lab501.ro

LG Optimus Vu – atac la Galaxy Note 2

Scris de: , in categoria: Stiri, in 20 August, 2012.

LG Optimus Vu a fost prezentat si lansat, la fel ca majoritatea smartphone-urilor de anul acesta, la Mobile World Congress in februarie. Spre deosebire de smartphone-ul de atunci care a fost prezent doar pe cateva piete, LG anunta disponibilitatea globala a acestuia impreuna cu schimbarea SoC-ului. Astfel, Optimus Vu va fi disponibil in Europa, Asia, Africa si America Latina incepand cu luna septembrie.

Principala modificare facuta de LG este adusa SoC-ului, care a fost schimbat complet, mai exact Qualcomm S3 a fost inlocuit cu Tegra 3, totodata prin aceasta schimbare s-a renuntat la modulul LTE. Chiar daca nu este cea mai performanta solutie, in prezent, mai ales daca tinem cont si de problema cu stocurile pe care o are Qualcomm cu noul Krait, putem intelege de ce a fost preferata solutia Nvidia.

Asadar, configuratia noului Optimus Vu va include SoC-ul Tegra 3, 1GB RAM, 32GB destinati pentru stocare (fara slot SD), display IPS de 5″ (1024×768 pixeli), camera de 8MPx, Android 4.0 ICS ca sistem de operare si baterie de 2080 mAh. Nu sunt date despre pret insa, fiind concurenta directa al lui Galaxy Note 2 care in mod sigur va fi mai puternic hardware decat Optimus Vu, ne putem astepta la un pret mai bun pentru cel din urma.

Comentarii

Un comentariu la: LG Optimus Vu – atac la Galaxy Note 2

  1. Cam asa o sa arate iPad mini, spun zvonurile, ar tot 4:3 ca iPad-ul normal.

Lasa-ne un comentariu: