cel pe care il are Moto G astazi.

De ce atrag aceste telefoane atata atentie? Pentru ca la fel cum la vremea lui CloudMobile era dotat cu un chipset pe care il gaseam numai pe telefoane de doua ori mai scumpe, la fel si Moto G este dotat cu un chipset pe care, pana la MWC, l-am gasit doar pe modele precum HTC One Mini sau Galaxy S4 Mini… din nou, aproape de doua ori mai scumpe. Evident, asemenea produse trebuie sa faca si compromisuri, iar in cazul lui CloudMobile principalul compromis era acumulatorul, dar si rata de defectare a display-ului.

Haideti sa vedem ce poate Motorola Moto G, cum se compara cu actuala oferta de pe piata din Romania, cum se compara cu telefoane de doua ori mai scumpe, unde s-au facut compromisurile si nu in ultimul rand, daca avem de-a face cu un nou CloudMobile.

Intro

Comentarii

60 comentarii la: Motorola Moto G – Review

  1. LiptenStiks a scris pe:

    @Gabi
    Nu l-am luat nou, l-am luat SH dar impecabil. Mi-a aparut o problema, nu stiu daca telefonul o avea dinainte sa il cumpar eu, sau am facut ceva ce a cauzat asta: langa butonul de blocare/deblocare a aparut un punctulet minuscul (.) de culoare galben-deschis (nu am folie pe display) si in contactul cu apa (in ploaie am observat asta) se mareste considerabil, dar nu cred ca sunt pixeli morti, deoarece nu sunt pe ecran, sunt inafara si este la fel indiferent daca display-ul este pornit sau oprit. Stiti cumva despre ce e vorba? O sa il duc si la un service..

  2. white_tee a scris pe:

    Varianta dual sim a primit update la 4.4.4. Din ce stiu, inca nu am testat, rezolva din multele probleme de genul semnal picat brusc, battery drain, sunet slab sau cu pacanit in casca (in timpul convorbirilor,)restarturi inutile. Ce e nou? Nu mare lucru, un dialer pe fundal alb, putin schimbat aspectul la contacte, posibilitatea de a pune pauza in timpul filmarii si cam atat. Mie mi-a rezolvat cateva din probleme, astept sa vad daca s-a rezolvat si cu restartul. Aveam problema ca se restarta din senin la o anumita perioada, uneori chiar se inchidea. Per total multumit de telefon, astept android L.

Lasa-ne un comentariu: