lab501.ro

LG Optimus Pad 3D (LG-V900) – prima tabletă 3D

Scris de: , in categoria: Tablete, in 10 October, 2011.

În 2010, imediat după CES, scriam că tehnologia 3D s-a întors și că de această dată va rămâne. Spun că s-a întors deoarece conceptul nu este nou, primul film 3D datează de la începutul secolului 19. În prezent, nu cred că mai există device multimedia care să nu aibă și o versiune 3D, fie că vorbim despre producerea de conținut 3D sau de redarea acestuia.

Înainte de a citi mai departe acest review vă recomand să cititi articolul „Scurt istoric al tehnologiilor 3D” pentru a vă familiariza cu tehnicile folosite în acest domeniu și pentru a înțelege cât mai bine ce oferă fiecare device 3D.

Anunțul lansării tabletei LG a fost făcut în cadrul Mobile World Conference din luna februarie a acestui an însă abia spre sfârșitul lunii iulie tableta a ajuns și în România la evomag.ro la un preț de aproximativ 3600 de lei. Între timp s-a mai ieftinit și a ajuns să coste exact 3337,93 de lei.

Din punct de vedere al specificațiilor tableta se laudă cu clasica platformă NVIDIA Tegra 2 cu procesor dual-core la 1 GHz, 1 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare fără posibilitatea de a-l extinde datorită lipsei unui port pentru carduri SD și o baterie de 6400 mAh. Sistemul de operare este Android 3.0.1 Honeycomb, afișat pe un display capacitiv de 8,9 inci cu o rezoluție de 1280×768. Ca și conectivitate tableta are un modul Bluetooth, Wi-Fi b/g/n, și 3G cu viteze de până la 10,2 Mbps.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: