lab501.ro

iPhone 5: preturi si disponibilitate in Romania

Scris de: , in categoria: Stiri, in 30 October, 2012.

Imediat dupa review-ul la iPhone 5 nu am stiut exact care operator de telefonie mobila va fi primul care va aduce noul iPhone in Romania, cand si mai ales, la ce pret. Abia dupa lansarea lui iPad Mini, in momentul in care am aflat ca aceasta va fi disponibil si in Romania incepand din 2 noiembrie, au inceput sa apara zvonurile, confirmate ulterior, ca impreuna cu iPad Mini va fi lansat oficial in Romania si iPhone 5 la toti marii operatori de telefonie mobila de la noi, adica Orange, Vodafone si Cosmote.

Astfel, in data de 2 noiembrie iPhone 5 va putea fi cumparat oficial si in Romania. Spun oficial deoarece au existat si pana acum modalitati de achizitionare a unui iPhone 5, mai exact de la magazinele online care, la fel ca si in cazul oricarui alt gadget nou, sunt printre primii care il aduc in tara.

Momentan doar Vodafone a anuntat ca va organiza un eveniment de lansare, mai exact in 2 noiembrie la ora 24 (adica in noaptea dintre joi spre vineri), in cadrul magazinului Vodafone din mall-ul AFI Palace.

Preturile la Vodafone pentru iPhone 5 vor fi urmatoarele:

  • 299 Euro pentru un iPhone 5 16GB cu abonament nou in valoare de 59 Euro, pe 2 ani.
  • 739 Euro pentru un iPhone 5 16GB fara abonament.

La Orange preturile sunt urmatoarele:

  • 267 Euro pentru un iPhone 5 16GB cu abonament nou in valoare de 51 Euro, pe 2 ani.
  • 630 Euro pentru un iPhone 5 16GB cu prelungirea unui abonament de 16 Euro pe 2 ani.

La Cosmote inca nu au fost afisate preturile, iar la evoMAG pretul pentru un iPhone 5 16GB este de 3.999 lei adica aproximativ 881 Euro.

Merita mentionat faptul ca la evoMAG momentan toate variantele de iPhone 5 sunt disponibile doar la precomanda, la Orange mai este disponibila doar varianta de iPhone 5 16GB pe alb, cea pe negru fiind deja epuizata. Doar Vodafone pare sa aiba la dispozitie un stoc serios pentru a putea face fata la cererea din noaptea lansarii. Astfel, cei care isi doresc un iPhone 5 inca din prima zi a lansarii in Romania fie fac precomanda la Orange pentru versiunea alba, fie fac precomanda la Vodafone pentru oricare varianta si posibilitatea de a-l butona inca din noaptea lansarii.

Comentarii

7 comentarii la: iPhone 5: preturi si disponibilitate in Romania

  1. Hai sa fiu troll :P

    …fie isi iau Optimus Nexus sau Galaxy Note 2 :D

  2. Manuel A. a scris pe:

    E clar… se duce bas Apple.. Saracu Steve, parca a stiut….

  3. madalin a scris pe:

    @ Monstru: Problema e ca de banii cu care iti iei iShit 5 le iei aproape pe toate enumerate acolo.. =)))

  4. SI de ce ar fi asta o problema? :)

  5. Eugen a scris pe:

    Nu vad cum se duce de rapa o firma care vinde un produs de 150 euro cu 800, in zeci de milioane de exemplare. As vrea si eu sa ma duc de rapa in felul asta!

  6. iPhone 5 se vinde si se va vinde asa cum s-a vandut si iPhone 4S desi concurenta venea pe piata cu modele mult mai performante si la un raport calitate-pret mai avantajos, sunt multi care pur si simplu prefer iOs si apple.

  7. Aproape 750 de euro? Nici vorba ca as da banii astia, cel putin in acest moment, oricum nu cred ca l-as folosi la maxima capacitate si in general nu stiu cati il folosesc mai mult de un facebook, twitter eventual si citit stiri in metrou

Lasa-ne un comentariu: