lab501.ro

LG LS970 – posibil high-end smartphone

Scris de: , in categoria: Stiri, in 11 May, 2012.

LG nu am putea spune ca a fost unul din competitorii principali pe piata smartphone-urilor, chiar daca in trecut au lansat cateva modele interesante. In ultima perioada putine modele LG s-au remarcat iar prezenta acestora pe piata din Romania in continuare este destul de mica.

In incercarea de a obtine suprematia pe piata smartphone-urilor, toate marile companii producatoare incearca sa ofere ‘cel mai bun’ smartphone, cel putin din punct de vedere hardware. Cu toate ca pentru moment aceasta cursa a hardware-ului nu are si un corespondent real in software, doar benchmark-urile sintetice fiind cele care pot compara performantele, fara aplicatii utile care sa poate beneficia de toata puterea de calcul pusa la dispozitie, toate companiile sunt constiente ca de fapt este o lupta pentru imagine.

Astfel, nici LG nu putea sta deoparte si chiar daca vine destul de tarziu, zvonurile cu privire la un high-end smartphone de la LG se pot concretiza destul de rapid, zvonurile dand ca posibila data de aparitie Q4 2012.

LG LS790 sau pe numele sau de marketing LG Eclipse 4G LTE, se presupune ca va fi bazat pe un Soc Qualcomm Snapdragon S4 cu un procesor Quad-core la 1,5GHz, Adreno 320 ca si GPU si 2GB RAM. Smartphone-ul va mai avea o camera foto de 13 megapixeli, 16GB spatiu pentru stocare si pentru tarile cu LTE posibilitatea apelurilor de tipul voice-over-LTE (VoLTE). Display-ul va avea o dimensiune de 4,6 inch, rezolutie HD si va utiliza un panel LCD.

Dimensiunile smartphone-ului ar fi 132×71,6×8,6 mm si 142g. Iar bateria ar avea o capacitate de 2100 mAh.

Sursa: BriefMobile.com

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: